|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KT Logest
25.2.2008 8:11:04   
sancy
lep pozdrav vsem skupaj! Mene pa nekaj zanima in sicer ce drzi da ko prenehas z jemanjem KT da hitreje zanosis.Ve katera kaj o tem? Papa, pa velik user posted image    
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KT Logest
25.2.2008 8:14:32   
Anonimen
Jaz sem jemala Logest, pa po enem letu še nisem zanosila.

(odgovor članu sancy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2008 8:22:05   
sancy
A tko.No tuk da vem, ker jih bom po 6 letih nehala jemat. A mi lahko poves glede menstruacije a jo takoj dobis al, ubistvi ce nastanejo kake spremembe po nehanju KT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2008 8:25:40   
tasa.m
Jaz sem jemala KT Logest, in mislim da nimajo nič s tem, da bi kaj hitreje zanosila (ker še nisem user posted image ), mislim da je to od partnerjev odvisno ne pa od KT.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2008 9:10:24   
murkica
Ja tudi jaz sem slišala, da naj bi bile takoj po prenehanju jemanja KT(beri nekje prva dva meseca) res bolj plodne.  No po drugi strani pa priporočajo, da se po prenehanju jemanja KT počaka kakšne 3 mesece.
Drugače pa saj veš kako je, pri vsaki ženski je drugače. Ene bodo zanosile že med jemanjem KT, ker nimajo recimo ustreznih tabletk, druge pa se bodo matrale in matrale, da bodo prišle do tako željenega otročička.

Jaz sama sem jih jemala nekje 4 leta, pa sem potem prekinila za pol leta in potem sem jih zopet prekinila, ko sva se odločila, da bova delala na otročičku. Sedaj jih ne jem že skoraj leto dni, ampak to zato ker sva se odločila, da bova najprej naredila malo premora potem pa bova šla v akcijo. Vmes sem imela en SS, zdej pa smo ponovno v akciji.

Kar se pa tiče M... jaz sem jo dobila tako kot bi jo mogla dobiti, če bi jemala KT. POtem se mi je pa po nekaj mesecih zgodilo, da se je malo pomešala in je sedaj tako, da jo dobim nekje od 28-32 dni.  

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2008 10:47:24   
košuta
Ne vem, če to drži še za katero, ampak jaz imam take izkušnje: KT Logest sem jemala 3 leta, naredila 3 mesečno pavzo, ker sem hotela zanosit, potem nama je pa uspelo šele po enem letu (končno). Če bi bila še enkrat na začetku, bi začela prej kakor po treh mesecih - za vsak slučaj...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2008 13:45:16   
Anonimen
Meni je G zatrdl, da pomaga in v prvo mi je res uspelo zanositi hitro, sedaj v drugo se pa trudimo že skoraj leto dni, pa ni nič, po porodu pa KT nisem jemala.

(odgovor članu košuta)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2008 16:09:07   
Athina

Tudi jaz sem to nekje prebrala, pa ne samo to, baje naj bi bilo takoj po prenehanju jemanja KT tudi več možnosti za dvojčke, trojčke ... No, nama ni uspelo user posted image

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2008 19:15:39   
cassy
jaz sem meseca oktobra al novembra prenehala z logestom......na srečo še nisem zanosla.....saj ne da si ne želim sam nisem ziher če sem pripravljena.......
pol pa so se začele hude bolečine jajčnikov in krči, pa močne redne menze. to je baje vse normalno ker prej jajčniki niso rabli delat 6 let zdaj pa so zopet aktivirani......

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2008 20:52:27   
nincrli
jooooj šit ne....mene taaaak boli pred menstruacijo da je za ponoret!! prej sm jedla cilest... sam te bolečine so pa res user posted image  user posted image

sam pomoje je res od vsake posameznice odvisno kdaj zanosi....

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2008 14:08:54   
little angel
jaz sem jemala logest nekje 3 leta, zdaj pa delamo na bebi od nov pa se ni ratalo. prvo M po prenehanju jemanja KT sem dobila po 46 dneh, naslednjo 37dni zdaj pa 27. zgleda se je zdaj cikel uredil in upam da ta mesec zagledama plusek

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2008 14:13:10   
maruškaŠ
Jaz sem jemala Logest ene 2 leti. Novembra prenehala z jemanjem, decembra imela prvo 'svojo' menstruacijo - januarske pa že ni bilo, ker sem zanosila.

Delali smo pa  na user posted image  od prenehanja jemanja tablet naprej skos.

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2008 14:35:50   
Balonchy
Jemala sem jih 5,5 let in zanosila v prvem poizkusu po prenehanju Logesta. Morda samo naključjeuser posted image ... Sicer se je nosečnost končala s SS... ampak gremo v nove boje...

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 27.2.2008 14:39:35 >

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.2.2008 13:30:04   
ursa30
jaz sem jih jemala približno 4 leta. dve leti sem že brez zaščite, pa mi še ni uspelo zanosit user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.5.2008 21:30:45   
masek
zdravo. mene nekaj zanima. jemlem tablete logest ...zaj že 6 mesec. in sem ta meses po pomoti vzela en dan prej tableto kot bi jo morala. torej...tableto bi mogla vzeti v sredo pa sem jo že v torek user posted image in me zanima če je to kaj narobe oziroma če morem naslednji mesec jemati tablete tako kot sem zdaj vzela ali lahko tak naredim da pač jemlem kot sem prejšnje mesece.
prosim za odgovor
hvala

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.5.2008 21:49:59   
*m*t*
kt jemlji kar na prej, vsak dan eno kot jih moraš. vendar če nočeš zanositi, imej še dodatno zaščitene spolne odnose - za vsak slučaj. 

(odgovor članu masek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.5.2008 11:19:28   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: sancy

lep pozdrav vsem skupaj! Mene pa nekaj zanima in sicer ce drzi da ko prenehas z jemanjem KT da hitreje zanosis.Ve katera kaj o tem? Papa, pa velik user posted image    

Govori se, da to drži ja. In da nekateri G puncam, ki ne morejo zanosit celo predpišejo KT za kakšen mesec ali dva.
Ne vem pa, če je kaj res na tem.

Nama je ratalo v prvo - takoj po prenehanju jemanja KT. Jaz sem sicer nazadnje jemala Yasminelle, sem pa jemala Logest pred njimi. Recimo da kakšna 4 leta, potem sem imela enoletno pavzo, nato pa sem jih kakšnih 10 mesecev spet jemala. Prvi mesec sicer še nisva planirala (metoda "pazi"user posted image ), ampak se je vseeno prijelo. Ne vem ali je naključje ali so bile krive KT ali pa sva tako plodna. Zaenkrat je vse v najlepšem redu, dete raste, srček bije; upam, da bo tako tudi ostalo.

Držim pesti, da čimprej zagledata user posted image user posted image !

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.5.2008 15:59:47   
masek
emm kaj pa naslednji mesec... naj začnem jemati tako kot sem prejšnje mesece ali morem začeti tako kot sem zdaj :S hjooj zmedena malo 

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.5.2008 15:17:03   
ursa30
avgusta bo dve leti, odkar sem nehala jemati KT Logest, pa mi še ni uspelo zanositi user posted image

(odgovor članu masek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?