|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mal na tleh...
28.1.2005 18:21:48   
pika74
Ojla punce!

Se vam moram mal na ramo zjokat.
Zdele berem tle, kolk je novih nosečk:nosecka:. Lepo... Za njih... Pa ne morem zbrat niti tok volje, da bi jim čestitala. Sm grda ane. Saj niso one krive za mojo nesrečo...Pa gledam, kako hitro jim uspe... Po dveh mesecih, po treh... pa pravijo, odklopiš psiho, pa ti rata. Nehaš na RR hodit, daš možgane na off, pa rata. Sm probala, pa vam povem, pr men to ne deluje. Že 5 let čakam na ta čudež :modri:. Pa berem sporočila tistih, ki jim že 3. mesec ne uspe in so spet dobile M. In tudi njim ne morem rečt več, sej bo, ne obupat. Postajam otopela... Samo berem. In čakam na operacijo. Mogoče bo uspešna. Mogoče ne. Mogoče mi povejo kaj takega, da bom še mesece jokala...

Žalostna sem, čeprav bi se morala veseliti z vami, novimi nosečkami. Pa ne morem....danes ne. Žal.

:(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mal na tleh...
28.1.2005 18:34:45   
Anonimen
Pika:hudicek::hudicek:
Operacija boooooooooooooo uspela!!!!!!!!!!!
Jokala boš ampak od sreče...Nič drugega ne bom nakladala.

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   mal na tleh...
28.1.2005 18:39:00   
miska2004
O Pika, full mi je hudo, ko tole berem... Tudi meni ni najbolj toplo pri srcu, ko nekaterim uspe takoj, sama pa čakam na čudež že eno leto. Ampak to proti tebi ni nič! Sploh si ne znam predstavljat, kako se počutiš... Res ni pravice na tem svetu. :(
Tako dolgo si že želiš otroka, in ko bo prišel na svet, bo imel najbolj skrbno mamo na celem planetu! Verjetno si že miljonkrat slišala, da se zamoti s čim drugim namesto z mislimi na dojenčka, in da ti bo slej ko prej uspelo, ampak prosim te, ohrani optimizem! Če si danes žalostna, se prepusti poležavanju ali karkoli drugega ti ravno v tem trenutku paše, jutri pa v nove boje! Prepričana sem, da ti bo uspelo, da se boš nekoč zazrla nazaj in se nasmehnila ob misli, kakšne skrbi si imela. In ko boš otroku nekoč, ko bo malo zrasel, povedala, kako zelo pričakovan je bil!
Držim pesti, da prebrodiš tole krizo, da operacija uspe in da čim prej ugledaš :roza: ter predvsem rodiš zdravega otroka!

Vse dobro! Šopek :rozica: samo zate

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mal na tleh...
28.1.2005 18:45:19   
ZARA
uh,Pika jst sem tud slaba danes...dej no,ne se ti!
Ne vem kaj mi je spet... kr na jok,pa vsi mi gredo na jetra...
Pika jst full verjamem da ti bo ratal,res verjamem,da bos enkrat mami...in vem bla,bla,bla...niti slucajno si ne predstavljam, da bi mogla cakat 5 let...ma sej si le se dobra...res!
ma,danasnji dan je smotan ko driska!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mal na tleh...
28.1.2005 18:50:13   
Natka1
Pika,
operacija bo uspela, ker si to želiš in tako tudi razmišljaj.

Proč s črnimi mislimi! Prosim! Tudi tebi bo ratalo, boš videla. Vse ob svojem času. Čeprav je to zelo oguljeno in nesmiselno. Posebej, če gledam iz svoje strani.

Držim :miska: zate in ti pošiljam :angel: za srečo.

Natka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mal na tleh...
28.1.2005 18:51:26   
Snoopika
Sam danes je res čudn dan. Tud jaz sem čist na tleh. Ampak Pika, hej hej hej.....jokaj, kriči, pjuvaj tolči....pomaga!!!! In jutri boš spet ta "stara" Pika- borka, optimistka.....In veš da zate tudi pride tisti dan. Tko kot za nas use. Naj ti čim hitreje mine tale dan.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mal na tleh...
28.1.2005 18:54:39   
tinkamiška
Pika:rozica:, vem, da je hudo. Ne morem si predstavljat dobo 5-tih let čakanja, ampak Pika, zdej si tik pred zdajci. Poglej, mogoče maš tudi ti podoben problem, kot sem ga imela sama. Če jst nebi šla na operacijo bi lahko mogoče še 5 let čakala, pa nebi ratalo.

Jst res verjamem, da te bojo poštimal. Zdrži še čisto malo, verjemi, da bo po operaciji ratalo:rozica::rozica::rozica: In nič ni narobe, če ne čestitaš novim :nosecka:, sej potem lahko vse nadoknadiš.

Misli zdaj na sebe, da te čaka nekaj, kar bo odstranilo tvojo prepreko do željenega:duda:.
Še 6 dni in bo mimo!:rozica::rozica::rozica:

Komaj čakam, da boš po operaciji toliko pri sebi, da nam sporočiš, da zdej pa res ni več ovir!:rozica:

Drži se in držim pesti zate:miska::miska::miska:!

Tinka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mal na tleh...
28.1.2005 19:00:27   
mujcek
danes :((, jutri pa pogumno naprej! Razmišljaj o vseh lepih stvareh, ki so se ti kdaj zgodile, ker nekateri še tega niso imeli kar imaš ti!;) Res, da tistega kar si najbolj želiš ŠE nimaš, imaš pa kup drobnih stvari, ki te osrečujejo in te peljejo skozi življenje... Samo ne obupat!!!:miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   mal na tleh...
28.1.2005 19:11:42   
Pia73
:rozica: Drga Pika74! :rozica:

Se mi zdi, da karkoli bi rekla bi zvenelo oguljeno in nesmiselno,.. itak pa veš kakšno je moje mnenje,...

Samo to ti predlagam: ZDRŽI, ZDRŽI, ZDRŽI,... :rozica::rozica::rozica:

V mislih sem s teboj,...

LP Pia73

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   mal na tleh...
28.1.2005 19:16:50   
pika74
punce, hvala vam za ramo in vsa sporočila... mogoče je to tako, da vsake tolk cajta pride moment, ko si mal na tleh...hvala vam:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   mal na tleh...
28.1.2005 19:19:31   
miska2004
...itak da pride, se sploh ne čudim! Boš vidla, jutri bo že bolje!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   mal na tleh...
28.1.2005 19:26:31   
Sandra*
PIKA!!!!

Držimo pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
da se ti čimprej use porihta in da boš čimprej tudi ti :nosecka:!!!!

:miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   mal na tleh...
28.1.2005 20:27:46   
Anitka
Oj PIKA moja draga!

Popolnoma razumem tvoje občutke in vem kako ti je. Tudi jaz se velikokrat sprašujem zakaj spet nekdo drug in zakaj še vedno ne jaz. Saj to niso zlonamerne misli, ampak to je življenje. V življenju so tudi trenutki, ko moraš biti malce egoističen. Po tolikih padcih imamo vso pravico do tega in nam jo ne sme noben očitati in zameriti. Saj smo vesele vsake nove srečke :nosecka: , ampak v nas pa vseeno kljubuje mnogo vprašanj in med njimi je tudi "zakaj spet druge in zakaj ne jaz". Kot sem že rekla - to je človeško!!!

Pika moja draga vem, da bo že jutri malce boljše in pa seveda se bo vse spremenilo po 3.2. in to le še na bolje. Operacija bo odstranila vse kar je v napoto in naredila prostor le še za :duda: ali :duda::duda:.

Prijateljica moja s tabo sem in naj te :angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo v težkoh in tudi v dobrih trenutkih.

Tvoja prijateljica Anita:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   mal na tleh...
28.1.2005 20:37:59   
andreja69
Pika, razumem tvojo žalost, pet let je res dolga doba, ampak v prihodnost moramo gledati pozitivno in jaz vem, da bo tvoja operacija uspela in tudi ti to veš, zato glavo pokonci.Tudi če je zunaj tako mraz, ti pošiljam zelo topel pozdravček, ta ti malo stopi žalost:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   mal na tleh...
28.1.2005 20:39:37   
mujcek
Anitka se popolnoma strinjam s tabo

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   mal na tleh...
29.1.2005 7:19:21   
VITA74
Že včeraj sem ti želela napisati par spodbudnih besed...pa ne najdem pravih...pravih ki bi ti pomagale Pika74.....
Mene je pa za razliko od tebe strah zanositi...saj po treh SS me je kr groza kako se bo spet končalo...in sedaj so mi končno našli morebitni vzrok - septum in čakam na operacijo...Potem bo malo lažje a vseeno....ne vem če sem sposobna prenesti ponovno izgubo....:((
Pika74 drži se :rozica: :rozica: :rozica: mi smo s teboj in tudi tak slab dan mine in bo spet posijalo sonce za nas vse....
Lp

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   mal na tleh...
29.1.2005 7:25:49   
pika74
Ojla Blaboma,

Sem danes malo zgodaj na RR:).

Kaj pa je to septum? A to operirajo tudi z laparoskopijo? Kdaj pa imaš to operacijo? Bom stiskala pesti zate.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   mal na tleh...
29.1.2005 7:48:31   
VITA74
Ojla
tudi jaz sem zgodnja v službi :( ampak saj bo hitro minilo....
Septum je pregrada maternice in jo z operacijo odstranijo (histeroskopija)...potem pa po besedah Tomažaviča zmanjšajo verjetnos ss... Zmanjšajo :zmeden: ful me je potolažil...:zmeden:
Na operacijo pa čakaš vsak mesec ko bom imela M moram poklicat pa preverijo ali je prosto ali ne in potem dobiš datum (operacijo morajo narediti v prvi polovici cikla).
Upam da bo in vseeno bo odločitev malo lažja :)
Se kaj bolje počutiš?
LP :rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   mal na tleh...
29.1.2005 7:57:00   
pika74
A to je to.
A veš, da bojo meni delali laparoskopijo (ki jo sicer lahko delajo katerikoli dan v ciklusu) in histeroskopijo na 20. dan ciklusa. Tudi meni so najprej rekli, da je treba histeroskopijo naredit v začetku oz. v prvem delu ciklusa. Pa je bila taka gužva, da so se odločili, da mi naredijo kar na 20!!! dan. No, pravijo, da če jemlješ KT, potem lahko to delajo tudi v drugem delu ciklusa, ker se sluznica ne zdebeli.

Drugač sem pa bolje danes. Ravno se odpravljam smučat:). Včeraj sem imela pa res malo depresiven dan. No, saj zjutraj sem bila še kar za hece. Zvečer pa človek malo umiri konje, pa malo prebira in potem pade v depresijo. Ampak na srečo se pri meni potem hitro obrne. Z vašo pomočjo punce:bravo::bravo:. Hvala vam še enkrat za vse:rozica::rozica::rozica:.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   mal na tleh...
29.1.2005 8:02:09   
VITA74
Prijeten dan Pika74 in prijetno smuko ti želim (kam pa se odpravljaš?)
Kdaj pa imaš ti operacijo? Nisem zasledila če si že napisala.... In potem ma da nam rata a ne????
Lp :angel:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   mal na tleh...
29.1.2005 12:49:48   
neni
Pika!:love:
Upam, da ti je mrzel zrak in fizična aktivnost pomagala. Jaz drugega ne vem.:zmeden:

Mislim nate in te še kako razumem.

lp Neni:rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   mal na tleh...
29.1.2005 17:43:25   
Pia73
Pika74 vidim, da si boljš,.... :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   mal na tleh...
29.1.2005 18:36:41   
pika74
Ojla Blaboma,
Evo me, sem že nazaj iz smučanja :bravo::bravo:.
Jaz imam 4.2. operacijo. Kdaj imaš pa ti? Mogoče bova pa skupi v bolnici - to bi bil hec:)-:)-.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   mal na tleh...
29.1.2005 18:37:28   
pika74
:love:neni:love: in :love:Pia73:love: sm boljš ja, mi je mal prepihal slabe misli:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   mal na tleh...
31.1.2005 7:32:42   
anadejka
Hojla Pika:rozica:.Jest sem pa šele zdele vidla da si bla bogica žalostna.Bi te tut jest mal potolažla,pa sem doma brez računalnika.Ampak važn da si sedaj že bolje.
Sej vem taki dnevi pridejo.Tut men gre dostkrat na živce ko se nekatere punce pritužujejo ker je prišla M,ko pa jih vprašaš kolk časa delajo na tem pa rečejo:to je bil najin ŽE drugi poiskus.HALO!!!Ampak sej vem glih tko si tut one želijo štručko in pač še ne vejo da ni vsem usojeno jo dobiti takoj.Jaz vsem privoščim to srečo,čeprav včasih nimam moči to poveadti ali napisati,ker sem zaradi sebe tako žalostna.
Ravno prejšnji teden,ko sem se vrnila s HSG-ja,nam je sodelavka,ki se je novemra vrnila s porodniške povedala,da bodo pri njih imeli še enega dojenčka.Baje ji je obadvakrat uspelo v prvo.Jaz pa moram toliko okoli dohtarjev hodit!Zakaj?!!!
Druga sodelavka ki pride nazaj v službo s porodniške,pa je zanosila z umetno oploditvijo.Danes ima ful cortkano punčko.No pa povej kje je tu pravica??!!!
Ampak kaj češ.Eni v prvo,eni v šestdeseto,važn je da na koncu postanemo mame!!!In to sigurno bomo Pika.
Drži se!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Lepe pozdrvčke...........andrejka76:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?