Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje bi dobila črne adidaske 24.2.2008 20:37:24
|
|
|
|
tajtaja
|
Jaz mam ta nov model od Nike. Cele črne, potem pa en tak mičkena kljukica, da se komaj opazi. Zelo zelo lepe in take elegantne na nogah. Pa super udobne. Pa samo okrog 50€ so bile.
|
|
RE: kje bi dobila črne adidaske 24.2.2008 20:38:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Jaz mam ta nov model od Nike. Cele črne, potem pa en tak mičkena kljukica, da se komaj opazi. Zelo zelo lepe in take elegantne na nogah. Pa super udobne. Pa samo okrog 50€ so bile. Kje si jih kupla? K to bi se dal zaklamuflirat za v šiht da so kao čevlji a?
|
|
|
|
RE: kje bi dobila črne adidaske 24.2.2008 20:39:29
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Jaz mam ta nov model od Nike. Cele črne, potem pa en tak mičkena kljukica, da se komaj opazi. Zelo zelo lepe in take elegantne na nogah. Pa super udobne. Pa samo okrog 50€ so bile. a so semiš? btw, kako se semiš reče po anglešk?
|
|
RE: kje bi dobila črne adidaske 24.2.2008 20:40:46
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 K to bi se dal zaklamuflirat za v šiht da so kao čevlji a? ja sej... jest bi take za na šiht... za k črnim nobl hlačam ipd. pa semiš bi jest... k mi je bolj tak... topel... un usnje mi je preveč hladn
|
|
RE: kje bi dobila črne adidaske 24.2.2008 20:42:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, na superge.si imajo res veliko izbiro. Drugače pa SPort2ooo bi znal imeti tudi kaj.
|
|
|
|
RE: kje bi dobila črne adidaske 24.2.2008 20:58:55
|
|
|
|
Anonimen
|
jst mam črne adidaske, sm so pa usnjene, čist črne, komot jih obujem kamrkol, gor je sm mičken zlat znakec adidas. kupla sm jih pa v celovcu.
|
|
|
|
RE: kje bi dobila črne adidaske 25.2.2008 12:57:40
|
|
|
|
pika74
|
tole sem najdla... ampak morm še mal pobrskat po netu... mela bi pa tele... če bi ble semiš:
< Sporočilo je popravil pika74 -- 25.2.2008 13:00:44 >
|
|
RE: kje bi dobila črne adidaske 25.2.2008 13:11:41
|
|
|
|
pika74
|
... tele so pa sicer puma...
|
| Stran: [1] |
ROTAVIRUSLelly28 RRAli ste svojega otroka cepili proti rotavirusu?da (
35%)
ne (
65%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!