Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zanositev kljub jenamnju KT 24.2.2008 15:11:47
|
|
|
|
čipka
|
hja, moji sestri se je to naredilo ,čeprav je jemala 6 let iste tablete vsak dan ob istem času..Sedaj ima 5 let staro punčko in hvala bogu je vse uredu z njo.To ti pove koliko so kt zanesljive..Če je otrokec zaželjen, pojdi čimprej na pregled. Upam da bo vse uredu z . Držim pesti in obveščaj nas
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub jenamnju KT 24.2.2008 15:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
nič ne bo z otrokom narobe
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub jenamnju KT 24.2.2008 15:38:51
|
|
|
|
ataner
|
Jaz imam 3 znanke, ki se jim je to pripetilo! NE SKRBI z bebico bo vse dobro! To ti da misliti, kolko so te KT zadnje čase sploh zanesljive!!! Mislim, da jih ženske jemljejo/mo z določenim namenom in bi morale temu namenu služiti. No, jaz sem zanosila načrtovano in imela sem srečo, da nisem že prej, ko sem še jemala KT. Po porodu pa bom definitivno izbrala kak drug način!
|
|
RE: Zanositev kljub jenamnju KT 24.2.2008 16:07:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni se mi je zdaj to zgodilo že v drugo. Zato pa v času ovulacije nisva imela spolnih odnosov kot sem že napisala in evo spet. Se mi je obrnil svet na glavo, ker ne vem kako kaj.
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub jenamnju KT 24.2.2008 16:22:35
|
|
|
|
ataner
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pri meni se mi je zdaj to zgodilo že v drugo. Zato pa v času ovulacije nisva imela spolnih odnosov kot sem že napisala in evo spet. Se mi je obrnil svet na glavo, ker ne vem kako kaj. Joj, kriza! Že 2.! Hmm, te čist razumem da so v dilemi. Nimam pojma kako bi jaz ravnala na tvojem mestu! Kaj pravi partner na vse to?
|
|
RE: Zanositev kljub jenamnju KT 24.2.2008 17:01:40
|
|
|
|
sanca
|
a pa boš obdržala otroka?
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub jenamnju KT 24.2.2008 17:05:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, lahko se to zgodi; mozno je, da je koncentracija hormonov prenizka.
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub jenamnju KT 24.2.2008 17:06:40
|
|
|
|
Anonimen
|
NE SKRBI z bebico bo vse dobro! Ja, to je res. Minimalna moznost je, da je zato z otrokom kaj narobe, ker je koncentracija hormonov pri danasnjih tabletkah relativno majhna. Nic ne skrbi :).
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub jenamnju KT 24.2.2008 17:10:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanca a pa boš obdržala otroka? Ne vem še, novica je sveža, občutki so mešani... res ne vem treba vse skupaj prespat.
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub jenamnju KT 24.2.2008 17:17:49
|
|
|
|
silvya
|
To je pa res nezavidljiv položaj. Sploh ne vem kaj ti naj svetujem, ker sem že marsikaj doživela, kaj takega pa še ne. Situacija je kakršna je in drugega ti ne preostane kot temeljit pogovor s partnerjem.
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub jenamnju KT 24.2.2008 17:23:34
|
|
|
|
sanca
|
no sama veš kako in kaj boš naredila. upam pa da se boš odločla da ga boš obdržala in se nam pridružila. te bomo zelo vesele
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub jenamnju KT 24.2.2008 17:26:44
|
|
|
|
sancy
|
zdele sem zasledila tvojo temo. Kljub tablet si zanosila. Ker jaz jem tud KT. Katere vrste pa mas? Jaz mam Logest tablete
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub jenamnju KT 24.2.2008 17:29:56
|
|
|
|
Anonimen
|
a pa boš obdržala otroka? Ne vem še, novica je sveža, občutki so mešani... res ne vem treba vse skupaj prespat. Prespi in nic skrbet :), bo vse dobro.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2008 17:39:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zanositev kljub jenamnju KT 24.2.2008 18:29:15
|
|
|
|
polona5
|
Kako pa si vedla kdaj si imela ovulacijo - sej je pri jemanju KT običajno ni oz. po pravilih naj je ne bi bilo, ker jajčniki takrat mirujejo. Tako da to kar praviš, da nista med ovulacijo je bolj slaba tolažba no. Katere KT pa si jemala? A si imela kej vmesnih krvavitev - ker to naj bi bil znak, da so KT prešvoh? Vsekakor, če imaš možnost kar obdrži otroka, ker bo po moje vse vredu z njim. Pa lep pozdrav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?