Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšno poročno obleko bi imele? 14.5.2008 18:03:49
|
|
|
|
robinzon
|
Tako bo imela moja hčerka.
|
|
|
|
RE: Kakšno poročno obleko bi imele? 14.5.2008 21:40:14
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz sem imela tako, samo brez vseh tistih rožic po korzetu, na krilu pa samo ene tri.
|
|
RE: Kakšno poročno obleko bi imele? 14.5.2008 21:42:07
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Mi je pa tale naravnost božanska:
|
|
RE: Kakšno poročno obleko bi imele? 16.5.2008 12:30:43
|
|
|
|
dbo
|
tale tazelena je najlepša
|
|
|
|
RE: Kakšno poročno obleko bi imele? 16.5.2008 12:48:27
|
|
|
|
murkica
|
poopsika- verjamem, da se težko odločiš, saj sta obe obleki naravnost fantastični.. MOrda za malenkost je prva boljša, ali pa druga... ma ne vem, res sta super...
|
|
RE: Kakšno poročno obleko bi imele? 16.5.2008 13:02:13
|
|
|
|
Kaliope
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Meni najbolj njami in nepozabna mi je obleka iz Gunsovih cajtov. S. Seymour v tisti obleki, ki je zadaj dolga in spredaj ultra mini. Mmmm....fuuuuull lepo! Se katera spomni??? a misliš videospot November rain? hja, ona si je res lahko privošila tako obleko oblečt, ja :) ... je pa to eden meni najboljših spotov vseh časov - mi grejo vse dlake pokonci, če ga le ne skrajšajo na koncu
|
|
|
|
RE: Kakšno poročno obleko bi imele? 16.5.2008 15:11:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica poopsika- verjamem, da se težko odločiš, saj sta obe obleki naravnost fantastični.. MOrda za malenkost je prva boljša, ali pa druga... ma ne vem, res sta super... murkica, prva mi je najlepša
|
|
|
|
RE: Kakšno poročno obleko bi imele? 23.6.2008 7:28:23
|
|
|
|
Martina27
|
Pozdravček. Kar neki časa vas zdaj ni na tej temi,al ste se že vse ve poročile ali pa ste v polnih pripravah. V glavnem vse obleke so prečudovite. Jaz se sicer poročim naslednje leto,ampak imam pa tile dve obleki,ki sta mi pravljični http://www.porocnikoticek.si/template/system/sys_image.php?765 Je še ena nekje sam zdaj točno ne vem kje sem jo gledala.
|
|
|
|
RE: Kakšno poročno obleko bi imele? 23.6.2008 11:09:17
|
|
|
|
mišk
|
Frutka: Una obleka iz tistga videospota je res božanska. Tako bi imela, če bi imela bolj suhe noge. Ampak tista se mi zdi, da je kar načičkana. In načičkane- razkošne se men dopadejo!
|
|
|
|
RE: Kakšno poročno obleko bi imele? 23.6.2008 11:34:37
|
|
|
|
CHICA 83
|
Men je pa najbolj všeč od LA SPOSE- MAISON iz soft colection. Popsika me mamo pa zelo podoben okus.
|
|
|
|
RE: Kakšno poročno obleko bi imele? 24.6.2008 23:33:51
|
|
|
|
sandra85
|
meni sta pa te dve všeč mi je všeč, da je zgoraj čisto oprijeta
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?