Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: operacija mandlov in polipov 23.2.2008 21:07:17
|
|
|
|
vesel
|
po taki operaciji ostanejo otroci pribl. 7 dni.Odvisno kako hud je poseg,to vem od mojega mlajsega brata. Malo začni dobr pripravljat na to,da nau kak hud šok to zanjo,kar mal ga bo itak. Fajn zrihtajta-vso srečo!! LP
|
|
RE: operacija mandlov in polipov 23.2.2008 21:22:10
|
|
|
|
frufru
|
Sicer ne vem kako je s tem zdaj, ampaj jaz sem to dala čez pri treh letih. Notri sem bila 7 dni. Pa če se da, ji vse lepo razloži, kako bo. Meni je moja mtka in mi ni bilo nič hudega. Se spomnim, da so mi dali masko, pa sem jo dol dajala, ker mi je smrdelo . Pa tako fino se mi je zdelo, ker sem morala sladoled lizat. Travma je bila samo zato, ker mi je pozabila povedat, da bojo moja oblačila odnesli in jih spravili. In sem pol jokala, da je te hlače mamica zame sešila pa me je en v podobi sestre z mrzlo vodo polil.
|
|
|
|
RE: operacija mandlov in polipov 23.2.2008 21:28:11
|
|
|
|
tamala83
|
ja, se že počasi pripravlajma. ve da bo šla v bolnico, in da se ji bo na rokico vsedel en metuljček pa bo potem mlekeco in vodico pil. jaz sicer delam v bolnici, tka da ji znam kaj razložit pa to. saj glih zato me zanima, ker si bom dopust vzela tačas ko bo noter pa da si vem planirat. kak dolgo pa bo vse skupaj doma?
|
|
RE: operacija mandlov in polipov 23.2.2008 21:31:16
|
|
|
|
Ro-La
|
od kolegise tamala je bila na op žrelnice, zjutraj je bila operirana, ob 19h zv. so jo odpustili
|
|
RE: operacija mandlov in polipov 23.2.2008 22:38:28
|
|
|
|
vesel
|
računaj tam nekje od 2-3 tedne(dopust)!
|
|
RE: operacija mandlov in polipov 24.2.2008 15:32:14
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Moj sinko je bil operiran na mandljih in žrelnici lani avgusta, star približno toliko, kot tvoja punčka sedaj. Prvi dan je bil sprejet v bolnišnico, dogajalo se ni nič. Drugi dan je bil operiran, ves dan je bil zelo bogi, v glavnem je spal. Tretji dan smo pa šli popoldne že domov, pa še to smo šli pozno, ker je imel sinko neke dihalne težave in je moral dobivati inhalacije. Otroci brez težav so šli domov po viziti. Po operaciji sva bila itak doma, ker sem imela dopust še ves avgust. Ga je pa precej bolelo grlo še kar dolgo, imel je namreč zeloooo velike mandlje in posledično je bila tudi rana zelo velika in se je počasi celila. Koliko bolniške boš dobila, pa ti ne vem povedati. Dobro porihtajta!
|
|
|
|
RE: operacija mandlov in polipov 24.2.2008 20:00:43
|
|
|
|
tamala83
|
pikica to sta bile operirane v MB? kdaj pa si zvedla kdo ga bo operiral? kak dolgo je trajalo vse skupaj (od odhoda v operacisko do prihoda v sobo)? ko sta prišla iz bolnice je lahko že normalno jedel? ok zaj pa dovolj vprašanj, do te ne zasipam preveč hvala vsem za odgovore
|
|
RE: operacija mandlov in polipov 24.2.2008 21:59:59
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Operiran je bil v Ljubljani, saj se tam zdravi zaradi druge bolezni. Sploh ne vem, kdo ga je operiral, mogoče piše na odpustnici? Kako dolgo je trajalo, ne vem, meni se je zdelo doooolgo. Sem pa se tako dolgo motala okoli dvigala, da so me peljali v sobo za prebujanje in sem bila lahko ob njem, ko se je zbujal iz narkoze. To pa je trajalo kake pol ure Ko sva prišla iz bolnice, še nekaj časa ni mogel normalno jesti. Ni problema za vprašanja, kar vprašaj, če te še kaj zanima.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?