|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko zrastejo od 1. do 2. svečke?
23.2.2008 20:52:06   
frufru
Mogoče je neumno vprašanje, samo sem v dilemi zaradi nakupov. Mali trenutno nosi bundo 86, ostalo pa 80. Pa ne vem al naj mu vetrovko za pomlad kupim 86 ali večjo, da bi bila še za jesen.user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko zrastejo od 1. do 2. svečke?
23.2.2008 20:57:54   
vesel
moj nasvet je odvisno koliko so te vetrovke velike,ker to  je od proizvajalca odvisno,ker imajo različne velikosti. jaz bi na tvojem mestu kupila 92.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2008 22:37:53   
ona
Jaz bi tudi 92,odvisno od modela,lahko da mu bo tudi 86 še vedno prav jeseniuser posted image

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2008 12:37:54   
lenika
Jaz bi mu tudi 92, če že sedaj nosi bundico 86. Če bo pa malo prevelika, pa malo rokavčke prisukaš.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2008 13:49:06   
ajdaN
Sigurno 92! Naš je prejšno zimo nosil 86, tole zimo pa 98.

PA probaj dobit mogoče kaj s patentom na rokavih - tam bo vseeno če mu bodo še predolgi, ampak mislim da mu ne bodo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2008 13:54:09   
Rubin.
Nikoli nisem kupovala vnaprej, ker nikoli ne veš ...
Mala mis je imela pri enem letu 81 cm, pri dveh pa 97 cm.
Torej lansko zimo smo nosili bundo 86, letos pa 104.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 24.2.2008 13:55:30 >

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2008 7:54:49   
mojmaček
Hojla

Moj bo maja 2 leti star, pa je že sept. imel 86. Pa je v 4 mesecih zdaj zrasel na 98. Sicer mu malo gor zaviham rokave, pa bo še v jeseni prav. Vse kaj sem mu kupla 86 mu je premalo, je ko sirotek v premalih cotkah. Po moje, če hočeš še da mu bo jeseni prav, kar kupi 98 pa zdaj rokavčke gor zasukaj.

lp

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.3.2008 10:54:36   
frufru
Kupila 92, pa mu bo po moje še v jeseni prav. Zdaj mu je kot plašček. Rokave sem pa zavihala za cca 5 cm. Nam je prav prišlo un teden, ko so bile že čisto pomladne temperature. Pa tak je da voda odletiuser posted image

(odgovor članu mojmaček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......