Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 25.2.2008 11:08:47
|
|
|
|
TamaraJ
|
Jaz na srečo nisem ljubosumen tip. Pa tudi moj mi ne da povoda.. Glede na to, kakšno službo ima... bi me že razneslo, če bi bila ljubosumen tip. Ne vem... ampak sem mnenja, da so ljubosumni ljudje zelo nesamozavestni in se ne cenijo dovolj.
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 25.2.2008 11:49:20
|
|
|
|
Drnula
|
Jaz sem vesela, da nisem ljubosumne sorte. Če bi bila bi hudo trpela ob njem. Se strinjam, samozavest ima veliko opraviti pri tem. IZVIRNO SPOROČILO: vesel men bi osebno dvignilo pritisk sumljivi sms-i na moževem mobilniku. Upam,da jih nkol nam našla! Brskanje po moževem mobilniku ... meni se zdi to pravo špioniranje in mene bi skrajno motilo da partner ne spoštuje zasebnosti. Že brskanje je znak ljubosumnosti, če kaj najdeš ali ne.
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 25.2.2008 12:11:33
|
|
|
|
Pajaca
|
Prejšni teden sem bila zalo ljubosumna.... ..... na unga k je zadel na lotu!!!! Drgač pa že dolg nisem bla.... moram vadit, da ne bom pozabila kako to zgleda.
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 25.2.2008 12:15:52
|
|
|
|
muška
|
.
< Sporočilo je popravil muška -- 25.2.2008 12:16:26 >
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 25.2.2008 12:40:11
|
|
|
|
TamaraJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca Prejšni teden sem bila zalo ljubosumna.... ..... na unga k je zadel na lotu!!!! Drgač pa že dolg nisem bla.... moram vadit, da ne bom pozabila kako to zgleda. No, tukaj pa klecnem
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 25.2.2008 13:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca Prejšni teden sem bila zalo ljubosumna.... ..... na unga k je zadel na lotu!!!! Drgač pa že dolg nisem bla.... moram vadit, da ne bom pozabila kako to zgleda. Jz pa prav nič.
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 25.2.2008 13:53:18
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy ..kakšne situacije na primer vas naredijo ljubosumne, in kaj bi bilo tisto da vam bi hudo dvignilo pritisk? Če bi že šlo za ljubosumje bi mi dvignile pritisk vse situacije, ki gredo v smeri ustvarjanja priložnosti. Večje ustavarjanje priložnosti - večji pritisk.
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 25.2.2008 13:55:55 >
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 25.2.2008 14:15:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Js tud nisem ljubosumna, se mi pa dober zdi, da je dobil en skromn človek. Mal mu edino zavidam
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 6.3.2008 13:10:33
|
|
|
|
žirafica
|
Se mi zdi, da sem ljubosumna na lepe ljudi, ker jim je odprtih več vrat v življenju kot ostalim povprečnežem po zunanjosti.
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 6.3.2008 13:42:08
|
|
|
|
emi*
|
Lepota je minljiva.Če gledaš samo zunanjost nikamor ne prideš.Bolj je pomembno kaj drži človek v sebi,zato nimaš kaj biti ljubosumna.
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 6.3.2008 14:07:42
|
|
|
|
tina a
|
Jaz pa sem včasih kr malo preveč ljubosumna na njegovo prijateljico .... Pa full me moti če se (ko se) obrne za kakšno suhcano in fejst obdarjeno bebiko ...
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 6.3.2008 15:38:11
|
|
|
|
metuLJchy
|
meni gre bolj kot ne na živce, če kakšna punčara zanalašč rine v mojga, pa da sem še zraven. Ok sej ji moj pove ta svoje pa vse, samo še vseeno, tisto zanalašč, kot je gleda in čaka kaj boš naredila, a boš mirno reagirala ali boš šla do nje, pa ji dala eno okrog ušeš. Ja tudi to se dogaja, pa ne delajo to 15 letnice, ampak 30 letnice še toliko slabše, ko bi človek mislu, da imajo ženske pri teh letih kej več pameti to oz. podobno se je tudi meni že zgodilo, in sem se prav spraševala kaj hudiča imajo ene babe od tega da rinejo v vidno oddane dedce. Samo takrat me skoraj bolj kot ljubosumje prime žalost nad obnašanjem kakšnih osebkov.
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 6.3.2008 15:38:56
|
|
|
|
metuLJchy
|
ups, prvi del sem od jagode kopirala, pa se ne pokaže v okvirčku, jagoda oprosti
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 7.3.2008 12:53:51
|
|
|
|
Skratek46
|
Jst pa sem ljubosumna-mislim, da ne preveč in zagotovo ne bolno. Ne težim za nič,ne utrujam...sam je to tko-dokler je vse ok sem jst pridna,ko pa bi moj 6i čut zavohal neki sumljivega, bi pa bilo hudo. Dokler ga nobena ne tika je vse ok! Pa da ne mislite, da mu ne dam dihat-z našimi prijateljicami se zabava ko nor-sam to so osebe katerim zaupam in jih poznam-tujke pa do njega nimajo dostopa.
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 7.3.2008 14:35:11
|
|
|
|
ZARA
|
Nisem ljubosumen tip človeka, v bistvu me razpizdi, če ženska kljub temu, da ve, da sva midva par, odkrito koketira z njim. Za bruhat. Drugače pa zelo nič.
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 8.3.2008 13:06:43
|
|
|
|
srki
|
Ah, mojga si še pogledt ne upajo, ko pa tako grdo gleda . No, grdo res gleda, pogledajo pa ga že verjetno, tudi pisarila mu je ena, ja, brskala sem in najdla, pa kaj, sem že imela razlog za to oz. ob 4-zjutraj, ko prideš iz žurke, nekomu sms pisat in vprašat, koga pa zdaj nadleguješ, pa ti v fris reče, nobenega...ja, itak da mu bom verjela, saj sem Pepe Radirka. Na srečo se je razrešilo, kot se mora, ker je prevladal razum, tudi s strani RR uporabnic in uporabnikov, ki so mi takrat svetovali. Evo, pa sem spet na dan to privlekla, čeprav je že par let od tega. Motijo pa me tudi take, ko se, vedoč da ima tip dekle ali celo ženo, slinoji po njemu, se vsedajo na kolena in spuščajo dekolte....
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 8.3.2008 13:08:13
|
|
|
|
Lunc_a
|
če sem iskrena nič
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 10.3.2008 0:06:45
|
|
|
|
* Mateja *
|
Nikoli nisem imela povoda za ljubosumnost in tudi sedaj nisem ljubosumna. Je pa zato mož toliko bolj!!
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 10.3.2008 13:21:35
|
|
|
|
Anonimen
|
S sosedom zadnjič debatirava o dimnikarju, ki je ravno tisti teden hodil naokrog in meril emisije plinov na pečeh (to je kao tista zakonska zadeva, katere stroške moramo pač sprejet) in o njihovi politiki tovrstnega provociranja in nadlegovanja nič hudega slutečih stanovalcev, nakar naju moja najdražja tako mimogrede prekine z opazko kako je tisti stric hudo dober... Samo pogledal sem jo, najprej nisem nič rekel, potem pa me začne kopkati. Torej, srček, si opazila tipčka in kaj in kako in vse to... In sem užival v svojem klinčevem mazohizmu majčkeno prizadetega moškega, ki mu sicer ni všeč, da žena opazi še koga drugega kot njega, mu pa imponira kemična reakcija telesa, ki ga v trenutku požene v akcijo, da bi ponovno osvojil, se dokazal, snel zvezde z neba, če je potrebno poteptal še zadnjo trohico lastnega razuma in dostojanstva, se ponižal do skrajnosti... in to vse za svojo najdražjo! Kul faking filing!!!
|
|
|
|
RE: kaj vas naredi ljubosumne 10.3.2008 13:59:21
|
|
|
|
lelčy
|
če čisto po pravici povem nič več.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?