|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vprašanje
25.2.2008 7:39:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: iva77

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77


Zanimivo. Ko pa je v filmu Poletje v školjki bilo psički in tisti punci ime Kaja, pa ni bilo nič smešno.user posted image  Še vedno se sprašujem zakaj je toliko treba dat na mnenja drugih?user posted image


V filmu Poletje v školjki, je bilo psičku ime KAJ tista punca je pa bila v filmu Milena (pravo ime pa KAJA)

Eeee, se oproščam. user posted image  No, saj ste dojeli bistvo, a ne? user posted image Nekateri.user posted image

(odgovor članu iva77)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Vprašanje
25.2.2008 9:23:58   
sayuri
Joj, sem se zdajle nasmejala. user posted image  Anonimna, midva sva imela identičen primer. ZA prvorojenca sva imela izbrano ime Ina in Filip. Sosedovi imajo labradorko Ino, kanarček je pa Filip pa se nisva ozirala na to.user posted image user posted image user posted image  Ne oziraj se na to in dajta otročku ime, kot vama je všeč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Vprašanje
25.2.2008 12:04:26   
tweetek
user posted image user posted image user posted image sayuri, ste se pa gotvo nasmejal... Jaz tudi mislim da to sploh ni važno. Če vama je ime všeč se ne ozirajta na to.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Vprašanje
25.2.2008 22:15:43   
SpeliG
Mene pa niti najmanj ne moti, če ima otrok takšno ime, kot ga ima kakšna živalica. Najina psička je recimo Tara, kar je ravno tako primerno za ljudi.
Hm, edino mački sva dala res ime samo za živali, kajti nisem še slišala za otročka po imenu Lumpa..user posted image user posted image

Ko so me spraševali kako bo ime otroku če bo fant in sem rekla Timotej, je bilo več odzivov v stilu pa ne, potem bo pa Timi kot kakšen kuža...Pa mi je res vseeno, mi je bolj važno, da ga bodo klicali kakorkoli, da bo le imel prijatelje!
In ker naj bi čakali deklico, sem rekla da mi je všeč ime Neli, in seveda spet odziv, joj od moje sodelavke psička je pa Neli.
In kaj potem, a zdej naj jaz ne dam tega imena svojemu otroku, ker je od nekoga nekdo dal svoji živali tako ime?
Moja prijateljica ima recimo psičko, ki ji je ime Ana. A je sploh treba komentirat...?

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?
gagaga

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?

da (88%)

ne (12%)


Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!