Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 23.2.2008 22:50:32
|
|
|
|
bayb77
|
Bravo,bravo za tvoj pogum, kdor čaka DOČAKA! Hvala za lepo zgodbo, nam bo vsem v tolažbo, ki še čakamo! Z najlepšimi željami te lepo pozdravljam!!
|
|
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 24.2.2008 9:35:55
|
|
|
|
lejla007
|
Napolitanka, ČESTITAM! Res je za vse nas žarek sonca, le da ga nekatere ugledajo prej, druge kasnej... Srečno in zdravo nosečnost!
|
|
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 24.2.2008 9:47:19
|
|
|
|
murkica
|
Čestitke iz vsega srca. Res je lepo, da so čudeži še prisotni in da se tudi dobre stvari dogajajo dobrim ljudem. Sedaj pa le uživaj.
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 24.2.2008 9:52:25
|
|
|
|
snežinka7
|
napolitanka iz srca ti čestitam in želim vse dobro v nosečnosti brez , skratka vlila si mi upanje, da nam vsem fosilkam tudi enkrat rata. Ne boš verjela ampak so mi kar pritekle solze ob tem ko sem brala tvoj post.
|
|
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 24.2.2008 12:51:38
|
|
|
|
tasa.m
|
Iz srca ti želim veliko sreče in mirnih
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 24.2.2008 13:22:47
|
|
|
|
Mijavček
|
Tudi jaz čestitam Res lepo, da si delila svojo zgodbo z nami . Tudi jaz se deloma najdem v njej, čakamo že skoraj 4 leta..., in ko ti že motivacija pade, so taki posti, kot je tvoj, kot nalašč, da se poberemo in gremo dalje.
|
|
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 25.2.2008 6:41:11
|
|
|
|
Napolitanka
|
Hvala vam za lepe želje in čestitke. Lana 38 seveda se te spomnim,res je da sva začeli svoj boj v približno istem času.Zadjič sem med prebiranjem foruma videla, da si dobila in ti iz srca čestitam, nisem pa vedela,da si imela takšne težave s prejšno nosečnostjo.Ampak važno,da je zdaj vse v najlepšem redu in da imaš doma svojo štručko. Anitka, ti si pa itak legenda tega foruma in tudi tebi vse najboljše želje . Se vidiva na drugem forumu te dni.. Močno si želim,da bo vse ok in odštevam tedne, da minejo te kritični tedni. Sem verjetno še tako v šoku,da se niti pošteno še zjokala nisem .. Vsem ostalim pa res hvala in čimprej zaglejte ....vse boste prišle na vrsto!!!
|
|
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 25.2.2008 7:57:21
|
|
|
|
Anitka
|
Naplotanka kar pridi na sosednji forum. Pa pocukaj me kaj za rokav. Če boš kar rabila le vprašaj In res močno držim pestke, da bo vse o.k.
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 25.2.2008 8:08:59
|
|
|
|
pikipu
|
Iskrene čestitke še z moje strani! Vsem, ki vsak dan upate pa veliko poguma in sreče, pa da čimprej zagledate .
|
|
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 25.2.2008 8:10:16
|
|
|
|
byanca
|
RES ISKRENE ČESTITKE midva pa se trudiva prib. eno leto in ravno tako doživljam vse skupaj. vsak mesec solzice, pa potem vspodbudne besede moje gin. : saj bo, povprečno v sloveniji je 2 leti itd....samo me vemo, kaj doživljamo. jaz se ne morem sprostit in odmislit.ko pridejo tisti dnevi vsako minuto samo o tem razmišljam...... DRŽIM PESTKE ZATE IN TI MOČNO ŽELIM ČIMLEPŠO
|
|
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 25.2.2008 12:33:57
|
|
|
|
mmanca
|
Napolitanka, želim ti lepo, brezkrbno nosečnost in ti iz srca ČESTITAM. Pikovit- držim pesti, močno, močno!!!
|
|
RE: Vsem fosilkam za vzpodbudo 25.2.2008 12:49:55
|
|
|
|
Balonchy
|
Napolitanka, ISKRENE ČESTITKE!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?