|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v drugo
22.2.2008 18:56:40   
Majabo
no pa odprimo še eno...
v drugo...

je tudi vaša nosečnost, druga, kapo dol, ve ki greste v tretje, kaj drugačna kot prva?
jaz imam kar naprej problemčke
šele sedaj vidim kako je bila moja prva nosečnost res nebeška, brez kakšrnikoli problemov, kake 14 dni pred porodom se začela zatekati in to je bilo to, nič drugega
v drugo pa...začelo se je s precej večjim trebuhom, ki se je začel kazati že zelo zgodaj in od takrat naprej ni miru
če omenim moji ginekologinji, se samo nasmehne in reče
"ja nisi nova"

imam pa tudi zelo slabo vest, ko sem nosila prvega sem imela seveda polno časa, poslušala sva mozarta, veliko sem se sprehajala, vse se je vrtelo okoli mojega trebuha in otroča v njem
sedaj pa...no ja....vse drugo kot to user posted image  letam za prvorojencem, se jezim, non stop sem v stresu, če pač nimam časa za zdravo in redno prehrano pa pobašem kar pač je in šibam dalje..

kako pa kaj ve, ki niste v prvo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v drugo
22.2.2008 19:01:19   
Naja30
Podobno kot ti. Predvsem sem žalostna, ker se premalo posvečam trebuščku. Tudi jaz sem v prvi user posted image  poslušala mozarta, veliko božala trebušček in vse se je vrtelo okoli tega bitjeca v meni. Vsaka misel, vsaka beseda... Zdaj pa me na veliko zaposluje 14m hčerka in šele pri počitku ali ko zvečer zaspi, imam čas za božanje trebuščka. No, me pa malo detece tudi samo spomni nase s svojim brcanjem in takrat obe s tamalo božava in ona ga še lubčka in daje glavico gor. Kot da bi vedela, da je tam noter njena družbica user posted image
Tudi moj dragi je rekel, da premalo boža trebušček in tako poskuša vsakič, ko se spomne, se malo ukvarjat z njim.
Pa saj po drugi strani pa bo dete itak vseeno nas vse že poznalo in kljub vsemu bo ljubljeno in vedelo, da je neskončno zaželeno. user posted image

Sem kar sentimentalna, ko tole pišem user posted image

Aja, kar se " problemov" tiče jih imam tudi jaz zdaj več. Imam nos.sladkorno in tudi okoli hrane se mi vse vrti. No, bo že boljše ko rodim user posted image

< Sporočilo je popravil Naja3 -- 22.2.2008 19:02:24 >

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2008 19:57:59   
2 Sraki
Pri nas je tudi v drugo vse drugače. Predvsem pa opažam, da vse zelo hitro leti mimo. Dnevi in meseci kar tečejo, vse kar me opozarja je trebuh, ki je precej večji kot v prvo. Kar se pa hrane tiče, pa sem kar dosledna, ker kuham hkrati tudi za prvega 12M in moram biti kar pridna.

Sem pa imela več težav v prvi nosečnosti, sedaj v drugo me pa najbolj skrbi, da mi bodo prepovedali dvigovanje težkih user posted image . Me bolijo vezi in medenica, upam da ne bo kaj hujšega.

Časa za božanje trebuščka pa res ni toliko, redko se čez dan spomnim, šele zvečer ko se umirim je čas za novo pikico.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2008 20:08:32   
N _ B
Druga nosečnost je minila, da sploh vedela nisem kdaj. Vse je šlo še 1x hitreje kot prvič. V 1. user posted image  sem ostala doma v 7. tednu in bila do konca, med. 2. pa v 20. tednu. 1. sem imela res precej več časa.

Podobno kot pri tebi se mi je trebušček poznal veliko prej in tudi večji je bil. 1. sem nosila zadaj, 2. pa čisto spredaj. V 2. nosečnosti sem imela več energije in hvala bogu, da je bilo tako, ker ne vem, kako bi drugače shajala s 4-letnico. V zadnjem mesecu 2. user posted image  sem imela težave z išiasom. To je bilo peklensko, ker nisem mogla ne ležat ne sedet in posledično sem bila popolnoma neprespana in izčrpana. Zatekala sem pa v 1. user posted image  veliko bolj kot v 2.

< Sporočilo je popravil N & B -- 22.2.2008 20:09:58 >

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2008 21:26:13   
Blacky30
Pri meni se je prva user posted image  končala z gnojno angino, vročino in posledično temu težkim porodom. No, tokrat pa se je začela s totalnim porušenjem imunskega sistema, da sem kar naprej bolana. Prve tri mesece sploh nisem bila nič zdrava, kar iz ene bolezni v drugo. Upam, da bom tokrat vsaj rodit šla zdrava, ker tisto je bilo grozno. Je pa res, da sem rodila v januarju, času najhujših viroz in bolezni.

Glede časa, pa bi tudi rekla, da ga sedaj sploh nimam. Morda je tudi to razlog, da brcik še ne čutim prav, saj čutim premike pa to, a je naše user posted image  bolj med zaspanimi in tisti čas, ko imam jaz čas, da se uležem (ponavadi zvečer), naše dete sladko spi in zato me nič ne zbrca, da bi jih prav čutila. user posted image

Sicer pa sem prve tri mesece, slabosti in utrujenosti poleg našega 3-letnika zelo dobro prenesla, tega sem se zelo bala, ker v prvi user posted image  sem lahko zelo veliko počivala in spala in imela čisto svoj urnik, zdaj pa mi ga določa naš sonček. Pa je šlo brez težav.

Res je, da bo druga user posted image  minila v hipu. Še slikam se ne tako redno, kot sem se prvič (mislim trebušček).user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2008 8:58:21   
Majabo
...eto o tem govorim, nas triletnik je spet pridelav visoko vrocino....
torej sledi teden dni garaske nege, hoce se namrec nosit, jaz pa trebuh kot balon,....in ce bo sreca mila, ne bo okuzil ne mene ne moza
in tako je vsak mesec
sem mislila, da bo sel februar mimo samo s prehladom
jok brate odpade

o tako se imamo mi ...v drugo

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2008 18:49:44   
*tedy*
V prvo skoraj sploh nisem vedela, da sem noseča, če ne bi bilo trebuščkauser posted image .
V drugo je bilo že malo težje, slabo mi je bilo prve tri mesece, spala se cele dneve in nočiuser posted image , zadnje tri mesece sem še komaj hodila, bolele so me vezi......
No tretjič je pa tako, da mi je slabo, če ne jem točno na dve uri user posted image , če dolgo stojim ali hodim me že vse boli.....kaj še bo bomo pa videli....

Lep večer

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.