|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   joj ta križ
22.2.2008 18:28:25   
Majabo
drage nosečke
ima še katera probleme z bolečinami v križu in kolkih?
v moji prvi nosečnosti križa nisem čutila, boki pa so me vse skupaj boleli kakšen teden pa še to če sem res veliko hodila, nekako se ne spomnim koliko sem bila takrat noseča
sedaj v drugo.....auch....križ in bogi, ponavadi useka kar oboje hkrati, eno boli drugo peče
kaj vam takrat pomaga? sama sem pomislila ze na termoforcek na krizu, bi kaj zaleglo?
ali so to določeni tedni nosečnosti, ko je bolečina bolj izrazita zaradi "širjenja" ali bo bolelo kar do konca??

27t
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: joj ta križ
22.2.2008 18:35:30   
Naja30
Se ti pridružujem. V drugi user posted image  me je vse skupaj začelo veliko prej bolet. Mogoče zato, ker sem tako hitro spet zanosila (9m je bila stara hčerka). Boli me pa  od križa, hrbtenice, kolkov navzdol po celi nogi. Prav user posted image  me boli in kakšen dan tud vstanem komaj iz sedečega položaja.Še posebej, če se zasedim.
Pomaga to, da me dragi zmasira. Pomaga tudi telovadba za križ. S termoforjem nisem probala, je pa za probat.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2008 18:41:36   
Majabo
je to kakšna posebna nosečniška telovadba? kako pa izgledajo vaje za križ?
to verjetno počneš, ko te ne boli...kot preventiva

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2008 18:58:52   
bimbi
Najbolj ti bo za križ pomagala vaja mačkam, vsaj meni je ko sem imela enake težave. Včasih me je križ tako bolel, da se zvečer nisem mogla niti preobleč v pižamo ker zaradi bolečin nisem mogla dvignit nog. Pa sem vsak dan začela delat vaje, največ mačko ( opora na kolenih in rokah ter dvigaš in spuščaš hrbet) in mi je pomagalo, da sem bila vsaj malo bolj mobilna. Za kolke pa mislim da ni kakšne posebne pomoči. Bo treba potrpet.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2008 19:04:21   
Naja30
Kot je napisala bimbi, mačka dosti pomaga. Pa še ena vaja je, da ležiš na hrbtu s pokrčenimi nogami in samo medenico dviguješ gor. Meni je to še boljše.
V prvi user posted image  sem hodila na jogo, to mi je dosti pomagalo in ti priporočam, če le imaš možnost.

(odgovor članu bimbi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?