|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po ET povišana temperatura!
22.2.2008 17:22:07   
gugu
Lep pozdrav dekleta! Na vas se obračam, ker imate odgovore skoraj na vse. Sem v ivf postopku 19.2 sem imela transfer dveh baje zelo lepih blastocist. Danes pa je 4 dan po et in sem opazila, da imam temperaturo povišano na 37,3- 37,5 malo me tudi kuha user posted image Me pa zanima, če je katera imela podobne izkušnje po et, sem zelo v skrbeh in nevem kaj si naj mislim?user posted image   HVALA za vse odgovore

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 22.2.2008 19:50:15 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PO ET POVIŠANA TEMPERATURA!
22.2.2008 17:36:14   
blanč
gu gu, kar se tiče vročine ti ne morem pomagat, ampak iskreno navijam zate.

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2008 18:48:15   
gugu
o blanč, kako sem te vesela, že v prvih postopkih, ki sem jih imela sva se skupaj trudili!!! Meni na žalost še ni uspelo upam, da tokrat speljem do konca! In kako je z tabo? Ti je že uspelo zagledati čudežni user posted image ?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2008 19:10:20   
gugu
No, sedaj sem šla malo pregledati forume za nazaj in sem opazila, da še nisi imela te sreče, zelo mi je hudo zate saj vidim , da te mučijo tudi druge stvari ( starost) nikar ne obupaj, vedno si bila polna pozitivne energije in si bodrila vse nas , ki smo bile obupane sedaj pa to???user posted image Zato zate  user posted image  user posted image  user posted image   Kje pa piše, da ti ne bo uspelo? Da ne slišim več ene negativne besede user posted image vem pa, da je hudo saj sem skoraj na istem tudi jaz se približujem 33 in mi v 4 poskusih ivf še vedno ni uspelo, no ja sedaj čakam in upam, da mi bojo user posted image   pomagali! 

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2008 21:45:26   
blanč
Jp, gu gu seveda bodo pmagali..
Bravo zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?