|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katera previjalna
22.2.2008 13:27:11   
pizamca
Ker se ravno odločam za previjalno podlogo in ne bi rada kupovala mačka v žaklju, me zanima, če ima katera katerikoli od teh dveh in kako se obnesejo:http://www.soncek.si/si/0817-v29-previjalna-blazina-85-x-75-cm-i5456.shtml ali http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160602
Po trgovinah sem sicer videla nešteto teh blazin, pa ne vem, kakšno kupiti. Kakšen nasvet?
Lep dan!user posted image In pridne otročičke!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: katera previjalna
22.2.2008 13:36:24   
Lunc_a
smo imeli stensko in se je najboljše obnesla

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2008 13:37:01   
metkica1
Jaz imam to roza iz BC pa je super. res fajna, ker je malo večja in komot . Pa lepo mi paše v previjalno, ker imam narejeno po meri.user posted image

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2008 13:39:47   
LIDJOČKA
Sicer nimam takšne kot si ti prilepila linka, ampak imam http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160595, pa jo "drgnemo" že 16 mesecev in se še ni strgala, čeprav je zelo obremenjana.user posted image

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2008 15:01:45   
ajdaN
Mi imamo dve od Bebe jou pa sta fajne. Velika in trpežna. Odvisno tudi kakšno imaš previjalno. Če imaš tisto "ta pravo", veliko,  potem je tistale z linka od lidjočke za moje pojme premala.

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2008 16:01:20   
LIDJOČKA
Ja res je premajhna za veliko previjalno. Mi imamo dve punci in toliko veliko previjalno, da imamo tudi dve podlogi (eno zraven druge). Se nama je zdelo takrat primerno, ker sva pričakovala dvojčici, da ima vsaka svojo blazinico, pa ko sta bili mali nista ena v drugo lezli, ampak ker je bil rob sta ostali vsaka na svojem mestu. Zdaj je pa itak vse drugače. user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2008 17:50:23   
Lunca1
Jaz ti svetujem tako veliko kvadratno, pa ne iz blaga  ampak trdo nepremočljivo, da lahko obrišeš če se zmoči.

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2008 9:20:25   
katra55
Mi imamo tole   in smo zelo zadovoljni, je zelo trpežna in dovolj velika.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.