Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ima kdo ta tricikel? (pikolo) 22.2.2008 13:25:47
|
|
|
|
smigli
|
Imam, je ok, začeli smo ga uporabljati (malo nerodno sicer) pri 1 letu starosti. lp
|
|
|
|
RE: Ima kdo ta tricikel? (pikolo) 22.2.2008 13:38:57
|
|
|
|
2.2.
|
čist takega nimam mam pa tega dobila ga je za 1. oj.dan in je skoz v uporabi. zelo se rada vozi
|
|
|
|
RE: Ima kdo ta tricikel? (pikolo) 22.2.2008 13:43:04
|
|
|
|
MAŠKA
|
Naš je zelo podoben, le da ima nekakšno "skledo" za nogice - prav tale: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=100895 Je bil čist OK, tista piskajoča igračka je pa zakon . Not smo jo poasdili pri enem letu, ga je dobila za 1. roj. dan.
|
|
|
|
RE: Ima kdo ta tricikel? (pikolo) 22.2.2008 13:55:02
|
|
|
|
lelaval
|
Naš je tudi najbolj podoben temu od Maške, Pa še enega - Račko imamo - ki so nogice račje noge - se potem samo not pospravijo. Ta prvi je tudi kot gugalnica - jaz sem jo dala not še preden je hodila, ker ima fajn ograjico - mora pa sedet znat.
|
|
RE: Ima kdo ta tricikel? (pikolo) 22.2.2008 15:02:02
|
|
|
|
Maleal
|
Mi imamo takšnega kot Maška,mali ga je dobil za 1.roj.dan,uporabljat pa ga lahko začneš,ko otrok samostojno sedi,saj ima tak okoli obroč,da ne more ven padit.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?