|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko skutke
22.2.2008 10:00:54   
Pinkyca
Koliko skutke lahko dam za opoldansko malico? Poje mi namreč kar 2 lončka - eden je 70ml. Ali je to preveč? Stari smo 7,5M, zjutraj imamo GH zajtrk sadna kaša - poje cca. 150ml, preden greva ven jeva spet ob 11ih - se doji pri meni. Ob 14ih prideva domov samo previt in pojest GH - skutko, spet ven in ko se vrneva jeva kosilo GH - zelenjavna kaša 150ml, zvečer pa se spet podojiva pred spanjem, ponoči 1x še dojiva.

Ali je torej preveč če poje 2 lončka skute (2x 70ml) za opoldanski obrok naenkrat?

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko skutke
22.2.2008 10:03:58   
Naja30
Po moje ni preveč,  če je to po dojenju in sprehodu prva GH malica.
Jaz sem moji dajala skutke od LM po eno in zraven malo sadja. Tako da je ravno tako bilo količinsko nekje tukaj.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2008 11:51:58   
Lantea
Jaz sem enkrat poskusla, kolk bi mala pojedla te skutke (fruhcverge). Pojedla je dva velika lončka (70) in enga malega (50)..pa še bi. Jaz mislim, da to ni preveč...otrok poje kolikor je lačen. Če mu je skuta všeč, jo bo verjetno pojedel več, kot nekaj kar mu ni tako zelo všeč (tudi odrasli smo takšni). In ker ne je cel dan samo skute...mislim, da je to čisto v redu.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
22.2.2008 12:30:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pinkyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2008 15:01:01   
jaša2
ni preveč. naša tud poje 2 lončka. pa tud bi še včasih, če pa ni več lačna, pa pokaže, da je dovolj. user posted image  ti sam pokaže, kdaj je še lačen in kdaj je še sit. se še "ne zna" tak na silo basat kot mi včasih.user posted image

naša je čist nora na fruchtzwerge. ko ga zagleda pred hladilnkom, ko ga dam ven, da ni tak hladen, hoče znoret. ne da mira, dokler ga ne dobi. tak da ga moram prav skrivat pred njo.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2008 8:32:46   
Paštetka
Naša poje tudi 2 lončka pa še ni 7 mesecev.
A je za kosilo samo zelenjavno kašo? KEr se mi zdi to premalo. Mi imamo potem še popoldansko malico s kakšnim keksom ali drugim sadjem, pa potem še gosto večerjo: kašico ali kakšno polento. Pred spanjem pa še spije mleko oz. se je do pred kratkim dojila.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2008 14:45:09   
inja2
ojla
koliko pa so bili vaši user posted image stari, ko ste jim začele dajat skutice in katere jim dajete

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2008 19:40:15   
Lantea
Pri 7m smo začeli jogurte, fruhcwerge ipd., čista pasirana skuta zmešana s kakšnim sadjem, in tiste ala obsgarten (mislim, da sm prov napisala), k je zgoraj skuta, spodaj pa sadje (do tega smo prišli nekje pri 8,5m)

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2008 19:12:41   
andie
Js sm moji najprej začela dajat Fruchtzwerga pri okol 8mes, ampak se ga je prenajedla. Tud Obstgarten je že mimo, zlo ma rada mlečni riž od Muellerja (sj vem, da ni skutka touser posted image ) pa Topfencreme.

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2008 19:15:59   
mami_miki
po moje tud ni preveč..moj je 9, pa mu je ena premalo...mu pa kupim onon 110 ml...kar je pa ravno prav...

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

služba po porodniški
Michonne RR

Ali ste/boste po končani porodniški odšle v službo?

Da (96%)

Ne, ostala sem/bom doma (4%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!