|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje v hotelu
22.2.2008 9:10:56   
Pinkyca
Sprašujem se kako bo na dopustu čez 1 mesec gremo v hotel. Stari smo 8M in v hotelski sobi bo prvič prespal v tuji posteljici in kje drugje ne doma v svoji sobici. Spat hodi že ob 19ih in ritem spanja je stalen. Skrbi me kako bo sprejel spremembo in pa to, da bova spala zraven njega in smrčala saj je doma navajen na svoj mir. Tudi ne vem kako bo zaspal ob 19ih če pa bova midva tudi v sobi in bedela vsaj še par ur? Da ne omenjam ritualov doma na previjalni mizi, ko že točno ve kako kaj poteka. Preveč kompliciram? 
Vaše izkušnje?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje v hotelu
22.2.2008 9:25:20   
lelaval
Meni oz mojim otrokom ne odgovarja - mišljena najmlajša. Pri njenih 2 letih smo bili v hotelu, pa ni bila lačna, ko so bili obroki, pač pa vedno vmes. Sva vedno hodila na dopuste v prikolico oz. apartma, pa se tako bolje obnese.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spanje v hotelu
22.2.2008 9:30:27   
bskrle
Večina otrok zazna spremembo. Ponavadi rabijo par dni, da se navadijo, tako da so kratki dopusti bolj šok kot pa dopusti, sploh, če imate veliko rituala in stalnosti.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spanje v hotelu
22.2.2008 9:46:38   
taja27
No moja izkušnja je popolnoma drugačna. Mi hodimo veliko okoli in je moja punca navajena, da spi v drugi postelji. Doma imamo vedno isti ritual, vedno spi v svoji sobi ... Ko pride drugam ni težav, ritual (kopanje, preoblačenje, petje ...) ostaja isti, postelja je druga, ko jo dava spat pogasneva luči in poskrbiva, da je več tišine, dokler ne zaspi ... potem pa ni problema ... gledava TV, se pogovarjava ... 

Tudi če spi pri babici in dedku, je ritual isti ... moja dva sta mislila, kako bosta šla z njo spat, da se bojo cartali ... ona pa reče: gasni uč babi ... papa babi, papa dedo ... Skratka je taka mala ciganka ...

Je bil pa v hotelu problem pri hranjenju ... ko smo bili v jedilnici je blo vse drugo tako zanimivo, da ni blo variante, da bi se najedla (OK na začetku se je itak samo dojila) ... tko, da smo imeli s sabo grelnik za flaško, da je lahko zjutraj pila mleko, zvečer smo ji naredili rižek ali čokolino kar v sobi, s seboj sem imela frutke, jogurte ... je pa res fajn, če imajo v hotelu hladilnik, drugače je malo težje zaradi hrane, mleka ...

Samo strah te ne sme bit ... in če vam v prvo ne uspe popolno, ne smeš odnehati ... saj je popolnoma naravno, če otrok zajoče v hotelu ... je pa včasih naporno .... ampak to je tudi drugod, ne samo v hotelu.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spanje v hotelu
22.2.2008 9:48:36   
taja27
aha ... še to ... ne pozabi rezervirati otroško posteljico v hotelu!

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Spanje v hotelu
22.2.2008 9:52:31   
Spark
Nismo bili v pravem hotelu ampak v enem apartmaju na morju, kejr je bilo vse enako kot v hotelu. Takrat je bila naša punči stara 7 mesecev in mene je full skrbelo. Ampak, bilo je vse ok. Jaz sem ji za v posteljico odnesla igračke, ki jih je imela tudi doma v posteljici, tako da čeprav je bila drugačna postelja kot doma, je bilo vse ok. Tdi njeno eko sem imela s seboj. Tako, da je bilo kar nekaj stvari enakih kot doma.
Previjalne pač nismo imeli, ampak je ni pogrešala.
Glede spanja pa doma smo vsi spali v eni spalnici, tako da s tem ni bilo problemov. V času ko je mala že spala midva pa še ne , sva sedela na balkonu, ampak bilo je poletje in ni bilo panike, čez en mesec bo verjetno še premrzlo za sedenje zunaj.
Ne kompliciraj, ker otrok to zazna in je potem še on nervozen. Uživajte.  

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Spanje v hotelu
22.2.2008 9:53:04   
jaša2
ful je ovisno od otroka. moja prijateljica ni imela nobenih problemov, je mali ful užival. ful mu je blo vse zanimivo. pa so obdržali čisto domači ritual.

_____________________________

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Spanje v hotelu
22.2.2008 9:53:48   
viv_
Nam se tudi ne obnese hotel - ker pri nas otroci tam nekje do 3 let zgodaj hodijo spat (ob 19h, 19:30) in se nam varianta z eno sobo ni obnesla, ker je mogla bit tišina, pa sva pol še midva zaspala ob 8h, ... Skratka, ni šlo.

Drugače je poleti, ko lahko sediš zunaj, ali pa na terasi. Pa parkrat je blo tako, da je baby phone vlekel do bara oz. restavracije, da sva šla...

Tako da gremo vedno v apartma, poleti pa itak prisegamo na šotor.



_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Spanje v hotelu
22.2.2008 17:32:04   
p&b
Tudi mi smo šli na dopust s tamalim enake starosti,čez dan ni bilo problema,ampak zvečer ko je bilo potrebno iti spati pa tak jok,da ga je slišal cel hotel,jokal se je kakšno uro,nobena tolažba ni pomagala,ko se je le pomiril sva z možem sklenila,da če bo tudi naslednji večer tak,bomo spakirali in šli domov.Pa ni bilo treba.
Pri 10 mes.pa smo šli v Tunizijo in je bilo vse ok.
Toliko od mene.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Spanje v hotelu
22.2.2008 18:45:53   
Naja30
Mi sicer v hotelu še nismo bili, vseeno pa veliko hodimo okoli že od nekaj mesecev odkar se je tamala rodila. Tako da je navajena na drugo okolje. Po moje je za otroka samo plus, da vidi, da se gre še kam drugam.
Imamo pa isti ritual kjerkoli smo.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Spanje v hotelu
22.2.2008 20:37:27   
Bonnie_RR
Mi smo bili 1. v hotelu, ko je bil mali star 4,5m. Imeli smo hotelsko posteljico in je spal v njej kot v svoji. Tud prehranjevanje, previjanje in ostalo je bilo brez problemov. Zaspal je lahko povsod (na postelji, v vozičku, na plaži), hrup na večernih sprehodih ga ni motil in zbudil, pripravljala sva mu mleko in pa kakšne sadne kašice, občasno je pojedel kak frutek.
2. smo bil v hotelu, ko je bil star leto in pol in je bilo tud vse ok. Tokrat smo imeli s seboj prenosno posteljico, ki se je tud fajn obnesla. Z nama je jedel vse obroke in tako tud s prehrano ni bilo težav.

V obeh primerih smo bili na morju, vmes (pri 1 letu) smo bili pa še na smučanju, kjer smo bivali v apartmaju. Spet nekaj novega, pa vseeno ni bilo nobenih problemov.
Jutri bomo šli spet na smučanje - ista varianta z apartmajem in sploh ne razmišljam o tem, da bi bile kakšne težave.

Čim manj komplicirat, pa uživajte!user posted image

Lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Spanje v hotelu
23.2.2008 8:26:41   
Laubica
Mi smo bili januarja za 5 dni z 2.5 mesečnim otrokom pa sem komaj čakala da gremo domovuser posted image jest nismo mogli vsi skupaj niti 1x ker ko je bil zajterk je on 2. rundo šel spat in v vozičku ni želel zaspat če pa je že spal da sem ga dvignila pa se je zbudil in jokal,zvečer pa mali že ob 18 zaspi tak da isto sr.no jokal ni nič so vsi sosedje pravli da ne morejo vrjet da ga ni nič slišat,sem jaz zato poskrbela ker sem takoj k njemu šla in ga dojila samo da je bil mir.Spal pa je sam na pomožnem ležišču,sem pa mogla sedet zraven in ga božat -kar doma ne rabim delat-tak da ne grem več v hotel

_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




otrok
v3sn4

katera je bila njegova prva beseda?

ata (27%)

mama (33%)

ej (2%)

ne (11%)

cist nekaj drugega :) (27%)


Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!