Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 1:07:52
|
|
|
|
gaya24
|
Nosečnost od tedna do tedna- avtor: mag.Stanko Pušenjak. Vse o nosečnosti in porodu- avtor:Anne Deans Dojenček, navodila za uporabo- avtor:Dr. Louis in Joe Borgenicht
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 8:41:57
|
|
|
|
katra55
|
Ksenija Šoster-Olmer: Dojenje in materinstvo iz srca
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 9:20:44
|
|
|
|
Majabo
|
Jaz jih imam res veliko, vendar najraje uporabljam: (ta prva je sla prvo leto tudi z mano na dopust in kamor koli sem sla!na začetku sem bila sila skeptična,saj roko na srce, knjiga izgleda suhoparno, brez barvnih slik,ampak zagotovo - priporočam!) Dojenček -kaj pričakujemo prvo leto (notri je tudi nekaj krasnih receptov sestre Vendeline, ki so meni pri kuhanju prišli res prav) in Otroški zdravnik zase, torej o nosečnosti pa imam Nega matere in otroka, vendar ni nič posebnega, sem prepričana da se najde tudi kaj boljšega
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 9:41:13
|
|
|
|
rokapi
|
Nosečnost od tedna do tedna- avtor: mag.Stanko Pušenjak. Vse o nosečnosti in porodu- avtor dr. Anne Deans Nega matere in otroka- avtor dr. Carol Cooper Nega dojenčka za začetnike- avtor. dr. Frances Williams
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 10:23:22
|
|
|
|
Naja30
|
Kot prvo, najboljša in predvsem polna prakse je Ringaraja forum literatura Za teorijo pa imam jaz doma Nega matere in otroka. Zelo všeč mi je bila med prvo knjiga Vse o nosečnosti, res je bilo fajn in izčrpno napisano. Zdaj je pa nikakor ne dobim v knjižnici Tudi razne revije, npr. Mama, sem jih veliko prebrala.
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 11:02:31
|
|
|
|
smeja2
|
Gaskin Ina May - Modrost rojevanja Zalka Drglin - Rojstna hiša
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 11:17:27
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Nosečnost: Nosečnost - Odgovori na vsa vaša vprašanja - kratko in jedrnato s praktičnimi primeri Vse o nosečnosti in porodu - zelo izčrpna, nisem vsega prebrala Dojenček: Velika knjiga o dojenčku Otrokovo prvo leto
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 11:35:32
|
|
|
|
sassa
|
Zdravo, moja 'biblija' vzgajanja je knjiga Naravno otroštvo. V nosečnosti sem pa prebrala še Čudež rojstva in Šepet življenja. Malce bolj duhovni knjigici, a zelo lepi. Pozdravček, Saša
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 22.2.2008 23:44:11
|
|
|
|
snezika
|
Baje obstaja tudi knjiga o dojenju oz. kaj naj mati je, da otroka ne bo napenjalo... ene sicer pravijo, da je to mit, druge pa prisegajo na to t.i. dieto. Kaj menite ve?
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 23.2.2008 9:04:10
|
|
|
|
katra55
|
Vsako stvar probaš in če otroka napenja to opustiš.
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 23.2.2008 17:03:22
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Snezika, mogoče veš, kako je naslov te knjige? Bi jo prav rada prebrala!
|
|
|
|
RE: literatura - kaj priporočate? 23.2.2008 20:08:44
|
|
|
|
shooo
|
priporočam enake knjige kot smeja2 Gaskin Ina May - Modrost rojevanja Zalka Drglin - Rojstna hiša OBVEZNO.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?