|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   beljenje sten
21.2.2008 13:23:31   
maxi133
Pozdravljene! Sem v 31.tednu in si z dragim urejava stanovanje, pa me zanima, če mislite, da bi bilo kaj narobe, če bi pomagala pri beljenju stanovanja? Mislim zaradi udihavanja tistih substanc...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: beljenje sten
21.2.2008 13:39:48   
fragola
pomojem ne, saj nima tako močnega vonja.

(odgovor članu maxi133)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2008 13:40:27   
*erika*
jaz sem bila v 8 mesecu ko sem z svojim belila stanovanje,in ni bilo nic narobe,tako da lahko brez skrbi pomagas belt samo imajta odprto okno ali balkonska vrata

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu maxi133)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2008 13:53:36   
*medica*
če se kej spoznam na beljenje ne smeš nič met odprto v času ko beliš kot je rekla erika, ko končaš pa odpreš ...vendar imej vrata od te sobe na stežaj odprta da se zrači..pa vsake toliko časa pejt mal ven iz te sobe..mislim pa da ti ne bo škodvalo če se boš zadrževala tisit dan ko boš belila v tej sobi ..bolj bi ti škodvalo če bi vsak dan delala stem pa da bi vdihovala ..srečno pri beljenju pa lepo zrihtajta..

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2008 13:55:54   
maxi133
Najlepša hvala punce! Torej je najboljš da se kar odpravim na delo! user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2008 14:27:18   
N.SI
Ja, kar veselo na delo, a brez pretiravanja!! user posted image (meni že sedaj ne pustijo, da se ekstra stegujem v nebo, pa sem šele v 7. tednu!!)

Mi2 s partnerjem tudi urejava mansardo in večino zadevic (beri vse) pustim moški ekipi (možek, brat, oči :user posted image ) ...
Mi2 z mimi sva bolj v kuhinji in vsake toliko prideva, kot komisija, na ogled. user posted image

No, lepo si uredita domek...

(odgovor članu maxi133)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2008 15:46:52   
ona
Jaz sem belila skoraj celo nosečnostuser posted image user posted image user posted image
Resno,jaz prav obožujem tole delo in sem res dosti prebelila v nosečnosti in ni bilo problemov,le okna naj bodo odprta!

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2008 17:28:16   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: ona

Jaz sem belila skoraj celo nosečnostuser posted image user posted image user posted image
Resno,jaz prav obožujem tole delo in sem res dosti prebelila v nosečnosti in ni bilo problemov,le okna naj bodo odprta!

Joj, a prideš še k meni pobelit?
user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi mislila, kako bom belila in da si bom to za na konec pustila. Zdaj pa sem v 36t in me že manjše stvari tako utrudijo, da bom beljenje in pospravljanje oz. čiščenje po beljenju prepustila kar user posted image . Ko bom imela že štručko pri sebi in bo dovolj velika, se bom k mami odpravila za 1 teden na crkljanje in razvajanje, user posted image pa naj v tem času prebeli in popuca. Ma sem packa, auser posted image Ampak...saj sem imela dober namen...user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2008 17:38:13   
katra55
Jaz sem belila ko sem bila noseča 37 tednov, pa je bilo vse OK. Če se uredu počutiš ti kar. 

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2008 8:07:13   
marjanaR
Iz mene so se že norčevali - aha, M. pleska, da ni slučajno noseča?!

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu maxi133)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2008 8:13:08   
Marogica
Ne vidim (večjega) problema..... Saj se dandanes večina barv meša z vodo. Edino, ne naprezaj se preveč.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2008 9:16:22   
jana81
ja tud midva sva belila, sicer sem bila v 3 mesecu, ampak naju čaka še ena soba, pa jo bova sedaj, sem pa v 7 mesecu. samo ne se preveč naprezat in stegovat v višino, drugače pa barve niso škodljive, sem se pozanimala.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2015 13:43:39   
gasper11
Pozdravljeni!

Ravnokar sem pobarval stanovanje in bil zelo zadovoljen z izvajalcem. Prej sem barval sam, vendar se poznajo lise prihranil sem vse skupaj 100€ vendar glede, nato da se barva na 2/3 leta sem se odločil da zaupam izvajalcu.

Lp Gašper

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?