Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste ki ste imele prvič CR 21.2.2008 11:19:03
|
|
|
|
metkica1
|
Ni rečeno, da bo v drugo tudi CR, če bo vse tako kot je treba boš puskušala vaginalno. Odvisno je zakaj si prvič imela CR. Jaz sem prvič imela CR, ker se nisem nič odpirala, kljub umetnim popadkom več ur. V drugo sem bila pripravljena rodit vaginalno tudi gin. je tako rekla, no pa sem imela spet CR, ker sem začela full krvaveti in so ga naredili urgentno. Torej lahko rodiš v drugo vaginalno.
|
|
|
|
RE: Tiste ki ste imele prvič CR 21.2.2008 11:19:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Imela sem ga prvič - urgentnega.. Drugič sem se fizično in psihično pripravila na vaginalni porod.. na žalost ni bilo nič od tega.Zopet je bil CR po hitrem postopku.. Sedaj v tretje pa so mi že v naprej povedali da ni šans za vaginalni porod ampak CR na datum.. Evo tako je bilo pri meni upam pa da bo pri tebi drugače in da ti uspe po naravni poti...
|
|
|
|
RE: Tiste ki ste imele prvič CR 21.2.2008 11:32:57
|
|
|
|
lelčy
|
moja mama je mene rodila z CR, mojega brata pa po naravni poti, zato verjetno ne drži vedno, da če imaš prvič CR, da ga boš imel drugič tudi.poznam pa tudi žensko, ki pa je celo 3x rodila z CR.
|
|
|
|
RE: Tiste ki ste imele prvič CR 21.2.2008 11:38:33
|
|
|
|
glen
|
Dve prijateljici sta imeli prvič carski ,druguč pa je sta rodili po naravni poti.
|
|
|
|
RE: Tiste ki ste imele prvič CR 21.2.2008 11:46:50
|
|
|
|
trnuljčica
|
Sploh ni pravilo, da če je prvič CR je tudi drugič. Pomembna je časovna razlika med porodoma. Večina ginekologov se v praksi nagiba k vaginalnemu drugemu porodu, ko je razlika 2 leti ali več. Če pa pride med porodom do česa drugega in je CR potreben(urgentni CR), pa ni druge. Mislim, da je enkrat dr. Pušenjak odgovarjal na to temo. Če se prav spomnim je rekel da je najmanjša možna razlika, da ženska vaginalno rodi 1 leto. Poišči.
|
|
|
|
RE: Tiste ki ste imele prvič CR 21.2.2008 14:09:25
|
|
|
|
deja27
|
ni nujno,sam pravijo,če je prvi,da je drug tud-80%jaz sem tud mela cr,sam o drugmi otroku še ne razmišljam.sem pa rekla gin.da hočem druza tud-čo bo z cr,ker so mi že tapruga skor zašuštral k so hotl naravni porod.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?