|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregledi po 34. tedenu
27.1.2005 21:03:23   
tily
Punce zanima me, kako ste imele vi preglede pri G po 34. oz. 36. tednu. Zanima me namreč, ker sem bila sedaj v 34. tednu na pregledu, pa je moj G rekel, da je vse v redu in da se vidiva čez en mesec- torej 1.3.05
(PDP pa imam 10.3.05) in takrat bom dobila tudi napotnico. Malo mi je čudno, saj naj bi po 36. tednu imeli preglede na 2 tedna, pa tudi kak CTG bi lahko naredil, itd.

LP:nosecka:tily
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pregledi po 34. tedenu
27.1.2005 21:15:43   
puri
To je res kar mal čudno, kajti jaz sem imela zadnji mesec pregled vsak teden in vsakič so mi naredili CTG!

Napotnico sem pa dobila že, ko sem bila noseča ene 24 tednov!

lp

(odgovor članu tily)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pregledi po 34. tedenu
27.1.2005 21:26:48   
morskadeklica
:muca:čudno! Jaz sem zdaj v 35t, včeraj sem bila na pregledu, naslednjega+ctg pa imam v 37t, torej čez 2 tedna.

lp:nosecka:

(odgovor članu tily)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pregledi po 34. tedenu
27.1.2005 21:30:55   
tily
Tudi pri prvi nosečnosti, je bilo enako- pregled sem imela 13.11.96 pol pa čez mesec dni 13.12.96 tisti dan sem dobila napotnico in 16.12.96 teden dni pred PDP rodila.
sedaj sem na to tudi opozorila G pa je rekel, da če me bo prehitelo naj pride mož po napotnico. Čudno a?:zmeden:

LP

(odgovor članu tily)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pregledi po 34. tedenu
27.1.2005 21:31:59   
Lu
Tily jaz sem imela pred 1 tednom pregled in mi je dala napotnico. Se pravi bila sem v 36 t. Mi pa ni delala CTG. Zdaj imam pregled v 38t. Me zanima kaj mi bo delala takrat.

lp Lu
37t 2/7:love:

(odgovor članu tily)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pregledi po 34. tedenu
28.1.2005 14:24:31   
tasika12
Jaz sem v čisto isti situaciji kot ti, pregled sem imela v 33 tednu, naročila pa me je čez štiri tedne, se pravi v 37 tednu ( tudi jaz sem pričakovala da me bo sedaj naročala na dva tedna) pa nič. Kljub temu, da je g. rekla da je maternica že zrela. Tudi jaz imam PDP 10.3.05 . Skrbelo me je tudi ker mi še ni dala napotnice, zato sem v materinski šoli vprašala ali lahko pridem brez če bi bilo kaj prej, pa so odgovorili da sploh ni problem. Ni mi dala tudi kartončka za pisanje gibov, tako da ne vem?

Lep pozdrav:zmeden2:
Nataša

(odgovor članu tily)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?