|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še enkrat kapljice
20.2.2008 22:44:45   
anita1984
uporabljali smo d3, včeraj pa se je prdiater zmotil in mi napial recept za ad3 in mi rekel naj ji dajem po 10 kapljic.
včeraj si še nisem sploh poštudirala, da mi je dal ad3 danes pa sem ji dala iz stare stekleničke (d3) 10 kapljicuser posted image
šele potem sem začela misliti, kaj mi je sploh rekel.
sedaj me pa zanima, če je lahko kaj naroče od preveč kapljic d3 in če lahko kar prešaltam iz d3 na ad3???je katera že zamenjala in kako je potem začela z uvajanjem (ali postopno-prvi dan 1 kapljico..., do 7, ali naj kar dam 7 kapljic)???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še enkrat kapljice
20.2.2008 22:47:53   
sandra85
če ti je on rekel, da ji dajaš 10 kapljic na dan, pol je že takouser posted image mislim, da ne more bit nič narobe, če si dala 10 kapljic d3 (saj je isto, samo tuki ni a vitamina)
a ni imela nobenih krčkov? ker po navadi se začne po malo, da nima premočnih krčkov
ad3 kapljice znajo povzročat močne krčke, zato dajaj raje postopoma

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu anita1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2008 9:53:32   
jaša2
10 kapljic ad3? meni se zdi malo veliko, ampak P bo že vedel.user posted image   nam jih je P predpisala 4 kapljice na dan. pa smo začeli prvi dan 1, drugi dan 2...pa jo je vedno začelo takoooo grozno zvijat po teh kapljicah, da sem se še sama skoraj zraven jokala. vedno 1 uro po tem, ko sma vzeli kapljice.  res, grozno je blo.user posted image  
pa smo enih 14 dni nehali s tem, da vidimo, če so res krive ad3. smo spet začeli jemat in je bla ista pesem. pol se mi je pa ful zasmilila in sem se šla malo pozanimat. ene baje tudi po teh plivit d3 zna zvijat in sem rajši šla  po avstrijske oleovit d3 - so zakon!!! nobenega zvijanja, dovolj je samo 1 kapljica, dobiš jih brez recepta....mislim...user posted image user posted image user posted image  ni pa nič narobe, če ni vitamina A zraven, ker ga otrok itak dobi s hrano, vitamina D pač ne.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2008 13:02:13   
anita1984
pozabila sem povedat da je naša stara skoraj 7 mesecev...ja pediater se je zmotil in mi napisal recept za ad3, namesto d3...

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?