|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kožica -prosim kak nasvet
20.2.2008 14:41:43   
urši*
Pozdravljene!
Včeraj smo bili  pri urologu, kjer so sinčku na silo potegnili kožico čez glavico lulčka! Da je bilo že to dovolj dramatično najbrž ne rabim povdarjat! Zdej je pa še večji problem ,ker ga boli in peče , midva pa mu morava lulčka umivat,ga mazat.... Joka, kot dež, ampak nimamo druge! Poleg tega pa zdaj noče it lulat , ker ga je srah, da ga bo bolelo.Lulal je samo enkrat ponoči in danes par kapljic. Ne vem kaj naredim,  ima katera mogoče podobno izkušnjo in kak nasvet???
Hvala, lp

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kožica -prosim kak nasvet
20.2.2008 14:52:25   
sayuri
Urši, pred enim mesecem smo bili na istem. Kakšen teden je bila kar kriza. Punce tukaj so mi dale veliko nasvetov in sem jih upoštevala, pa še pomagali so. Večkrat na dan sem mu v banjo natočila vodo, v lekarni sem kupila kamilice (kar orng paklc) in te kamilice dala v kopel. Tko da se je praktično kopal v kamilicah. Kožico sem mu kar v vodi potegnila gor in dol po kakih 10 minutah kopanja. Je veliko manj občutljivo. Sem ga morala pa kar zamotit. Je s cedilom pobiral cvetove kamilic in podobno...

Aja glede lulanja-najraje se je polulal takoj v vodo, ko se je vsedel v banjo. GA ni peklo. JAz sem enostavno vodo samo zamenjala.

Sedaj po enem mesecu je čisto ok. Celo sam zna zdaj ravnat s to kožico. GA je pa v bistvu mož prevzel in mu on to po moško razložil. user posted image
Naj čim prej minejo bolečine. user posted image

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kožica -prosim kak nasvet
20.2.2008 14:55:36   
Anonimen
To je moj sam naredil svojemu sinu - tamali je bil tik pred tem, da mu vzamemo plenice. Tko da ga je fant ponavadi po vrtcu dal pac pod tus, da se je polulal, al je pa stoje lulal v kahlico - to je se nekako slo. Bolelo ga je pa samo rpva dva dni ful, potem pa skoz manj, v enem tednu je bilo ze cisto ok. Mu je pa umival in mazal z bepanthenom. Zdaj pa tamali (3.5L) vse sam postima. 

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.