|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz sem pa spet....
28.1.2005 13:27:09   
Karmelca
Dadi, tudi jaz sem hotela biti še nekaj časa tiho, ampak sem fuuul:), da nas je Janička zbezala...Se kar dobro počutim, ker nas je več....

Prijateljica ima 2:modri:, 18 mesecev razlike. Ko je drugi privekal na svet, so dali prvega v varstvo, tako, da se je lahko mami v miru posvečala drugemu. Popoldan je pa tudi že ati prišel domov in pomagal. Pa je!
Tudi nama se je zgodilo nenačrtno, ampak sem zelo vesela da se je, ker se ob misli, da bo še en takšen luškan sonček, kot je Aljaž, kar topim!9nebesa

Mi ne vemo, kaj so neprespane noči, kaj so krči, bolečine ob zobkih, ne vemo niti kaj pomeni jokati 5 minut skupaj... Ja, pridnost ima po mamici:)-

Dadi, vse bo ok in ful bo luštno, boš videla!!!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   Jaz sem pa spet....
28.1.2005 13:34:41   
Pi-kica 1
Uf, zdaj pa že več ne sledim, kolko vas je! Skratka, vsem novim nosečkam iskrene čestitke in en velik:bravo: za pogum in še enega:) za energijo, ki jo boste potrebovale!

PS: jaz pa hitro po kondome, ste me ful prestrašle...

LP

Pi-kica

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   Jaz sem pa spet....
28.1.2005 14:08:15   
L&F&B
Kok vas je! Vsem novim:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: veliko veselja in zdravja. Mi je pa tako lepo, če je med otroci majhna razlika v letih. Mi smo bili trije en za drugim in bilo je super. ( Sej je še!!!):rozica::rozica::rozica:Za mamice!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   Jaz sem pa spet....
28.1.2005 14:35:46   
Anonimen
Iz srca čestitam vsem srečkam :nosecka:. Tudi jaz si zelo želim, da bi kmalu zanosila. Do sedaj ni še nič :(( , pa "že" 3 mesece delamo na tem :(( Upam, da nama ne bo treba čakat 2 leti, kot za Filipa.

Čestitam še enkrat :bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica:

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
   Jaz sem pa spet....
28.1.2005 15:07:55   
tina.nika
Tudi iz moje strani čestitke Jančiki in Dadi:bravo::bravo:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   Jaz sem pa spet....
28.1.2005 15:59:23   
willma
:((:((:((:((:(( JAZ BI TUDI:(

:love::nosecka::love::nosecka::love::nosecka: ČESTITKE!!!!!
joj punce kako vam zavidam........to so bile moje sanje, dva otroka v roku dveh, treh let, ampak iz teh sanj ne bo nič:((
Že za prvega otroka sva prekršila najin dogovor (on službo, jaz pa vsaj fax dokončan).......pa takrat, ko sem zanosila ni niti on imel službe, jaz pa še zdaleč nimam dokončanega faxa:(

Hja, toliko o tem, da ni važnen denar ali izobrazba,če hočeš imeti otroka.....ja, naredit ga res ni težko;)....samo potem....
No ja, po pravici povedano si jaz mislim....zdaj še enega, potem oba v vrtec, jaz dokončam fax, v službo in potem še tretjega:duda:

Samo ko bi lahko še mojega prepričala:zmeden:

lp vsem:nosecka:

:angel:Kolenci:hudicek:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 156
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?