Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Z dojenčkom na počitnice 27.1.2005 19:39:59
|
|
|
|
total
|
Jaz bi tudi prosila za kakšno informacijo,tudi moj:duda: bo star skoraj 1 leto. Lp:rozica:
|
|
|
|
Z dojenčkom na počitnice 27.1.2005 19:50:14
|
|
|
|
Pajaca
|
Mi smo bili lani na Bolu, mala je imela 4m in je bilo super..... sploh tista sprehajalna je zakon..... naslov pa... kaj vem greš v agencijo točno poveš kakšen apartma hočeš, in ga pol dobiš....
|
|
|
|
Z dojenčkom na počitnice 27.1.2005 21:06:02
|
|
|
|
ninca
|
ja jst vem za eno ful ql stvarco na Viru (otok blizu zadra povezan z mostom) ... ...če te zanima piši na privat pliz 9nebesa
|
|
|
|
Z dojenčkom na počitnice 27.1.2005 21:06:38
|
|
|
|
kitajka
|
Sm slišala, da je Bol fajn, ampak kako pa ste šli dol? A ni mal daleč? LP, :morje:
|
|
|
|
Z dojenčkom na počitnice 27.1.2005 21:36:20
|
|
|
|
Pikabu
|
Se še jaz priklopim kar sem. Midva sva danes našla eno ponudbo, ki nama je zelo všeč: otok Šolta. Apartmaji, možnost polpenziona, pa še deset dnevni termini so možni. Ravno to, kar sva si želela. Edino, kar naju skrbi je vožnja, pa trajekt. Ema bo stara takrat 10 mesecev. Ima kakšne izkušnje s tako malim otrčkom iti tako daleč?
|
|
|
|
Z dojenčkom na počitnice 27.1.2005 23:10:57
|
|
|
|
lol
|
Mi smo šli na dopust na otok Cres s trajektom ko je bil mali star 4 mesece.prenesel je zelo lepo,sam pojstla pol ni bla prava.prvi dan je blo hudo k je mogu zraven mene spat pol je blo pa dobr.Vsem priporoča prenosno pojsstelco za na dopust.
|
|
|
|
Z dojenčkom na počitnice 27.1.2005 23:20:55
|
|
|
|
Pajaca
|
Bol je super. Sploh ni več daleč iz lj smo v Split prišli v 6urah..... brez tamale pa ustavljanja bi kakšno uro pa pol prej pršli. Potoval smo ponoči, tako da je skoz spala. Aja je pa tamala mali vandravček in je non stop v avtu, ker smo skoz v muvingu... naj se kmal navadjo na potovanja.
|
|
|
|
Z dojenčkom na počitnice 27.1.2005 23:41:11
|
|
|
|
mammika
|
Mi smo šli tudi ko je bil Alvin star 8 mesecev najprej v Sarajevo potem pa še v Dalmacijo...Nobenih problemov :sloncek:
|
|
|
|
Z dojenčkom na počitnice 28.1.2005 7:55:29
|
|
|
|
puri
|
Mi smo šli na dopust, ko je bil Nik star šele 1 mesec, res pa je, da blizu meje, na Hrvaško! Sem pa prej vprašala pediatra, če je še prekmalu in je rekel, da gremo kumot:), no pa je res čist dobro vse prenašal -sploh nisem vedela, da ga mam sabo! lp:)
|
|
|
|
Z dojenčkom na počitnice 28.1.2005 9:15:48
|
|
|
|
African queen
|
Ojla, Mi smo šli,ko je bil Samuel star devet mesecev na Rab,bilo je super,razen vožnja pa dolgo čakanje na trajekt...pri 15 mesecih pa smo šli tudi v Afriko,to je bilo še boljše!!
|
|
|
|
Z dojenčkom na počitnice 28.1.2005 10:43:51
|
|
|
|
kalimero
|
Naša največja je bila stara 3 mesece, ko smo šli kampirat na Pag, druga 2,5 meseca, ko smo šli kampirat na Hvar in najmlajši 5 mesecev v Balah, kjer je res čista divjina. In vsi s-m-o še živi in zdravi. Res mi ni jasno, zakaj je potrebno toliko kompliciranja. Pa saj otroci niso mimoze.
|
|
|
|
Z dojenčkom na počitnice 28.1.2005 14:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi gremo julija na Korčulo. Mali bo star 13 mesecev. Ravno te dni moram potrdit rezervacijo. :bravo: Lani smo bili na Krku v Njivicah, ko je bil star 3 mesece in je bilo enkratno.:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?