Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj vam je boljše..... 19.2.2008 23:46:01
|
|
|
|
Anonimen
|
No pri meni ni nobene razlike - je isto. Kdaj mi pa pride je pa odvisno kako se me vzame partner.
|
|
|
|
RE: Kdaj vam je boljše..... 20.2.2008 5:57:53
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kdaj vam je bilo bolje seksati, pred ali po porodu? Mislim, da ni blo razlike. In koliko časa traja, da vam pride? IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kdaj mi pa pride je pa odvisno kako se me vzame partner. Se strinjam.
|
|
RE: Kdaj vam je boljše..... 20.2.2008 9:37:18
|
|
|
|
srursa
|
Razlika je ta, da ga je po porodu manj.
|
|
|
|
RE: Kdaj vam je boljše..... 20.2.2008 9:40:49
|
|
|
|
deja27
|
men ni razlike,razn man maš časa,si ga pa vseen vzameš.Kolk časa-pa je čist odvisno
|
|
|
|
RE: Kdaj vam je boljše..... 20.2.2008 11:15:56
|
|
|
|
glen
|
Ni razlike. Pred in po porodu nama je lepo,le čas si moreš vzeti ,se sprostiti in je zmeral lepo
|
|
|
|
RE: Kdaj vam je boljše..... 20.2.2008 11:21:12
|
|
|
|
Maxica
|
Pri nama tudi ni bistvene razlike.
|
|
RE: Kdaj vam je boljše..... 20.2.2008 14:05:19
|
|
|
|
lelčy
|
ni nobene razlike-mogoče to da ga je po porodu samo malo manj.
|
|
|
|
RE: Kdaj vam je boljše..... 20.2.2008 14:31:59
|
|
|
|
bt08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelčy ni nobene razlike-mogoče to da ga je po porodu samo malo manj. Se podpišem,samo s časom tudi časa rata mal več,ko otroci zrastejo.
|
|
RE: Kdaj vam je boljše..... 20.2.2008 17:21:04
|
|
|
|
* Mateja *
|
ma se ne spomnim kako je bilo pred porodom. Zdej vem da mi je super, sam škoda ker si tako malkorat vzameva čas zase, pa še takrat ponavadi tamali pride ravno v kočljivem trenutku na najino poslo, tako da večkrat tudi v troje. Po porodu je seksa premalo, čeprav je pa takrat ko je veliko slajši, daljši,...
|
|
|
|
RE: Kdaj vam je boljše..... 1.3.2008 12:07:05
|
|
|
|
jaša2
|
razlika je v tem, da zdaj redkeje, kr čez dan več ne morma tolk kot prej, zvečer sva pa včasih od aktivnosti z otrokom tak zjebana, da...ampak ko je potreba, je treba. samo gre vse bolj hitro, kr je treba vmes kdaj k mali letet in ji dudo dat, tak da si ne morma privoščit nekih dolgih akcij. mi pa zdaj prej pride, kr sem zaradi "redkosti" in vmesnih premorov že tak potrebna, da...
|
|
RE: Kdaj vam je boljše..... 1.3.2008 15:20:38
|
|
|
|
ursalara
|
razlke ni definitivno pa je malo manj ker pac imas obveznost z otrokom
|
|
RE: Kdaj vam je boljše..... 1.3.2008 16:12:29
|
|
|
|
Čupka
|
Definitivno po porodu. Pa ne zato, ker je bil le ta vmes (oziroma so bili trije ) ampak enostavno zato, ker sva dlje skupaj, vedno bolj znava uživat en z drugim, veliko bolj ceniva trenutke ki so samo najini,... Ko si zrelejši tudi drugače dojemaš seks. Orgazem pa...včasih skoraj isti hip ko ga začutim v sebi, včasih traja precej dlje, se zgodi tudi, da ga mogoče celo kdaj sploh ni...
|
|
|
|
RE: Kdaj vam je boljše..... 1.3.2008 16:26:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja * ma se ne spomnim kako je bilo pred porodom. Zdej vem da mi je super, sam škoda ker si tako malkorat vzameva čas zase, pa še takrat ponavadi tamali pride ravno v kočljivem trenutku na najino poslo, tako da večkrat tudi v troje. Po porodu je seksa premalo, čeprav je pa takrat ko je veliko slajši, daljši,... Khhmmmm, prosim!??!!? Kako pa to misliš?? A ne odnehata, če otrok pride k vama?!?!?!
|
|
|
|
RE: Kdaj vam je boljše..... 1.3.2008 22:52:27
|
|
|
|
Šarki
|
men se je pa po drugmu porodu čist utrgal. sva začela fulll. dobr no, morm povedat da je bla pred otroki na tem področju velika kriza. (zaradi mene da ne bo pomote). prej mi to ni bla tok pomembna stvar. k sm mogla sm pač mogla.. zdej je pa tko k pr vsaki normalni ženski . to se pravi po porodu se je vse šele ornk začel
|
|
|
|
RE: Kdaj vam je boljše..... 2.3.2008 11:32:31
|
|
|
|
Blacky30
|
Po porodu definitivno boljše.
|
|
|
| Stran: [1] |
A se počutiš seksi? PaštetkaV svojem telesu se počutim seksi. Ja (
53%)
Ne (
47%)
Število vseh glasov: 90Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!