|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   od cesa je odvisno?
19.2.2008 21:07:29   
monika trtnik
imam eno leto staro puncko,pri enem letu sva v prehrano uvedli kravje mleko,ostala živila so v glavnem enaka kot pred 1.letom!tezo imava pod povprecno,vcasih se trudiva s vsako zlico,pa kljub temu odkar sva na kravjem mleku(saj mislim tako)kakava veliko 2x NA DAN!od ceasa je odvisno kolikokrat otrok ovaja?ali ima kaksen vpliv kravje mleko,kaksnih pikic ni?baje na to vpliva tudi rast zob?malo me to skrbi,ker ima ze tako nizko tezouser posted image ,kaj pa ve menite?HVALA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: od cesa je odvisno?
19.2.2008 21:43:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: monika trtnik
tezo imava pod povprecno,vcasih se trudiva s vsako zlico,pa kljub temu odkar sva na kravjem mleku(saj mislim tako)kakava veliko 2x NA DAN!

Jaz mislim, da je veliko odvisno od genov. In vedve sta si očitno podobn kot jajce jajcu. Obe sta suhi oz. imata težo pod povprečjem, obe sta neješči oz. se trudita za vsako žlico, pa še kakata po 2-krat na dan (samo tu pa ne vem, ali vsaka dvakrat, ali obe skupaj dvakrat).

Drugače pa, kaj pa pravi pediater? Če on pravi, da je v redu, potem najbrž je. Če pa se ti zdi, da bi s kravjim mlekom bilo kaj narobe oz. da je punčka alergična nanj, pa nekaj časa poskuusi jedi pripravljkati iz sojinega mleka ali pa tistega mleka v prahu, ki je prav za otroke, ki so alergični na kravje mleko. Ne vem kako se mu že reče, vedo pa gotovo v vsaki drogeriji ali lekarni. Boš videla, če bodo mogoče kakšne spremembe. Čeprav redno odvajanje je v bistvu zelo dobro.

(odgovor članu monika trtnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2008 21:47:37   
eya
Naš mali tudi kaka dvakrat na dan, samo to še ne more biti problem. Koliko prenizko težo pa ima? Lahko pač, da je take konstitucije. A je bila vedno bolj suhica, ali je zdaj v zadnjih mesecih shujšala?

Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2008 23:01:09   
Lunc_a
saj je prav da kaka,to pomeni da ima dobro prebava in ni nič narobe.
pa kaj se obremenjuješ s težo,če deklica nima zaradi tega zdr. probleme potem nima kaj bit.
jaz sem bila tako pod povprečjem da zdravniki niso verjeli koliko pojem in sem še vedno.
Temu se rečejo geni

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2008 23:52:01   
vvns
Naš včasih kaka tudi 3×na dan,to ni nič slabega. Odvisno kaj je, mislim pa da ji kravje mleko ne škoduje.Mi smo ga začeli dajati že pri 8,5 mesecih pa ni bilo nič narobe.user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2008 7:24:58   
Volga
Obe sta suhi oz. imata težo pod povprečjem, obe sta neješči oz. se trudita za vsako žlico, pa še kakata po 2-krat na dan (samo tu pa ne vem, ali vsaka dvakrat, ali obe skupaj dvakrat).

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vvns)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2008 13:13:41   
aezzy
resno sprasujem: ali je dejansko mozno, da ce otrok manj kaka in pije alpsko mleko, da je nanj alergicen? razen pikic ali je to znak alergije?
moja popije mleka kljub 18m,z mlečnimi večerjami vred, pol litra na dan. ampak sumim, da ji zadnja 2 meseca nekaj ne pase v prehrani, ker je zacela kakat vsak drugi ali celo tretji dan. ni trdo,je mehko, samo se zelo matra dobit ven. ko spije mleko se zacne kar mal napenjati, kot, bi se ji vzdigovalo, kaj pa vem.
torej, bi to lahko bilo to?
aja, alpsko mleko pije ze od 6m dalje in do zdej ni blo problema.

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.2.2008 19:22:32   
monika trtnik
nAJ pojasnim,malo narodno sem se izrazila v zgornjem tekstu,ceprav sem pisala v dvojini ,se je vse nanasalo na mojo hcer(iMA POdpoVPRECNO TEŽO,kaka 2xDNEVNO),sem navajena da govorim v dvojini,čeprav opisujem njo!se opravicujem

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2008 9:42:45   
Sofi
Kakanje 2 krat dnevno je povsem normalno, tudi moja dva otroka (17m in 31m) obvezno kakata 2 krat na dan, včasih tudi 3 krat. Meni je čudno, če pride tak dan, da kaka samo enkrat ali pa sploh ne user posted image . Sploh se ne rabiš sekirati, glede tega res ne.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?