|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroška stenska ura
19.2.2008 16:15:56   
Mojc
Našemu dojenčku smo naredili sobico. Sedaj pa iščem kakšno lepo otroško stensko uro. Po možnosti takšno, da je primerna za majhne otroke (da ni v stilu nekih ferari avtkov ali risanih junakov, katerih sploh še ne gleda / ne dojema). Kakšne živalice bi bile luštne.
No, ampak ker ne najdem nobene pametne stenske ure za otroke, se obračam na vas. Kje bi lahko pogledala?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroška stenska ura
19.2.2008 16:18:50   
frutka_
Jaz sem jo kupila v Ikei. Za 5eur.user posted image

(odgovor članu Mojc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2008 16:55:37   
Anonimen
mi smo jo kupili v merkatorju,narisani pa so medo pu in njegovi prijatelji,osel,pujs in tiger.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2008 17:07:48   
Mojc
Frutka, kaj pa imate gor naslikano? Ja, Ikea je super, samo mi nimamo nobene poti tja. user posted image
Mary10 - najbrž v ta velikem Mercatorju v Dravljah? Bom šla pogledati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2008 17:21:23   
Anonimen
a,auser posted image sem iz mb-ja,je mal večji merkator ja.

(odgovor članu Mojc)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2008 20:02:09   
valentina2006
Ikea user posted image
Merkur user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Mojc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2008 20:21:42   
frutka_
Nič ni gor narisano, je lepe modre barve in jo lahko obesiš, ker ima takšen širok kavelj.user posted image

(odgovor članu Mojc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2008 21:48:36   
pikicatalonica
Mi smo jo kupili v KIKI! Mislim, da je bila ca. 3€. Je pa veliko okrogla z nasrisanim medvedkom PUjem in njegovimi prijatelji!
Imamo pa problem, da smo uro kupili pred ca. 1 letom ko je bila Tia nora na medvedka PUja, sedaj pa ko se bo čez ca. 2 meseca selila v svojo sobico noče več slušat za medvedka PUja ampak samo KITTYuser posted image ! Očitno bomo morali poiskati drugo uro!user posted image

LP, pikicatalonica

(odgovor članu Mojc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.2.2008 13:15:06   
Pikaču
Pred časom sem jih zagledala v Merkurju, male, velike, namizne, stenske. Motivi so medvedek pu, miki miška, avtomobilčki, piščančki.

(odgovor članu pikicatalonica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?