|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rdeče pikice
27.1.2005 12:42:36   
Nataska
Moja mala ima že več kot en teden rdeče pikice po obrazu, pa po vratnem delu, zadaj ušes in zgornji del trupa. Pa mi grejo ful na živce. Je zdravnica rekla na posvetovalnici da ni to nič in da bodo zginile. Kdaj pa bodo zginile? Ali se to kožica čisti ali kaj? Ali lahko s čim to mažem - kremica, olje... ? Prosim za pomoč. Aja pa še to, mala je stara malo več kot en mesec.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rdeče pikice
27.1.2005 12:48:07   
Magi*
čisto normalen pojav tam okoli enega meseca. naša dojenčica jih je imela kakšna 2 do 3 tedne. zgledala je kot kakšna najstnica:) zdaj ima pa zelo zelo lepo kožo. tu in tam je še kakšna pikica po vratu. nisem pa nič mazala, samo z vodo narahlo umila zjutraj in zvečer in ko se je kaj pobruhcala.

M

(odgovor članu Nataska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   rdeče pikice
27.1.2005 15:27:47   
Teja N
Te pikice smo vsi dali čez, nič ne skrbi.
Otrokova kožica se čisti tvojih hormonov, še iz nosečnosti. Vse je v redu.
Pri nas je trajalo kake 3-4 tedne ,mažeš pa lahko z Bepantenom. Ponavadi dojenčka nič ne moti, le videti je pač hecno.

Lp,
Teja:)

(odgovor članu Nataska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rdeče pikice
27.1.2005 16:25:37   
kaja11
Tudi mi smo imeli obdobje pikic... še zdaj se nam pojavijo:)... imamo pač malega občutljivčka:):):)

LP Kaja

(odgovor članu Nataska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rdeče pikice
27.1.2005 17:18:02   
Anonimen
Jaz mojo malo umijem z vato pri vsakem previjanju in full pomaga.

Bojana

(odgovor članu Nataska)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   rdeče pikice
27.1.2005 17:24:31   
Annny
Umivaj s čajem iz hrastovega lubja- pomaga...sicer pa to mine samo od sebe:)

LP

(odgovor članu Nataska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?