|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uhan v popku
27.1.2005 11:50:52   
Barbara L
Ima katere izkušnje z uhanom v popku in nosečnostjo?
A ga je potrebno odstraniti?

Barbara L:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   uhan v popku
27.1.2005 12:03:00   
Anonimen
Jaz bi ga dala ven.
Moje skromno mnenje :)-

LP
Tinka

(odgovor članu Barbara L)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   uhan v popku
27.1.2005 12:05:08   
aka
Ma, kar ven ga daj. Boš videla proti koncu nosečnosti. Ga boš imela čisto tam nekje, ker se ti bo trebuh raztegnil. Vem jaz po sovji brazgotini (beri: neuspešnem poskusu v najstniških letih, da bi si sama preluknjala popek).

Neposredna povezava do sporočila: 3
   uhan v popku
27.1.2005 12:06:49   
Čiračara
Raje ga daj ven.Zaradi poznejše brazgotine.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4
   uhan v popku
27.1.2005 12:14:13   
Grascakinja
Se strinjam!

:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   uhan v popku
27.1.2005 12:24:59   
dory
Jaz sem ga nekje v cetrtem mesecu nosecnosti dala ven..pa je vseeno ostala taka brazgotinica,ki na pogled ni nic kej privlacna :(

Neposredna povezava do sporočila: 6
   uhan v popku
27.1.2005 12:27:07   
Anonimen
jaz sem ga imela v bradi:)- , kolikor pa vem v popku ni fajn imet med nosecnostjo(razne barzgotine itd..)

Neposredna povezava do sporočila: 7
   uhan v popku
27.1.2005 12:27:59   
tanaja*
Jaz sem ga tut tam nekje v 4.mesecu dala ven, ker me je začelo motiti v pasu pri hlačah. Brazgotine nimam pa nobene:bravo:.

lp,tanaja* 35t1d:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   uhan v popku
27.1.2005 12:31:22   
sminc
Jaz sem pav 28 tednu in ga se kar imam. Me nic ne moti. Vsaj malo skrije popek, ki je ratal rjave barve. Prej je bil pa tak lep. navadila sem se nanj, lep mi je, po porodu pa itak ne bom mela casa za ponovno vstavljanje. Pa se full teže ga je pol lepo vdet zaradi brazgotine in ne stoji ravno. Ce me bo pa začel motit ga bom pa seveda dala takoj ven. Za mojo malo srečo vse.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   uhan v popku
27.1.2005 12:52:01   
dory
Zal je tko,da brazgotina nastane sele po porodu..poznam kar nekaj primerov,zal sem med njimi tudi sama :(

Neposredna povezava do sporočila: 10
   uhan v popku
27.1.2005 12:53:59   
nikitta
najbolj ven, pa tudi okrog popka je največji splet živcev .
Meni je sicer še kar estesko, če je seveda "ploščat" trebuh, vendar sama se nikdar nisem odločila za tak detail, ravno zaradi pretoka energije oz. predela tantiena.

LP
Nikitta

Neposredna povezava do sporočila: 11
   uhan v popku
27.1.2005 13:10:37   
Anonimen
Saj ne vem, če ga sploh lahko imaš do konca nosečnosti noter? Saj se koža ja toliko raztegne, da bi vse skupaj narazen potegnilo!? Vsaj jaz si tega ne znam predstavljati. Ali pa, če boš morala roditi s CR, kot npr. jaz, in bi ti preden te odpeljejo v operacijsko, morali potem še uhan iz popka ven vleči???!!!

Neposredna povezava do sporočila: 12
   uhan v popku
27.1.2005 13:26:52   
barby*
:)-:)-:)- jaz sem ga imela še na morju (konec julija...7.teden) potem pa takoj ven z njim. Mi je bilo ful čudno da bi ga še imela:ups: Zdaj pa itak:)-:)-:)- sem vsa narazen potegnjena:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 13
   uhan v popku
27.1.2005 17:24:23   
Anonimen
Katja ga je odstranila ko je bila v četrtem mesecu in jo je motil pa še malo strah jo je bilo.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   uhan v popku
27.1.2005 17:55:00   
NENAJANI
Meni je uhan dal not moj fant. Vzela sem ga pa ven, ko mi je začel bušek rasti. Baje ni dobro, da ima nosečnica uhan v popku, ker se koža raztegne in lahko pokne. To pa boli kot :hudicek:.
Bom pa verjetno po porodu, ko se bo koža postavila nazaj in če bom dost shujšala dala nazaj svoj okrasek-

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?