Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako ste se počutile po porodu? 18.2.2008 22:05:01
|
|
|
|
Blejka26
|
jaz sem se po porodu počutila utrujeno..seveda pa je bil lep občutek,ko je bila vsa ta bolečina za tabo in si ob sebi imel svojo štručko
|
|
RE: kako ste se počutile po porodu? 18.2.2008 23:22:26
|
|
|
|
shooo
|
a po porodu TAKOJ , še v porodni sobi ? TAKOJ: blaženo, nič utrujeno, euforično, lačno, žejno.... ČEZ PAR DNI: utrujeno, izčrpano, rahlo zmedeno in srečno.
|
|
RE: kako ste se počutile po porodu? 20.2.2008 14:25:50
|
|
|
|
majrim
|
v porodni??...ponosna nase in na svojega dragega, utrujeno in vendar polno energije...pa tudi doma...malo zmmedeno,ker je novi član in življenje se obrne za 360 stopinj, ampak kljub vsemu super... ..če kaj rabiš zs
|
|
RE: kako ste se počutile po porodu? 20.2.2008 15:54:05
|
|
|
|
karmchy
|
TAKOJ PO PORODU: zeloooo utrujeno, a vendar euforično DOMA: utrujeno in zmedeno
|
|
|
|
RE: kako ste se počutile po porodu? 21.2.2008 19:24:48
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Ko je bil porod za mano, sem bila utrujena, hkrati srečna in vesela, ko je prijokala moja mala pikica pokica . Ko sem bila doma, sem se počutila odlično, polna energije...
|
|
|
|
RE: kako ste se počutile po porodu? 22.2.2008 15:17:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Takoj po porodu: nič utrujena (rodila z EA) in objokana od sreče
|
|
|
|
RE: kako ste se počutile po porodu? 23.2.2008 19:56:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Utrujena, kar znotraj sem se tresla. Še v porodni mi je postalo slabo. Rodila sem brez protibolečinskih zdravil, maske..LP
|
|
|
|
RE: kako ste se počutile po porodu? 23.2.2008 20:00:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: shooo a po porodu TAKOJ , še v porodni sobi ? TAKOJ: blaženo, nič utrujeno, euforično, lačno, žejno.... ČEZ PAR DNI: utrujeno, izčrpano, rahlo zmedeno in srečno. Isto. Po porodu sem komaj čakala, da vstanem. Ko pa sem lahko sem kar skočila s postelje. Mi je sestra rekla, da zgledam, kot da ne bi rodila. Rodila pa sem naravno s svojimi popadki+bila šivana. Utrujenost je prišla za menoj po 14 dneh. Prej pa res, kot da ne bi rodila.
|
|
|
|
RE: kako ste se počutile po porodu? 23.2.2008 20:44:32
|
|
|
|
kai1
|
Ker je bil moj porod zelo naporen sem bila zelo izmučene in sem si želea samo spati. Malega so odpeljali na intenzivno nego ( vakumski porod) na opazovanje. Če cca 20h so mi ga pripeljali v sobo sem bila pa neizmerno srečna in blažena.
|
|
|
|
RE: kako ste se počutile po porodu? 23.2.2008 20:54:52
|
|
|
|
springg
|
Bila sem blažena in objokana od sreče, čeprav je bil porod zeloooo naporen. Doma izčrpana, zmedena,negotova... pa vendar v stanju nenormalne vznesenosti in veselja. Prvi tedni so bili kot v sanjah Ah, krasni spomini...
|
|
|
|
RE: kako ste se počutile po porodu? 23.2.2008 22:25:41
|
|
|
|
jaša2
|
takoj po porodu fuuuuuuul srečna in ponosna nase!!! poleg tega malo negotova, kak bom poskrbela za bebiko prve dni v bolnici - čeprav imaš "pomoč" sester. doma pa malo zgubljeno prve dni, pol smo bli ps bolj utrujeni.
|
|
RE: kako ste se počutile po porodu? 24.2.2008 12:36:20
|
|
|
|
lenika
|
Srečna, utrujena, izčrpana, brez energije. Še cel mesec mi je postalo slabo, če sem bila predolgo na nogah. po enem mesecu se je stanje vrnilo v normalo in smo začeli res uživat.
|
|
|
|
RE: kako ste se počutile po porodu? 24.2.2008 12:44:04
|
|
|
|
lemavrica
|
Po porodu (CR ) malo zmedena, takoj zatem pa neizmerno srečna ko so mi povedali da imam fantka, potem pa še ko sem ga videla. Doma prve dni kar evforična kasneje pa je prišla utrujenost pošteno za mano.
|
|
RE: kako ste se počutile po porodu? 25.2.2008 15:35:32
|
|
|
|
mižek
|
po porodu polna energije rodila z svojimi popadki vendar nič šivana, vstala sem lahko takoj in šla na wc brez težev čez par dni pa je bilo stanje drugačno; bila sem utrujena, obupana, brez energije in to še kar kakšna dva tedna po porodu
|
|
|
|
RE: kako ste se počutile po porodu? 25.2.2008 15:42:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Odlično obakrat, bila malo šivana in takoj vstala in šla na WC, doma pa tudi vse opravila sama.
|
|
|
|
RE: kako ste se počutile po porodu? 5.3.2008 21:55:52
|
|
|
|
Gregorina
|
Prvi porod (umetni podpadki) - utrujena, izmučena in srečna, ko sem gledala svojega zaželjenega sinčka. Drugi porod (svoji popadki) - veliko manj utrujena, spala med popadki in presrečna ob pogledu na najino zaželjeno in težko pričakovano deklico. Čudovita otročka sta.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?