Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj so dojenčki prespali noč? 20.2.2008 6:46:18
|
|
|
|
Klarita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 pri 2 mesecih, je bila pa tudi na dodatku Naš enako. Potem pa smo ga dali iz zibelke v otroško posteljico in je bilo spanja konec. Kak mesec in pol se je zbujal vsaj 1 x za jest in večkrat za dudo v usta dat. Sedaj, ko spi nekje dva meseca v otroški postelji prespi celo noč pa to ne vedno. Par dni prespi od 21. ure pa nekje do 8 ali 8.30 ure , parkrat pa se zbudi za hranjenje, nekje okoli 4 ali 5 ure zjutraj, (takrat sem seveda koma, ker moram pol ob 6.00 vstat za službo) ko se naje pa nazaj zaspi.
|
|
|
|
RE: Kdaj so dojenčki prespali noč? 21.2.2008 8:42:20
|
|
|
|
pajac
|
Ko bo moj sin prespal noč, se ga bova z mojim kar napila od veselja (no vsaj jaz).. Se bo slišal...
|
|
RE: Kdaj so dojenčki prespali noč? 21.2.2008 9:01:24
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Ko bo moj sin prespal noč, se ga bova z mojim kar napila od veselja (no vsaj jaz).. Se bo slišal... Jaz se ti bom pa pridružila.
|
|
RE: Kdaj so dojenčki prespali noč? 21.2.2008 9:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
7m pa je še niti slučajno...ma kje noč, dab par ur skupej spala, je že tombola se tolažim da enkrat bo že, sam kaj ko tist enkrat nikol ne pride do šole rečmo da bo
|
|
|
|
RE: Kdaj so dojenčki prespali noč? 21.2.2008 9:25:25
|
|
|
|
r1ta
|
Pri dveh mesecih. In je spala celo noč do šestih mesecev ko smo začeli z uvajanjem GH. Zdaj je stara 13 mesecev in ponovno spi celo noč. Več ali manj.
|
|
RE: Kdaj so dojenčki prespali noč? 21.2.2008 10:07:27
|
|
|
|
bsasab
|
No pr nasi pa je nekak tako..., flasko dobi okrog 20., zaspi, se mogoce zbudi ob 1-2 za novo rundo hrane, potem pa zaspi do ene 7-8 zjutraj (stara je 2,5 meseca) in morem rec, da se ne pritozujem...
|
|
RE: Kdaj so dojenčki prespali noč? 21.2.2008 14:10:56
|
|
|
|
julčka
|
Šliši se ful kruto ampak moja mala spi celo noč od takrat, ko sem jo začela zvečer puščat da se je zdrla in po eni uri joka zaspala. Rabili smo manj kot en teden. Ni bilo ravno prijetno, je pa pomagalo. Pomagajte si s knjigo Spi dete, spi. lp
|
|
|
|
RE: Kdaj so dojenčki prespali noč? 21.2.2008 14:29:14
|
|
|
|
barbi007
|
Mi smo stari že krepkih 15 mesecev, pa do zdaj še niti enkrat nismo prespali noči. Včasih se zbuja na tri ure, včasih na dve, včasih pa celo na eno uro. S tem, da ko se zbudi se začne dret kot zmešan in ga je težko umiriti. Zaspi šele po 3 dcl mleka oz. soka. Kako dolgo bo pa to trajalo, mi pa ni še čisto jasno. Upam, da bomo zdržali to nočno morijo. Blagor vam, ki lahko spite celo noč!
|
|
|
|
RE: Kdaj so dojenčki prespali noč? 21.2.2008 20:14:27
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: pajac Ko bo moj sin prespal noč, se ga bova z mojim kar napila od veselja (no vsaj jaz).. Se bo slišal... Jaz se ti bom pa pridružila. Jaz tudi-je star 4. mesece pa mi je v tem času 2x spal 5 ur v kosu -drugač na 2-3 ure-zdaj je ravno imel 15dni na 1.5 -2 uri ,sem ga dojila- bila že čisto hin,pa še podnevi samo pol ure Prvi sin mi je začel spat celo noč ko je bil star 1.5 leta pa zgleda da bo ta isti
|
|
RE: Kdaj so dojenčki prespali noč? 21.2.2008 20:31:25
|
|
|
|
Nenya
|
Ta prva je spala od nekje 4 meseca, zvečer dojenje in flaša pa ob petih dojenje, pa do devetih, desetih. Tamala me pa matra in se zbuja vsaj 3x, največkrat pa še večkrat na noč, za dojenje. Nimam je namena puščat, da se joka, sem nazadnje zaradi nje na porodniški, če ne prej se bo morala mal poboljšat ko bom šla jaz nazaj delat. In to mi je too much kruto do otroka. Sem bolj po Pantleyevi in Leachevi. Ko se naje mi vedno lepo zaspi nazaj.
|
|
|
|
RE: Kdaj so dojenčki prespali noč? 22.2.2008 7:35:33
|
|
|
|
Mesečnica
|
Naš spi celo noč že nekje od starosti 2,5 mesecev. Na začetku sva ga z možem večkrat slišala, da se je ponoči zbudil, a ni nič jokal, samo tiho se je igral z igračko, ki jo ima privezano na rob posteljice. Ker očitno ni bil lačen, sva ga pustila. Zdaj, pri malo manj kot 9 mesecih, spi nekje od 7. ure zvečer do 5., 6. ure zjutraj. Ko se zbudi, se najprej igra, pogovarja z igračkami, malo se plazi po posteljici ... Skratka, ima zabavo samo zase . Jaz ga seveda pustim pri miru in odspim še toliko časa, dokler me ne pokliče (že kakšen mesec se oglaša mam-mam-mam, če hoče, da pridem) ali pa zajoka.
|
|
|
|
RE: Kdaj so dojenčki prespali noč? 22.2.2008 7:37:07
|
|
|
|
Anonimen
|
pri 3,5 letih ne vem če lohk na roke preštejem noči ko je spala celo noč
|
|
|
|
RE: Kdaj so dojenčki prespali noč? 22.2.2008 7:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA pri 3,5 letih ne vem če lohk na roke preštejem noči ko je spala celo noč A potem so samo Gorenjski otroci tisti, ki še ne spijo? Zgleda jih "moti" gorski zrak.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?