|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ammm, me nekaj zanima
17.2.2008 22:29:34   
bsasab
Saj vem da se slisi skrajno neumno, ampak zanima me kaksni so znaki, ko zacnejo malckom zobki rastuser posted image A je res, da se ful slinijo, so sitkani, se zbujajo ponoci, kjlub temu da znajo ze 6 ali pa 7 ur v kosu spat, da non stop nosijo stvari v usta in jih narahlo grizejo (stisnejo med dlesni)..., a je se kak drug znakuser posted image Ker meni je zelo sumljivo, ker nasa 2,5 mesecnica, ja 2,5, ima vse te znake, pa ja vendar niso zobjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sej pravim, neumno, ampak me vseeno zanima vase mnenje....

Lep vecer...user posted image

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ammm, me nekaj zanima
17.2.2008 22:39:21   
sandra85
moj se slini že 3 mesece, vse tlači v usta že 2 meseca....pa še nič

bolj se slinijo, ker se jim proizvaja več sline, kot na začetku in ne požirajo sproti
tlačijo v usta vse, ker to je normalno nekje do 6.m
zbuja se lahko iz več razlogov (lačen, žejen, vroče, mrzlo, .....)
je pa tudi možno, saj se lahko dojenčki tut rodijo z kakšnim zobkom

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2008 22:50:26   
N _ B
Pri user posted image  so se podobni znaki, ki jih opisuješ začeli pojavljati od 5. mes. dalje. Prvi zob smo dočakali pri 11,5 mes.

Mlajši je star 8,5 mes. in 1. tudi še vedno čakamo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2008 6:24:20   
Lunca1
Mi smo pri taveliki enako mislili, pa so prišli precej kasneje, pri 8 mesecih prvi zob.

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2008 6:42:27   
katj
zakaj bi blo smešno.....nč ni smešno vprašanje.

men je bl smešno tisto, k pravijo, se slini, zihr bo dobil zobe.

se strinjam s predhodnicami.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2008 7:26:13   
KT
Naša 8 mesečnica se v potokih slini že 5 mesecev a prvega zobka še vedno nismo dočakali.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2008 8:39:51   
MAŠKA
Lahko so tudi zobki, naša je prva dva dobila že pri  2,5 mesecih.

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2008 9:08:57   
muck
Z mojim je popolnoma enako, smo glih čez 6m šli, to se dogaja že dobra dva meseca, pa ni nobenega zobka na vidiku. Mislim, da je to ena normalna "razvojna stopnja" otroka.

Najboljša igrača je: atiiiiiiii.
http://rubens-place.myminicity.com/
http://rubens-place.myminicity.com/ind
http://rubens-place.myminicity.com/tra

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2008 11:46:52   
kristinaj
naša se slini od 6 tedna naprej....pri 10 m pa nam poganja komaj tretji zobek..... ponoči se ne zbujamo zaradi tega, zgleda da je ne moti preveč...

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.2.2008 14:42:19   
jaša2
naša se je tud že pri 1 mescu fuuul slinla, vse nesla v usta, spali itak nikol nismo v redu...pa sem tud mislila, da bodo zobki, pa nič. zadj je stara 9m, pa je komaj dobla 1. - oz.pred 2tednoma.. poleg vsega zgoraj naštetga, sploh ni imela apetita. skoraj nič ni htela jest, edino kak jogurt ji je pasal, ko je bil malo hladen. toplega nič. pa ful je bla sitna, tak da ni blo primerjave - samo cartala bi se, pa dremala. pa malo je imela povišano temperaturo. eni dobijo tud ful pikice po ličkah al pa samo rdeče ličke.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.2.2008 15:44:25   
Anonimen
Naš se slini že 2 meseca, pa tudi vse vlači v usta itd. Šele včeraj sem opazila ne dlesni trdo, belo zarezico... Mislim, da je to to. Pa bolj siten je te dni. Toda to sem bolj pripisovala cepljenju kot pa zobku.

(odgovor članu jaša2)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.2.2008 22:26:56   
SIBI
Naš se je začel sliniti že pri 3 mesecih tako močno, da smo menjali po 4-5 slinčkov na dan. Prvi zobek je dobil šele pri 10,5 mesecih in do svojega prvega leta oz. 12 mesecev jih je imel 4. Sedaj bo kmalu star 15 mesecev pa je šele dobil 5 zobek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.2.2008 22:29:22   
SIBI
Aja pozabila sem napisati še to, da je naš tudi dobil drisko in pa rahlo vročino preden je zobek predrl dlesen. Seveda jim pa paše jest bolj hladne stvari, ker ublažijo bolečino.

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.2.2008 22:37:11   
tropical
Naš sonček se slini celih 5 mesecev, pa vse grize, tlači v usta pa 1. zobka še vedno ni. Čakamo

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.2.2008 22:38:53   
tropical
Jaz ga mažen z eno kremco za dlesni, ki se kupi v lekarni samo trenutno ne vem kako se imenuje. Mal ublaži bolečino.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.2.2008 11:05:03   
jaša2
najbrž Calgel? nam ne pomaga ekstra, bolj nam v krizi pomaga sirup Calpol.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.2.2008 20:15:19   
nerka
mene pa zanima kaj ce calgel ne pomaga? dam mu zvecer sirup daleron, pa tud nevem ce ima kaksen ucinek..

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?