|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grčija, Španija, Turčija, Tunizija
17.2.2008 13:50:46   
Bambincy
Za omenjene štiri države (Grčija, Turčija, Španija, Tunizija) me zanima če ima kdo kakšen predlog za kakšen res dober hotel? V rangu do 1000-1200 Eur za dva odrasla za en teden. Skoraj toliko bi me namreč prišel hotel na Hrvaškem v Breli. Zanima me kaj ste doživele za takšen denar drugje?

Lahko kar konkretno predlagate hotele.
Moje želje pa so: lep hotel z lepimi sobami, dobra hrana,blizu plaže ali celo ob plaži,dodatne aktivnosti.

LP

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grčija, Španija, Turčija, Tunizija
17.2.2008 13:54:15   
Anonimen
Grčija- otok Kreta- apartmaji Ida village

http://www.idavillage.gr/

(odgovor članu Bambincy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2008 15:46:10   
sunny24
turčija, mesto Alanya, hotel Alpina (mi smo bli preko Globtourja)

V ostalih državah sem tudi že bla, ma sem pozabla hotele oz smo bli vsak dan v drugem.

Mi smo v bistvu dali še manj, pa je blo povsod v redu. Vedno je bil ali polni penzion ali all inclusive, plaže so ble blizu (čez cesto al pa kakih 20 min z motorjem), razen v tuniziji, ko smo bli na safariju in smo meli na razpolago samo bazene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2008 16:50:27   
anča banča
midva sva bila lani v tuniziji, kraj hammamet, hotel byron.

hotel ima svoj bazen, plažo čez cesto.... je hotel z 4*- to za naše razmere pomeni 3*, ki nudi le all inclusive.
v glavni sezoni sva dala z letalskim taksam vred približno 500 eur, ampak mislim
da je bilo malo manj.

(odgovor članu Bambincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2008 9:59:15   
Saskia02
Velika ponudba raznih agencij je na Rodosu. Poglej pod kraj Faliraki. IXIa je tudi uredu, ker je blizu centra ampak preveč piha (mi smo bili v Dionizu v Ixii. Čudovit hotel, res A*, čeprav na zunaj izgleda kockasto). Ceni v katalogu prištej 2 x 79 eur za letališke pristojbine. Poglje Sonček/Gulet, Atlas, Palma, Kompas. Rodos je čudovit otok, ima lepe plaže, fajn vodni park, dobre avtobusne povezave, .... Vzemi samo pol penzion in pojdita na kosilo v kakšno luštno gostilno malo v notranjosti. Natakarji so vedno prijazni do Slovencev in se ful spoznajo na naše nogometaše in še bolj na košarkaše.

(odgovor članu Bambincy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?