Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dopust - delo v določenem času 17.2.2008 11:38:15
|
|
|
|
valentina2006
|
Pr nas je blo tko, da ti do pol leta pripada 1.5 dni na mesec. Po pol leta pa sem dobila cel dopust.
|
|
RE: Dopust - delo v določenem času 17.2.2008 12:22:00
|
|
|
|
Klarissa
|
najprej ti pripada sorazmerni del dopusta (prvič 6mesecev), ki ga lahko koristiš le s soglasjem šefa. potem ti pripada cel. evo ZDR: 161. člen (pridobitev pravice do letnega dopusta) Delavec pridobi pravico do celotnega letnega dopusta, ko mu preteče čas nepretrganega delovnega razmerja, ki ne sme biti daljši od šestih mesecev, ne glede na to, ali delavec dela polni delovni čas ali krajši delovni čas od polnega. 162. člen (pravica do sorazmernega dela letnega dopusta) (1) Delavec ima pravico do izrabe 1/12 letnega dopusta za vsak mesec dela v posameznem koledarskem letu: – če v koledarskem letu, v katerem je sklenil delovno razmerje, ni pridobil pravice do celotnega letnega dopusta, – če mu preneha delovno razmerje pred potekom roka, po preteku katerega bi pridobil pravico do celotnega letnega dopusta, – če mu delovno razmerje v tekočem koledarskem letu preneha pred 1. julijem. (2) Pri izračunavanju sorazmernega dela letnega dopusta se najmanj polovica dneva zaokroži na cel dan letnega dopusta.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.