|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi otrokovi gibi
17.2.2008 10:50:33   
pepa6
Zanima me, kdaj ste občutile prve otrokove gibe in kakšen je ta občutek? Sama sem v 20. tednu. Zvečer me je partner božal po trebuhu, začutila sem rahel pritisk od znotraj. Kako ste ve občutile prve otrokove gibe?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi otrokovi gibi
17.2.2008 10:52:29   
Naja30
V prvi user posted image  v 17t, v drugi pa v 16t. Ampak to je res zgodaj, normalno je do 24t da začutiš gibe.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2008 10:53:17   
valentina2006
Okrog 20 tedna. user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2008 10:55:33   
pepa6
Kakšen je bil občutek, ko ste čutile gibe?

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2008 12:05:19   
frutka_
Za prvo nosečnost se točno ne spomnim. Zdaj sem prvič čutila gibe v skoraj polnem 15.tednu, moj moži pa jih je lahko čutil pri 17t 5/7. Ta dan si bom večno zapomnila, ker je bilo na valentinovo v četrtek. user posted image  Celi dan je šlo vse narobe zvečer pa naju je mali baucek tako razveseliluser posted image .

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2008 12:07:00   
frutka_
Gibe sem čutila kot valovanje, žgečkanje čisto nizko, tik nad sramno kostjo. Ko jih je moži lahko čutil so se itak videle male izbokline na trebuhu.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2008 12:10:12   
Hans
Okrog 20 tedna.

tudi jaz

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2008 12:10:36   
urskas
V prvi v 17t, v drugi pa v 16t. Ampak to je res zgodaj, normalno je do 24t da začutiš gibe.

Tudi pri meni je bilo ravno tako.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2008 14:27:06   
tteeaa
jaz sem prvič user posted image . Prve gibe, ki sem jih čutila kot da bi imela metuljčka v trebuhu, sem začutila v 17. tednu, ampak niso bili redni, vsak dan. Od 20. tedna dalje pa čutim gibe vsak dan, to pa so tudi že brce, prav tak kot da te od znotraj nekdo brcauser posted image .

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2008 15:13:39   
Netopirčy81
od 21. tedna dalje.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2008 15:37:41   
borovnička
Ufff kje je že to, ampak se spomnim še kot da je bilo včeraj...user posted image Prvič sem ga začutila migat v 17. tednu. Od tistega dne, sem ga čutila vsak dan. Vedno zvečer, ko sem se umirila. Čutit je blo pa kot, da se nekaj čisto nežno premika po trebuhu. Nekak kar veš kdaj so prave brcike, ker je en tak čist poseben občutek. Sploh na začetku, ko niso tolk intenzivne. So čist nežne. Takrat še božajo, pol je pa konc z romantiko in nežnostjo.user posted image

Pozdravčekuser posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 20:06:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu borovnička)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.2.2008 23:45:42   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: pepa6

Kakšen je bil občutek, ko ste čutile gibe?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najlepši občutek!
pol ko sem rodila sem še 1 mesec božala (prazen) trebuščekuser posted image

brcike sem začela čutit v 18t in sicer tako kot če bi mi na rahlo "krulilo" pod popkom...nežno in počasno božanje iz notranje strani
uživaj v teh nežnih brcikah, ker kasneje postanejo že kr bokse, ki znajo bit bolečeuser posted image ampak kljub bolečini je lepo čutit čisto vsako dojenčkovo brciko
smešno je, ko porine kako nogico ob strani vn, tako da ti tako kožo nategneuser posted image in ko pobožaš čutiš neki trdegauser posted image ...ali pa ko se mu kolca...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.2.2008 13:18:18   
kary
jaz sem čutila prve gibe v 17 tednu....čuti pa se kot pokanje balončkov....neki podobnegauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.2.2008 14:24:04   
Vidmajer
Jaz sem jih začutila okoli 20t...občutek je bil res nekaj posebnega..rahlo božanje od znotraj mojega bajsija...seveda da sedaj ne govorim da je že user posted image  pravi nogometaš (sem v 31t), kar je noramalnouser posted image

LP

(odgovor članu kary)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?