|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi otroka
17.2.2008 9:38:46   
Anonimen
Oj!Mene zanima koliko  čutite svojega otročka.Jest sem namreč v 29 tednu in ga čutim zelo malo tok vsak dan da vem da je v trebuhu k recimo en mesec nazaj sem ga ful čutila tko da si prov na trebuhu vidu da je brcnu zdej pa ne brca več tok.A je to normalno al nej grem zdravniku,k pregled mam pa sele marca.Ne vem zdi se mi čudn zato k vrjetno bi zdej mogu se bol brcat vsaj kokr mi ene govorijo da jim brca da jih vse boli , jest ga pa res čist mal.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gibi otroka
17.2.2008 9:41:22   
Anonimen
Nujno je, da med deseto uro zjutraj in peto popoldan čutiš vsaj 10 gibov.
Kakorkoli pa, če se ti zdi, da ga čutiš premalo, se pojdi lepo pokazat, bolje da greš zastonj.
Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2008 9:53:43   
tejkag
Če se prav spomnim,je treba gibe šteti od 35. tedna dalje. 

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2008 10:13:57   
karamelam
Majčica 24
Men se tud to dogaja, pa sem noseča 26. tednov. Ampak baje je to normalno, vsaj tako je meni Pušenjak napisal na med.over.net. Tole glede ur je zelo relativno - pri meni so se ure brcanja v zadnjih tednih spremenile in tudi ne štejem gibov, ker to naj bi počele šele kasneje v nosečnosti. Pravijo, da je dosti pomembno tudi od količine plodovnice, pa tudi potem ko ne bo imel več prostora bo zmeraj manj brcal - zganjal akrobacije. Ne vem, jaz nisem šla h G, ampak enkrat mi brca manj enkrat več.

Lp,
K.

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4551065

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2008 10:19:32   
frutka_
Majčica po mojem je otrok zdaj že prostorsko omejen in nima več toliko prostora. Pomembno je, da čutič 10krat na dan gibe. to ne pomeni, da jih v enem šusu našteješ 10, ampak da preko dneva opaziš vsaj 10premikov otroka.
Če te skrbi pokliči v ambulanto svojo gin. in pojdi na pregled. Boš lažje spala!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2008 10:22:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Majčica po mojem je otrok zdaj že prostorsko omejen in nima več toliko prostora. Pomembno je, da čutič 10krat na dan gibe. to ne pomeni, da jih v enem šusu našteješ 10, ampak da preko dneva opaziš vsaj 10premikov otroka.
Če te skrbi pokliči v ambulanto svojo gin. in pojdi na pregled. Boš lažje spala!user posted image

Tako je.user posted image  Čeprav se gre za tako opazovanje nujno za spremljati po 35 tednu.Vse bo ok.user posted image

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2008 10:29:32   
Anonimen
dokler ga čutiš ni potrebe nikamor hodit. ni pomembno kako se čuti pomembno je da se čuti

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2008 10:44:56   
Naja30
Nekje takrat se poveča količina plodovnice in dokler ga čutiš je vse ok. Gibe se pa šteje šele po 35t, da se ne boš še s tem obremenjevala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2008 10:46:30   
valentina2006
Sama bom jutri user posted image  26 tednov...gibi so full različni. Enkrat full nabija, drugič pa sploh ne vem, če je še tam user posted image . Vsekakor pa njegovi gibi pr men niso tako močni, da bi bili boleči.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2008 12:00:33   
Hans
Naj vas opozorim drage user posted image , da se gibi štejejo že od 26. tedna in ne šele po 35. To je rešilo mojo punčko. Mene je ginekolog opozarjal že od 25 tedna in če me ne bi bi moja pupa v 35.tednu v trebuhu umrla zaradi prekratke popkovine.

In sicer bilo je tako : čutila sem jo samo zjutraj čisto malo in potem nič več, ker me je ginekolog na to skoz opozarjal sem se od 19.30 zvečer odpravila na pregeld in nato se je vse zgodilo z neverjetno naglico, urgenti carski rez in sedaj imam malčico, ki drugače ne bi prišla živa na svet, če bi čakali do jutra.

Nočem vas strašiti, polagam pa vam na srce, če imate aktivnega otročka, ki ves čas nekaj brca in če nato kar nekaj časa miruje pojdite na pregled, vas nič ne stane, boste pa bolj mirne.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2008 14:06:52   
lex
jaz vem, da moj prvi čez dan mrdnil ni, zvečer je pa ful brcal, tako da ure niso važne

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.2.2008 15:03:46   
maja24
Tut jest sm vsak dan čez cel dan čutila otročka,zadnje dni pa bolj manj,dones ga nism še nč čutila me kr mal skrbi da ni kej narobe.A je to normalno glede nato da bom v sredo v polnem 20t?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.2.2008 16:01:47   
portugalka
26t
moj tud brca enkrat bolj aenkrat manj
večinoma čez dan ne čutim.... (razen v zadnjem tednu, ko brca skoz cel dan)
pred tem pa je blo bolj malo....

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?