|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tole je pa hudič :((
26.1.2005 22:10:16   
mnjam
.... ko moraš v službo:hudicek:. Še malo pa se mi bo iztekla porodniška:((:((. Ampak najhuje je, ker ne bom več s svojim srčkom9nebesa, ki ga imam takooooo rada.
Sedaj pa z možem iščeva varuško k nora:grrr:! Tiste, ki ste dale tole stvar skozi veste, kako težko je nekemu tujcu zaupati svoj najdražji biserček:duda:.
Zanima me, če bi mi katera dala nasvet na kaj vse moram biti pozorna pri izbiri varuške:zmeden2:.
A ste tudi ve dobile občutek, da ni nobena dovolj dobra za varstvo vašega otroka?? Al sem sam jaz mal čudna:zmeden::zmeden:??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tole je pa hudič :((
26.1.2005 22:14:29   
lorelei
OH, te čisto razumem! Tudi jaz sem se tako počutila, pa sem otročka zaupala mami in tašči in se mi vseeno nista zdeli dovolj dobri. Prej. Potem pa sem bila zelo zadovoljna, ker sem videla, da je malemu fajn zamenjat okolje in varstvo. Na začetku je težko, potem se pa navadiš - otrok pa se navadi še prej kot ti.

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tole je pa hudič :((
26.1.2005 22:26:49   
tilka
Jaz imam do izteka še dobre štiri mesece in pol, pa se že trapim s vprašanjem, kje dobiti dobro varuško. In ko čez dan mislim na to, me kar zvija od hudega: bo znala vse tako kot jaz (butasto, ne?, saj je bistvo v raznolikosti), kje jo naj najdem, na kaj naj bom pozorna. Želim ti dobro izbiro in kakšno lepo misel za nas, ki prihajamo za tabo.

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tole je pa hudič :((
26.1.2005 22:42:39   
mnjam
joj, še trnova pot me čaka, da bom našla tisto pravo. Ampak kje za :hudicek: naj najdem ta pravo varuško?

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tole je pa hudič :((
27.1.2005 7:29:44   
BARBARA R.
Se pridružujem vašim skrbem.Sicer ne razmišljam o varuški,ne vem pa kje bo naš sonček tri mesece,do takrat ko bo šla v vrtec.Že ob sami misli,da jo bom pustila drugim rokam,mi je hudo.No tudi meni manjka malo manj,kot štiri mesece do takrat,a čas hitro beži.In rešitev bo kar hitro potrebno najti.Srečo pa imam,da imam možnost popoldanskega delovnega časa.Tako rabim nekoga le za tri ure.
Nič ti ne morem svetovati,te pa razumem.Pogumno naprej!;)

:muca:

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tole je pa hudič :((
27.1.2005 10:34:41   
bini
tud jaz sem cvikala... pa sem imela srečo... mi je kolegica povedala za prijazno gospo v naši bližini s katero je zadovoljnih že en kup mamic... sem šla vsa prestrašena pogledat in se zmenit- eno noč prej sem sanjala, da tam ni varno in da je enkrat kar ne bo ko jo bom prišla iskat:zmeden:... čist se mi je trgal... no, potem pa sva šli z mojo malo tja in sem bila totalno navdušena nad prijazno gospo in nad vzdušjem, ki vlada tam - v varstvu ima namreč štiri otroke, kar se mi zdi super, da ima mala še mal varstva...no, zmenjeno imam ampak do takrat se bom pa pretvarjala, da itak nikol ne bo konec porodniške ;)...
veliko sreče ti želim pri iskanju - najboljše nasvete dajo mamice, ki so to že izkusile...
lp

(odgovor članu mnjam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.
To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...




varnost igrač
sindarin

Kako poskrbite, da je otrokova igrača varna?

nič, zaupam prodajalcu (15%)

nič, zaupam proizvajalcu (8%)

preberem deklaracijo (48%)

vprašam prodajalca za več informacij (15%)

pozanimam se pri prijateljih (14%)


Število vseh glasov: 265

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!