kaprica
|
Pozdravljene punce, ze dalj casa vas berem, sedaj sem se pa tudi sama vclanila. Z 9 let cakam na . Za menoj so 3 neuspešni IVF-postopki. Zadnji se je koncal pred 10 dnevi. Zdaj pa eno vprašanje, ker se mi izredno cudno zdi vse skupaj. 8. dan po ET sem zacela krvavet pa sem imela izredno mocno , ko sem šla na ßHGC, mi je prvic pokazal 157, pa so verjeli, da nam je uspelo (jaz nisem mogla verjet, skoraj sem dol s stola padla v ordinaciji), 4 dni kasneje pa je bil ßHGC samo še 27. Zdaj pa še to: Tri dni po ET so se mi prsa napela in tako bolela, da sem še ponoci spala v športnem modrcu, ker ni bilo za zdrzat. Ko sem dobila , so prsa uplahnela, tako so bila tudi obakrat, ko sem šla dat kri za ßHGC. Od vsega tega je zdaj minilo 10 dni. V tem casu sem se ze malo sprijaznila, da pac nam ni ratalo, pa da se moramo potolazit. Od predvceraj pa imam spet tako napeta prsa, res, iz modrca mi skacejo pa fuuuul bolijo. Res ne vem, kaj naj si mislim o tem? Je katera od vas kaj takega ze dozivela? Moj partner mi pravi, kaj pa, ce ti je ßHGC samo nihal, pa si ti ves cas bila noseca? To bi bilo fajn, pa ne verjamen, da bi to bilo mozno. Jaz pa razmišljam o tem, ce obstaja moznost, da bi jaz po tem IVF zanosila, morda po naravni poti? Ker skoz celi postopek nisva itak nic , niti mislila nisva na to, pa sva se zaradi neuspeha malo "tolazila". Dajte, malo mi napišite, kaj si vi mislite o vsem tem? Hvala in LP Kaprica
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 16.2.2008 14:07:31 >
|