|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni več takšne panike - nekaj je pojedla!!!
26.1.2005 21:01:58   
HuAnita
Evo, večer je tu, ves dan sem se še 4x bolj nalivala s čajem (trebuh imam kot v 6. mesecu nosečnosti), pa skuta, pa polenta, sezamovih semen v bližnji lekarni žal nimajo, bodo na sporedu jutri, je pa Pina prejle le malo vlekla iz dojk. Koliko, nimam pojma, ampak prva veliko ni mogla, ker sva bili strašno hitro konec. Mislim, da jo bolj zanima koledar na steni, pa ati, kot pa mleko. Sem ji pa dala dodatek, kar sem načrpala zjutraj, pa ni hotela piti. Ko sem mleko oza foro' poskusilo, je bilo resogabnega okusa, čeprav staro le nekja ur in ves čas v hladilniku. Od česa je to? Ji takšno mleko sploh smem dati, da ne bo kaj narobe?
Upam, da bo.;)

Hu:hudicek:Anita
Neposredna povezava do sporočila: 1
26.1.2005 21:14:01   
Jančika_
Poskusi jo dojit v malo zatemnjenem prostoru, vedno na istem mestu, pa bo bolje. Vasjo tako vse okoli zanima, da ga lahko dojim samo še na enem in istem stolu, pa bohnedaj, da imam pisano majico:)-. Ko zagleda Hermana Lisjaka na moji majici, je kosila takoj konec! Ati pa kuka skozi priprta vrata, ni šans, da gre mimo naju, mi mali skoraj joško spuli, tako se obrača za njim.:)-

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2005 21:15:15   
princeska Zala
Živijo!

Mleko iz hladilnika ji smeš dat še 48 ur po črpanju. Tako so mi rekli v bolnici ko sem si tudi jaz črpala.Je pa res da je že videza čudnega,ampak Zala je na začetku vedno pila mleko iz hladilnika in ni bilo nič narobe.Pomembno je samo da ga ne pogrevaš več kot enkrat!

lp:sloncek:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2005 21:36:34   
TaRe*
hojla!
Zdaj sem se pa nekaj spomnila.A maš mogoče menzo,ali pa se k temu pripravljaš?Včeraj me je ravno kolegica klicala,da tamala noče jest,ona pa jo ima.Brala sem,da ima takrat mleko drugačen okus in da to nekateri :duda:občutijo in nočejo jest.:muca:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?