|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko pozornosti potrebujete?
16.2.2008 0:01:00   
baguSka
ja kaj pa vem?! Tud srce je mozno prevarat.. ker zjutri je lahko tko fajn.. in cez pol ure.. je lahko vse cist drugac?!?

no ni tko... sej ves da ne.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
16.2.2008 0:01:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ves tjazy... ni vedno tko.. vse lepo in bjutiful.. vcasih se pogled tud mal zamegli.. al enmu, al pa drugemu.. ce mas slab dan recimo in takrat je fino ce na glas poves... potem je pa vse odvisno od partnerja kaj bo naredu.. in ves ce to naredi umetno ali z ljubeznijo... kako naredi cutis in tega se ne da sfejkat! res je, da si da iz uck vse prebrati, ampak vcasih se ti tud gledat ne da.. in pol raj reces na glas.. user posted image  sej se to ne dogaja vsak dan in redno, vcasih pa ze pride tko... ce si vsak dan skupi... noc in dan... leto, dve... user posted image

sori...

UCKE!! user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
16.2.2008 0:02:18   
Anonimen

ja kaj pa vem?! Tud srce je mozno prevarat.. ker zjutri je lahko tko fajn.. in cez pol ure.. je lahko vse cist drugac?!?

Ja pa jeeeee!!!!!!!

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
16.2.2008 0:02:40   
baguSka
pejd spat... pa mej te tvoje ucke... user posted image user posted image user posted image  zaprte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
16.2.2008 0:03:25   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Ja pa jeeeee!!!!!!!

Ja ne pa ni. Srca se ne da prevarat!!! Lahko ga samo ignoriras in varas samega sebe z razumom!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
16.2.2008 0:04:43   
Anonimen
Veliiiiiiiiiiiiko pozornosti rabim. Vcasih mi dragi rece, ce sem bila jaz rojena za cortanje user posted image

So pa seveda trenutki, ko sem tecna in me more pustit na miru.

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
16.2.2008 0:04:47   
Anonimen
Ja ne pa ni. Srca se ne da prevarat!!! Lahko ga samo ignoriras in varas samega sebe z razumom!

Pa za koji k****ac bi pa kdo to pocel???????????????????''

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
16.2.2008 0:06:34   
baguSka

Pa za koji k****ac bi pa kdo to pocel???????????????????''

Hmmmmmmmm....... le zakajj???? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
16.2.2008 0:07:49   
Anonimen

pejd spat... pa mej te tvoje ucke... user posted image user posted image user posted image  zaprte!

dobra ideja.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
16.2.2008 0:08:34   
baguSka

No vids... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
16.2.2008 0:19:46   
nasmejani

No vids... user posted image

Ne vidi ma očke
že zaprte.user posted image

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 86
16.2.2008 11:07:44   
pijja

Hja,mora biti ob pravem trenutku,kar je preveč je že osladnouser posted image
Da se pa preživet tudi brez nje,kot je ena reklauser posted image
No jaz jo dobivam ,kolikor si jo sama vzamem.

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo
Neposredna povezava do sporočila: 87
16.2.2008 14:30:18   
Anonimen
Čim manj, tem bolje.
  Neposredna povezava do sporočila: 88
16.2.2008 19:44:39   
Gina
Jaz nisem preveč komplicirana, kar se pozornosti tiče. Če je je veliko, je ok, če je je malo, je tudi ok. Moj je tak, da mi včasih ful pozornosti izkazuje tako in drugače (objemi, poljubi, pohvale, kaj lepega napiše, rožica, sladkarija, karkoli že), ima pa obdobja, ko i ma veliko reči na glavi, pa nima za te reči energije. Meni se zdi to normalno.

Če mi paše se stisnit k njemu, se pač stisnem. Ne čakam nanj, da bo to storil prvi. Včasih je zelo vesel in mi vrne objem z enako energijo nazaj, se stopim zraven. Včasih pa ga objamem in čutim, da ni pri stvari. Ponavadi ga vprašam, zakaj ne sodeluje, pa se smejem zraven. Saj to se čuti, nesodelovanje mislim.Najbrž je tjazy to mislil z učki. In ponavadi mi pove, kaj ga mori in zakaj nima pravega občutka in ga pustim pri miru. Ne sekiram se zato. Saj si tisti hip ne more pomagat, da mu ni do objemanja. Itak potem pride sam do mene slej ko prej. Se pa ne zgodi, da mi ne bi kak dan povedal, da me ima rad ali da me sploh ne bi objel.

Kaj pa če ti prideš do njega in ga objameš, tia? Kaj pa če mu ti sama poveš, da ga imaš rada? Ka pa če mu ti pripraviš več drobnih pozornosti in uživaš v lastnih pripravah na to, v razveseljevanju njega? Po moje se mora on navadit uživat v tem, da nekomu nudi pozornost. Po moje tega ne zna. Niti ne ve, da se v tem da uživat. Moraš ga naučit. S praktičnim zgledom. Počasi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

spol, nuhalna svetlina
utripek

Kaksne so izkusnje pri dolocitvi spola otroka pri nualni svetlini? Pri dr. Kudrovi.

pravilna (86%)

zmotna (14%)

Število vseh glasov: 71

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!