|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabim nasvet!!!
26.1.2005 18:08:03   
urši*
Luka žal ni dojen, ker nimam mleka, pa me neki zanima!
zelo radi bi kam šli, na kak daljši potep, pa ne vem kam naj shranim mleko, oz kje naj ga pogrejem! imam aventovo termovko sam tam notr ne ostane dolgo in dost toplo. grelca pa tud ne morem zravn nosit oz kje naj ga vkolpim!!
a ima katera izkušnje s tem??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rabim nasvet!!!
26.1.2005 18:11:48   
Anonimen
Kupi navadno termosko, kakšno majhno. Potem pa kupi v lekarni ekspanzijsko posodo, posebej namenjeno za prilagojeno mleko. Ima prekate, v katere natreseš toliko mlečnega porahu, kolikor ga za enkrat rabiš. S seboj vzameš še stekleničko in potem kjerkoli lahko narediš mešanico. Iz posodice se strese čisto enostavno, ker ima tako odprtino, da gre prah ven le iz enega prekata.

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   rabim nasvet!!!
26.1.2005 18:12:12   
dory
V termovko prevreto vodo...v flasko pa merice adaptiranega mleka pa je..pa bo mleko vedno sproti pripravljeno..tako sem izvajala tud sama vse skupi,se najbolj se je obrestovalo ponoci :)

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rabim nasvet!!!
26.1.2005 18:36:22   
tia&silvija
Jaz sem slišala že za tak primer ko je mamica v gostilni prosila, da so ji prevreli vodo (ustekleničeno) v kuhinji ali na kava avtomat, za kuhanje ekspres kave (tak avtomat ima parnik napriler za kuhanje čaja). Mislim, da ti noben natakar en bo odklonil tako pomoč.
Seveda pa je najboljše, da daš vrelo vodo v termovko in prah (mleko) v posebni lonček s prekati za mleko (jaz sem ga kupila v babycenteru).

LP, S&T

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rabim nasvet!!!
26.1.2005 19:29:53   
alpog
V termovki nosi samo vodo, mlekca pa si pripravi v dozirno posodico za tri obroke. Jaz se že ne spomnim več, kje smo jo kupili, ampak obstaja. Kupi si tudi novo termovko, ali pa naj ti v kakšnem lokalu zavrejo vodo. Le pogumno, saj nebo tako težko!

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rabim nasvet!!!
26.1.2005 22:50:46   
Gina
A veš da prodajajo aptamil pakiran tudi v zavojčkih za en obrok - za 210 ml se mi zdi- je ful praktično, če kam greš. V kolinski sem ga videla in v baby centru.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   rabim nasvet!!!
27.1.2005 8:00:53   
Bejba
Mi vedno vzamemo sabo prevreto vodo v navadni termovki, kjer temperaturo obdrži skoraj ves dan. Poleg pa škatlo od Milupe za Aptamil (če gremo za cel dan) ali pa kar v flaško stresem toliko žličk kolikor jih mali na obrok poje, če gremo za krajši čas. Potem pa zmešamo v avtu ali kakšnem bifeju. V bifeju ali gostilni pa imajo skoraj povsod tudi mikrovalovno, tako da ti vodo lahko hitro pogrejejo, če postane prehladna. V tem primeru lahko s seboj vzameš tudi že pripravljeno vodo od Milupe, ki jo prodajajo v tetrapakih (kot npr. Alpsko mleko). Dobiš jo v DM, Babycentru, Kolinski,.... Je že prekuhana in jo samo natočiš in segreješ. Dobra varianta za potovanja.

LP; Bejba

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   rabim nasvet!!!
27.1.2005 10:56:33   
Anonimen
Dozirna posoda se kupi v lekarni.

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?