Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pohvala za kranjsko porodnišnico 15.2.2008 17:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo, da si zadovoljna :).
|
|
|
|
RE: Pohvala za kranjsko porodnišnico 21.2.2008 15:41:32
|
|
|
|
łiłi
|
no se moja iskusnja z kr porodnisnico.moram povedat da sem bila kar malo razocarana glede sestr na odelku.nekatere so res nesramne.jaz sem prvi dan ko sem rodila prosila sestro da naj mi pokaze glede dojenja in sem jo poklicala pa mi je rekla da zvonim le v primeru ce mi je slabo....mislmpol mi je pa se rekla naj ga podojim kokr mi je lazje,halooooooooooooo,tud pomagat mi ni hotla.tamal pa res ni mogu nikakor zizat.seveda nism bla tih pa sem jo posteno napizdila ,sej zato je tam da pokaze ne pa da se seta.no to je bila sam ena taka sestra.zal nevem imena,je pa taka mejhna ,crne skodrane lase.grozna .ostale pa so dost prijazne.
|
|
|
|
RE: Pohvala za kranjsko porodnišnico 21.2.2008 15:45:20
|
|
|
|
Anonimen
|
no to je bila sam ena taka sestra.zal nevem imena,je pa taka mejhna ,crne skodrane lase.grozna Aaaa, poznam. Obup od človeka. Jaz sem se z njo tako skregala in jo zatožila zdravnici, ker to kar pa ona počne je pa poden. In samo ona je taka. Vse ostale so bile ZLATE.
|
|
|
|
RE: Pohvala za kranjsko porodnišnico 22.2.2008 19:45:23
|
|
|
|
tintin
|
hah,tudi meni je bila edin ta sestra mal smotana. OStale pa zakon!
|
|
|
|
RE: Pohvala za kranjsko porodnišnico 26.3.2008 22:14:03
|
|
|
|
PIRANJA
|
Punce, ta črno skodrano kobilo sem tudi jaz preklela. Ves čas mi je težila, da naj otroka dam čez noč preč od sebe, kao, da se spočijem! A tam so jih zapeljale v eno sobo, kjer so otročki lačni jokal za umrt, ne da bi jih koze pripeljale v sobe ali dale flaso! Tudi jaz z ostalimi nisem imela slabih izkušenj, ampak ta črna skodrana je pa res soooovaaaa. in če tole zdejle prebere, ji povem, da bi bila boljša v vlogi Fate
|
|
|
| Stran: [1] |
Katero ime?petruskaiščem med daljšimi imeniKatarina (
17%)
Valentina (
11%)
Izabela (
35%)
Veronika (
17%)
Karolina (
13%)
Kristina (
7%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!