|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pohvala za kranjsko porodnišnico
15.2.2008 11:52:22   
Miska2
Pred kratkim sem rodila v kranjski BGP, katere osebje (ginekologi, babice, porodničar, anestezistka, medicinske sestre in bolniške strežnice) zaslužijo vse pohvale za svojo strokovnost in prijaznost. Razmišljala sem, v katero slovensko porodnišnico naj grem ...  če bi bila ponovno v pričakovanju, bi šla spet v Kranj user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pohvala za kranjsko porodnišnico
15.2.2008 17:58:33   
Anonimen
Lepo, da si zadovoljna :).

(odgovor članu Miska2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2008 15:41:32   
łiłi
no se moja iskusnja z kr porodnisnico.moram povedat da sem bila kar malo razocarana glede sestr na odelku.nekatere so res nesramne.jaz sem prvi dan ko sem rodila prosila sestro da naj mi pokaze glede dojenja in sem jo poklicala pa mi je rekla da zvonim le v primeru ce mi je slabo....mislmpol mi je pa se rekla naj ga podojim kokr mi je lazje,halooooooooooooo,tud pomagat mi ni hotla.tamal pa res ni mogu nikakor zizat.seveda nism bla tih pa sem jo posteno napizdila ,sej zato je tam da pokaze ne pa da se seta.no to je bila sam ena taka sestra.zal nevem imena,je pa taka mejhna ,crne skodrane lase.groznauser posted image .ostale pa so dost prijazne.

(odgovor članu Miska2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2008 15:45:20   
Anonimen
no to je bila sam ena taka sestra.zal nevem imena,je pa taka mejhna ,crne skodrane lase.grozna

Aaaa, poznam. Obup od človeka. Jaz sem se z njo tako skregala in jo zatožila zdravnici, ker to kar pa ona počne je pa poden. In samo ona je taka. Vse ostale so bile ZLATE.

(odgovor članu łiłi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2008 19:45:23   
tintin
hah,tudi meni je bila edin ta sestra mal smotana. OStale pa zakon! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2008 22:14:03   
PIRANJA
Punce, ta črno skodrano kobilo sem tudi jaz preklela. Ves čas mi je težila, da naj otroka dam čez noč preč od sebe, kao, da se spočijem!

A tam so jih zapeljale v eno sobo, kjer so otročki lačni jokal za umrt, ne da bi jih koze pripeljale v sobe ali dale flaso!user posted image
Tudi jaz z ostalimi nisem imela slabih izkušenj, ampak ta črna skodrana je pa res soooovaaaa. in če tole zdejle prebere, ji povem, da bi bila boljša v vlogi Fate

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2008 22:44:29   
anči13
olja!
rodila 3m nazaj v kranju in sem bila zelo zadovoljna.zelo lepa in zanimiva izkušnja.bi kr še enkrat šla.babci,ginekolog in sestre vsi so bili super.ne bi si mogla želeti boljše babce Jerneje!pa ginekolog je bil ves čas zraven in me spodbujal.pa tud sestre na oddelku so bile vse ful dobre,tud tista ta črna ni tk slaba.na začetku je bla kr zoprna,pol se je pa mož mal pohecal z njo je bila pa ful uredu.sestre so miful pomagale in me tolažile,ker nisem dobila mleka.verjetn so pa mal bl skrbel tudi zato,ker sm rodila dvojčke.
torej.če bom še kdaj šla rodit,grem sigurn v kranj!

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Katero ime?
petruska

iščem med daljšimi imeni

Katarina (17%)

Valentina (11%)

Izabela (35%)

Veronika (17%)

Karolina (13%)

Kristina (7%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!