Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAKO ZAMENJATI NICK NA FORUMU?? 15.2.2008 11:19:36
|
|
|
|
*talcy*
|
pozdravljena... pojdi na moja ringaraja ... to imaš v zgornjem desnem kotu .... ko se ti odpre manjše polje klikni moj profil in tam boš videla vse tvoje podatke s nickom vred ... pa veliko sreče pri zanositvi ...
|
|
|
|
RE: KAKO ZAMENJATI NICK NA FORUMU?? 15.2.2008 11:23:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Poglej forum O portalu, tam imaš informacije.
|
|
|
|
RE: KAKO ZAMENJATI NICK NA FORUMU?? 15.2.2008 11:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Slabo menjamo nicke, zato nič ne vemo
|
|
|
|
RE: KAKO ZAMENJATI NICK NA FORUMU?? 15.2.2008 11:51:50
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* pozdravljena... pojdi na moja ringaraja ... to imaš v zgornjem desnem kotu .... ko se ti odpre manjše polje klikni moj profil in tam boš videla vse tvoje podatke s nickom vred ... pa veliko sreče pri zanositvi ... Tam si lahko samo spremeniš geslo,za spremembo nika pa moraš pisat na pomoč@ringaraja.net
|
|
RE: KAKO ZAMENJATI NICK NA FORUMU?? 15.2.2008 11:52:51
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* pozdravljena... pojdi na moja ringaraja ... to imaš v zgornjem desnem kotu .... ko se ti odpre manjše polje klikni moj profil in tam boš videla vse tvoje podatke s nickom vred ... pa veliko sreče pri zanositvi ... Tam si lahko samo spremeniš geslo,za spremembo nika pa moraš pisat na pomoč@ringaraja.net Tako je ja na ta naslov piši pa ti ga bodo spremenili, sama si ga ne moreš spremenit.
|
|
|
|
RE: KAKO ZAMENJATI NICK NA FORUMU?? 15.2.2008 11:53:35
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Tam si lahko samo spremeniš geslo,za spremembo nika pa moraš pisat na pomoč@ringaraja.net Točno tako. Piši JernejiRR na zgornji email in povej, kaj bi rada.
|
|
|
|
RE: KAKO ZAMENJATI NICK NA FORUMU?? 15.2.2008 11:55:37
|
|
|
|
2 Sraki
|
Nick zamenjaš tako, da pošlješ mail na pomoc@ringaraja.net, potem pa ti oni zamenjajo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?