|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Morfologija
14.2.2008 22:21:58   
pinkec
Pozdrav -

zanima me vaše mnenje. Moja g me je poslala na morfologijo v bolnico (MB), čeprav jo sama dela. Seveda sem jo vprašala, kako to in če je kaj narobe, pa je rekla, da je vse v redu, da se včasih pač tako odloči, da izbrane pošlje v bolnico, kjer imajo boljši uz. user posted image  Zdaj me seveda muči, če mi je slučajno kaj zamolčala, ampak potem si rečem, da bi bilo pa res čudno, če bi mi rekla, da je vse v redu, če ne bi bilo, poleg tega, če bi že sumila, da je kaj, bi me menda takoj poslala na pregled, ali  ne?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Morfologija
14.2.2008 22:47:34   
PBJ
Mene je tudi poslala. Pri prvem jo je delala sama. Trajalo je več kot pol ure.
V 2. nosečnosti pa me je skoraj kap, ko je rekla, da moram v bolnico. Ker sem med 6. in 9. tednom krvavela, me je bilo še bolj strah in sem res mislila, da je kaj narobe.
Rekla je, da se njej slabše vidi, da je takšna lega in me je zato napotila tja. Mala je res sedela v maternici in kazala hrbet.

Ampak v P mi je tako na hitro opravil Uz, komentiral lego, da se pač težje vidi, si pogledal srček. Rekel da je vse Ok...
Sem ji ob naslednjem obisku povedala, kako je šlo hitro in je bila še ona začudena. Me je vprašala, kaj si zdaj mislim o njej, ker pri njej traja morfologija precej dlje.
Na izvidu je videla, da so še neki rezultati manjkali in je ona še sama opravila ponovni UZ.

Mislim, da ne rabiš skrbet. Pomoje bi ti povedala, če bi kaj sumila.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2008 22:48:17   
Anonimen
Nepravilnost bi tudi ona videla z UZ, tako da ne skrbi. Hvalabogu, da greš na boljši UZ, da bodo bolj podrobno pogledali pikeca.

Srečnouser posted image

(odgovor članu pinkec)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2008 22:55:48   
pinkec
Hvala, pupe. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2008 14:34:43   
Anonimen
Malenkost. Drži se, punca!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinkec)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2008 14:49:00   
Naja30
Mogoče zaradi lege otroka ali posteljice. No mene bi tudi pošteno prestrašilo to, da bi me poslala kam drugam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......