|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   svinjsko meso
26.1.2005 11:39:34   
sabini
punca a katera ve a res svinjsko meso oz.svinjino naj ne bi jedele v nosečnosti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   svinjsko meso
26.1.2005 11:42:03   
dory
Jest sem jo...ne vem zakaj se ne bi smelo:zmeden:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   svinjsko meso
26.1.2005 11:45:57   
ANJA5
Jaz sem slišala, da svinjsko meso že na splošno ni preveč zdravo...ampak kakor komu paše..
Anja

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   svinjsko meso
26.1.2005 11:53:14   
boško
kolikor jaz vem, naj se ne bi jedlo suhomesnatih izdekov, surovo meso ( tatarski biftek ),drugače po po moje lahko ješ svinjino, tudi jaz jo jem pa je vse ok

lp :nosecka:22t

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   svinjsko meso
26.1.2005 11:54:41   
Špacka
Jaz pa jem svinjsko meso, itak pa ne pretiravam v nobeni stvari, kar pa se tiče ali je to zdravo- o tem bi pa lahko filozofirale, kaj pa je danes še zdravo?
Kdo mi pa garantira, da je govedina ki jo kupim v mesnici super, je pa res da je rdeče meso hranilno bolj bogato, tko da vsaka se sama odloči;)

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   svinjsko meso
26.1.2005 11:59:34   
Anonimen
Jaz imam pa veliko rajši svinjsko meso kot telečje odkar sem noseča...ker mi teletina smrdi :zmeden:
Tudi jaz ne vem, zakaj je ne bi smele jesti. Ješ kar ti paše, pa je :)-

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   svinjsko meso
26.1.2005 12:00:07   
ZARA
...Spacka, se podpisem pod tvoj post....
drugac ga pa jst nisem smela oz. v zelo omejenih kolicinah,ker sem imela hipertenzijo...

lp

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   svinjsko meso
26.1.2005 12:10:07   
pupika
Tudi jaz jo jem, pa moji sestri sta jo jedli v nosečnosti in je bilo vse v redu. Tako, da je tole samo en larifari, da ni zdravo meso.

Punce kaj pa hrenovke, kakšno tuno v konzervi pa zdenka sir lahko jemo v nosečnosti?

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   svinjsko meso
26.1.2005 12:40:31   
saba
jaz vem da svinjsko ne smeš ko dojiš.....ko si noseč pa lahko

hrenovke jaz ne jem, ker baje ni zdravo, tako kot razne paštete..ki ne veš kaj je not zmleto, pa tudi ne kakšne posebne oz. poli salame.

tuno obvezno,ali pa kakšno drugo ribo, predvsem zdaj na začetku, ko se zavija okostje in očke.

sirčkov pa jaz v 2 dneh pojem cel paketek in so zdravi.

:)-

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   svinjsko meso
26.1.2005 12:59:11   
sabini
Sm brala v nosečniških knjigah zato miu ni blo jasno ma kaj pa vem sj mate prav sej več ne ve človek kaj je zdravo pa kaj ne Pozdravček:sloncek::sloncek:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   svinjsko meso
26.1.2005 17:26:28   
Naja31
Jaz sem pa brala, da ravno tune ne smes prevec pojesti, ker se v njih nabira zivo srebro.
Kdo bi vedel kaj je res?

Lp, Naja

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   svinjsko meso
26.1.2005 20:41:20   
barby*
Tud jaz sem že brala o tuni in živem srebru:zmeden2:
kdo bi vedel? Najbolje da bi nas dali na infuzijo:zmeden: za čas nosečnosti

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   svinjsko meso
27.1.2005 7:58:24   
pupika
Katere ribe so potem najbolj priporočene razen sardelic, ker vem da so zdrave?

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   svinjsko meso
27.1.2005 13:43:09   
saba
mah nič več ne vem

vem da v paštetah so ponavadi jetra in jeter in drugega drobovja se ne sme, ker se tam v živali nabira največ strupa.

sirčki pa se mi zdijo res zdravi, saj malemu tudi daš sirček v juhico itd.......da bi bili sirčki nevarni pa ne verjamem.

glede rib pa ne vem, vem samo da sem v knjigi brala, da v 8t se pri otroku razvijajo očke in zato naj bi se jedle ribe. Jaz sicer posegam po sardelah in raznih cipah. Saj tko in tko treba jesti ribjo hrano vsaj 1x na teden.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   svinjsko meso
27.1.2005 14:36:43   
Kety
Meni pa ribe sploh ne potegnejo? A mislite da je lahko kej narobe,če jih ne bom jedla??? Zdej sem v 10 tednu in sem v tem času jedla ene dvakrat ribe. Pa še to postrv!?:zmeden:

Lp Kety

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?