|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Baby check
13.2.2008 13:34:59   
ROZICA29
Pozdravljene,
sem nova na forumu, vas pa spremljam že dolgo. Poskušam zanositi že štiri leta. Zadnja menstruacija mi zaostaja za štiri dni,(do sedaj redna na 27 dni), včeraj sem naredila test baby check dvakrat, in v obeh primerih se mi je pokazala rahla roza črtica.
Danes sem test ponovila, s clear bluejem in baby check, in je bil rezultat na obeh negativen.
Ali je imela katera podobno izkušnjo? Jaz si tega ne znam razlagati, včeraj test dvakrat pokaže, danes pa ne.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.2.2008 18:15:58 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BABY CHECK
13.2.2008 13:43:04   
Anonimen
Ja imam podobne izkušnje...CB mi pokaže pozitivno pa grem k G pa nič...
Potem pa enkrat drugič mi en drug test pokaže negativno in ker menstruacije ni in ni grem k G in evo ga user posted image .

Na vse te urinske testerje se jaz prav nič več ne zanesem. Jaz grem samo še na ziher, grem dat kri v lab, izvid zvem v parih minutah in tisto vsaj verjamem. Stane pa itak isto kot CB...

Pa ja še to obakrat je bil jutranji urin ki naj bi vseboval veliko hormona.... pa obakrat napačen rezultat... Kri je najbolj ziher, pravim jaz!!user posted image user posted image

Če si noseča vse čestitke in srečno!!!user posted image user posted image

(odgovor članu ROZICA29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2008 13:59:58   
sarcy21
jaz sem naredila test z BC in je bla druga  zelo slabo vidna (poglej v albumu) naslednji dan sem naredila Cb jasen plus za hec se isti dan probla aše BC ker sem ga imela še doma slabo vidna črtica, sedaj sem naredila še dva krvna testa in ja noseča sem (dva sem delala zato da sem videla kako se mi hormon podvaja) Jutri sem bila naročena za laparoskopijo in še hecala sem se da ne grem ker sm noseča in res sm je pa res da ta mesec sploh nism razmišlala o tem da bi lahko zanosila, trudim se 2 leti in res upam da bomo oktobra zibali.

Pa še to meni osebno se je zdelo da ne bom nikoli zanosila, ker ima moj težave s spermiji  (na darovalsko celico sem v čakalni vrsti 177) dala sem čez umetno oploditev v Pragi avgusta ni nič prijelo, jaz imam težave s hormončki in PCO-jem sedaj pa tale mali moj čudežek user posted image

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2008 14:01:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

jaz sem naredila test z BC in je bla druga  zelo slabo vidna (poglej v albumu) naslednji dan sem naredila Cb jasen plus za hec se isti dan probla aše BC ker sem ga imela še doma slabo vidna črtica, sedaj sem naredila še dva krvna testa in ja noseča sem (dva sem delala zato da sem videla kako se mi hormon podvaja) Jutri sem bila naročena za laparoskopijo in še hecala sem se da ne grem ker sm noseča in res sm je pa res da ta mesec sploh nism razmišlala o tem da bi lahko zanosila, trudim se 2 leti in res upam da bomo oktobra zibali.

Pa še to meni osebno se je zdelo da ne bom nikoli zanosila, ker ima moj težave s spermiji  (na darovalsko celico sem v čakalni vrsti 177) dala sem čez umetno oploditev v Pragi avgusta ni nič prijelo, jaz imam težave s hormončki in PCO-jem sedaj pa tale mali moj čudežek user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam!!!!!!

(odgovor članu sarcy21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2008 14:21:00   
tane
sarcy, krasna novica, lepše ne bi moglo biti, kajne. ČESTITAM in lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2008 14:24:56   
ROZICA29
user posted image user posted image user posted image Sarcy21 ČESTITAM !
Ampak tebi je test pokazal vsaj slabo vidno črtico, meni pa danes niti te ni pokazal, včeraj pa dvakrat ja.
Zakaj ne morem pogledati v album. Mi napiše, da moram biti prijavljena. Pa saj sem prijavljena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2008 14:42:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ROZICA29

user posted image user posted image user posted image Sarcy21 ČESTITAM !
Ampak tebi je test pokazal vsaj slabo vidno črtico, meni pa danes niti te ni pokazal, včeraj pa dvakrat ja.
Zakaj ne morem pogledati v album. Mi napiše, da moram biti prijavljena. Pa saj sem prijavljena.

Rožica zakaj ne greš enostavno v ZD v lab. pa prosi za preiskavo krvi v 15 minutah ti bo vse jasno...nima smisla da se mučiš s temi urinskimi testerji...

(odgovor članu ROZICA29)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2008 15:10:08   
ROZICA29
Bojim se razočaranja, zato bom še kakšen dan počakala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2008 15:18:15   
loveforever
rožica 29 tako kot smo že marsikje videli napisano: če se ti je črtica pokazala pomeni  da imaš v sebi neki nosečniški hormon, če ga nebi imela ti ga nebi pokazalo. res da je mogoče na trgu kateri test lažen ampak po moje še počakaj dva dni in ga ponovno naredi po moje si srečka kar ti iz srca privoščim!!! ali pa pojdi v laboratoorij in daj vodo, plačaš osto kot za test pa ti bo v 15 min. jasno

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2008 15:41:58   
YULIAH
Draga SARCY21, zelo sem vesela, da ti je uspelo. Čestitke tudi od mene...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Rozica 29, tebi pa veliko sreče, držim pesti, da bo močen plusek, oz.črtica.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.2.2008 16:06:54   
mmanca
Sarcy- iskrene čestitke. Želim ti lepo in mirno nosečnost.user posted image user posted image user posted image

Rozca29- držim pesti, da zagledaš user posted image .user posted image

V srcu vsake zore
leži dehteča pomlad
in za tančico vsake noči
čaka smehljajoča se zora.

Kahlil Gibran

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.2.2008 16:31:43   
Anonimen
Sarcy user posted image user posted image user posted image  in lepo user posted image

(odgovor članu mmanca)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.2.2008 18:10:15   
sarcy21
Hvala za čestitke komaj čakam 19. da vidim če je že srček al bom mogla počakat še en teden po tem vem pa da ga bom vidla hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.2.2008 21:16:58   
Anitka
sARCYuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.2.2008 7:57:39   
Bonnie_RR
Čestitke za user posted image , sarcy21! user posted image user posted image user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.2.2008 8:56:45   
tassi1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.2.2008 9:07:54   
pf
Rožica pojdi v zdravstveni dom na urinski test nosečnosti. Takoj boš gotova in boš najbolje vedela. Držim pesti.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.2.2008 9:19:34   
ROZICA29
Danes zjutraj se je pojavil temno rjav izcedek, in boli me v spodnjem delu trebuha, tako da mislim da jeuser posted image  zelo blizu.
Še vedno pa vseeno upam, da jo ne bo, in da ta temno rjav izcedek pomeni kaj drugega, ker ga do sedaj pred user posted image  nisem imela.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.2.2008 11:36:29   
ROZICA29
Prišla je user posted image ! user posted image   user posted image   user posted image
Jezna sem nase, ker sem sploh pomislila na to, da sem mogoče zanosila po naravni poti, po toliko letih poskušanja.
Pripravljeno imam skoraj vso potrebno dokumentacijo za 1. IVF. Čakava še na možev pregled pri andrologu začetek marca. Sama sem bila na laparoskopiji, kjer so mi odstanili minimalno endometriozo, ter na histeroskopski operaciji, kjer so mi odstranili 1,5 cm veliko pregrado, ostalo naj bi bilo uredu. Možev spermiogram je tudi v mejah normale, ponoviti ga je moral,ker naj bi bil un izvid iz januarja 2006 prestar za konzilij.
Tako, da je moje upanje samo še umetna oploditev. Ne verjamem več, da mi lahko po tolikih poskusih uspe kakšna naravna zanositev!  

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.2.2008 12:20:54   
anci banci
cestitke sarcy21.. bravo...
ko sem prebrala kakšne probleme si imele mi je ta tvoj pozitiven rezultat vlil upanje... namreč midva imava iste probleme in sem že kar izgubila upanje dokler nisem prebrala tvoje zgodbe

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.2.2008 16:41:08   
sarcy21
No hvala za čestitke, sem najprej napisala mojo zgodbo, pa sem jo raje zbrisala

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 14.2.2008 16:43:59 >

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.2.2008 17:03:58   
Anonimen
ROŽICA 29

Nikar tako ne razmišljaj... Ti se sprosti in seveda pojdi istočasno tudi po poti ki jo nudijo zdravniki za pomoč.
Ti pa v tolažbo povem čeprav nikoli ne maram o tem govoriti da sem dala vse isto čez kot ti in še kakšno preiskavi in op. ki jo ti nisi naštela... in ni bilo 10 let nič...

Po dolgem času so ponovno testirali še moža tik pred umetno in njegov spermiogram je bil katastrofalen 0,97 % popolnoma mrtvih in neuporabnih semenčic...
Tako da... ne bom zgubljala preveč besed...
Samo to ti povem da je bilo to leta 2005.
junija 2006 se nama je popolnoma po naravni poti brez zdr. pomoči rodila user posted image
In maja letos bo še eden user posted image

Ne skrbi draga Rožica v srce si se mi zasmilila ampak verjemi,ker upanje umre zadnje in samo nasmeh na obraz in sprosti svojo dušo in telo pa bo... drugače je pa še vedno tu medicina ,ki ti bo pomagala...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nasmeh na lička!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s odgovor je namenjen Rožici ampak sem zaradi lažjega pisanja kliknila kar odgovori pod Sarchy...Ki pa ji še enkrat čestitam!!user posted image user posted image

(odgovor članu sarcy21)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
15.2.2008 10:02:15   
ROZICA29
Hvala **** za tako spodbudne besede. Sem jih rabila.
Sj večino časa probam pozitivno razmišljati, potem pa pride kakšen tak dan, in se mi znova svet poruši. Sem pa zelo pozitivna, kar se tiče umetne oploditve, in verjamem, da bo uspelo.
**** čestitam za user posted image , in ti želim lahek porod, in še enkrat hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.2.2008 11:33:29   
Anonimen
Rožica29, ne obupaj. Tudi ti boš dočakala dan, ko bo ta mali angelček prišel k vam. Veliko, veliko sreče ti želim user posted image

(odgovor članu ROZICA29)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.