|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Turčija
13.2.2008 7:28:09   
NATAŠI
Oj!

Mene  pa zanimajo vaše izkušnje s počitnicami v Turčiji? Midva imava rezervirano konec avgusta.

Hvala, lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Turčija
13.2.2008 9:18:24   
fragola
Jaz sem bla lani lih tako avgusta samo začetek avgusta in sem bla full razočaarana meni ni blo všeč, pa še nevzdržno toplo je blo! Skoz je blo okrog 40stopinj

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2008 9:40:58   
Anonimen
Bla sem v turčiji leta 2004. Prvič, zadnjič in nikoli več. Ampak to je le moje mnenje. Sem pa bila s tremi prijateljicami in izkušnja je bila katastrofalna, menda zato ker smo bile same punce.
Ti samo pejt sproščeno, lahko pa da bo tebi superca.

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2008 9:58:08   
Anonimen
Turčija je zakon... veliko sem že videla sveta tudi v Egiptu drugače živim toda najlepša in najboljša je po mojem mnenju prav Turčija...
Ne da se mi pa še enkrat pisat vse zakaj in kako saj sem morda ravno mesec nazaj dokaj podrobno opisala zato ti dam samo link pa si tam preberi...

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2304666

Je pa precej odvisno kam greš... Če greš v Egejski del ti prav gotovo ne bo žal in se boš vračala...

Kaka Antalya in Alanta pa zna biti razočaranje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2008 10:11:30   
NATAŠI
greva v kraj  KEMER - GÖYNÜK, hotel OTIUM ART .... ali veš kaj več povedat o tem, prosim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2008 10:32:32   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

greva v kraj  KEMER - GÖYNÜK, hotel OTIUM ART .... ali veš kaj več povedat o tem, prosim user posted image

Na žalost Nataši ti povem, da jaz sem bla v Kemerju in mi je blo tako zanič da ni res, še avta ni tam priporočljivo si sposodit k vozijo ku matasti, avtobusi so natrpani in stari ku greh, edino če greš na izlete organizirane tisto je blo fajn.
Ma v glavnem v Turčijo nikoli več, kot je rekla Vesnyca!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2008 10:43:25   
NATAŠI
midva bova imela ultra alll incluziv ponudbo kjer je organiziran ogled določenih znamenitosti... drugače gremo pa počivat in uživat in ne tko na okrog... v agenciji nama je full priporočala da je super za otroke, pohvalila je ljudi tam in vse ostalo...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.2.2008 10:52:13   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: fragola
Na žalost Nataši ti povem, da jaz sem bla v Kemerju in mi je blo tako zanič da ni res, še avta ni tam priporočljivo si sposodit k vozijo ku matasti, avtobusi so natrpani in stari ku greh, edino če greš na izlete organizirane tisto je blo fajn.
Ma v glavnem v Turčijo nikoli več, kot je rekla Vesnyca!

Prevozila celo Turčijo, s svojim avtom, pa ni bilo niti ene slabe izkušnje...

Turčija je sicer, tako kot pravi ****, fenomenalna... Ena lepših dežel, kar sem jih kdaj videla.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2008 13:02:15   
kawasakica
tu imaš link, kjer so gostje ocenjevali hotel

http://www.holidaycheck.de/hotel-Reiseinformationen_Hotel+Otium+Art+ex+Art+Corinthia-hid_95013.html

70% jih je bilo zadovoljnihuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2008 13:25:05   
honey
Jaz v Turčijo dvomim, da bom šla še kdaj, ampak zato, ker imam slabe spomine nanjo zaradi zdravstvenih razlogov. Drugače pa sva bla v Alanyi (ali Antaliyi, ne vem točno - tam, kjer ni letališča user posted image ) in sva bila s hotelom super in še več zadovoljna, hrana je pač hrana, nič posebnega, si pa nisva veliko ogledovala znamenitosti, ker sva bila na poročnem potovanju in še 4,5 meseca noseča. Edino enkrat sva šla v glavno mesto (hotel je bil pribl. 20 km iz glavnega mesta) na tržnico in malo okrog po mestu in moram reči, da mi je bilo zelo všeč. Ljudje so bili zelo prijazni, ustrežljivi, predvsem pa je bilo dokaj poceni - ko si scenkal, seveda. Drugače pa ja, res vozijo obupno. Pa še to te opozarjam, da obvezno preveri, na kateri strani imate hotel. Midva sva imela hotel sicer na morsko stran, se pravi na plaži, ampak sva pa videla ljudi, ki so morali teči vsakič, ko so hoteli priti na plažo, čez 2x 4-pasovnico - pa verjemi, da to ni enostavno, glede na to, kako tam vozijo user posted image .

Ja, pa z zdravstveno osrkbo sem bila tudi zelo zadovoljna, svaka jim čast user posted image

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.2.2008 14:33:20   
travica
turčija je čist OK, če vzameš hotel s 4 ali 5*. pa če večino dopusta preživiš v hotelu, ker na raznih tržnicah so tečni ko 100 hudičev. drugače pa avgusta zna bit hudo vroče. so pa boljši hoteli popolnoma klimatizirani in pri morju malce pihlja.
mi2 sva bila ful navdušena nad ustrežljivostjo in prijaznostjo zaposlenih, vendar turizem so ljudje, kar pomeni - na koga naletiš?

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.2.2008 18:49:44   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: travica

turčija je čist OK, če vzameš hotel s 4 ali 5*. pa če večino dopusta preživiš v hotelu, ...

Ampak, potem nima smisla hodit v Turčijo. Čar druge države je ravno druga kultura, druge navade... In brez stika z domačini in poskušanjem lokalne hrane države ne spoznaš...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.2.2008 21:56:26   
bilbo
sva bila že 4 X na dopustu v Turčiji, od tega 3 x v Kemerju in je bilo super, Kemer je zelo zelen, mesto sicer novejše, ni kakšnih znamenitosti, ampak za to imaš izlete.

Tako da za all inklusive dopust je Turčija zakon

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.2.2008 21:59:09   
Anonimen
Super zadovoljna z razmerjem cena/kakovost storitev. Zelo prijazni gostitelji.

Konec avgusta mi je v redu termin, ker ni vec prevroce.

(odgovor članu NATAŠI)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.2.2008 7:26:08   
NATAŠI
hvala vam za odgovore.. mi gremo od 26.08. do 02.09. tako da upam da ne bo več tako vroče ... bomo poskusili nekaj novega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.2.2008 7:48:05   
jolly123
jaz sem bila v Turčiji eno leto nazaj, pa nisem imela nobenega hotela z ne vem koliko zvezdicam, ampak navaden hotel z dvema zvezdicama, pa sem bila prav prijetno presenečena. Osebje je bilo tako ustrežljivo, stalno za ene štose, včasih smo se prav fino narežali skupaj. Hrana odlična, čeprav je bil hotel z dvema zvezdicama je bilo hrane toliko na izbiro, od vegeterijanskih do mesnih, sadje, zelenjava, sladice... ni da ni v glavnem.
Tudi v mestu so naju domačini lepo sprejeli, res nama je bilo všeč tako da bova svoje potovanje v Turčijo absolutno ponovila.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?