|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro!
26.1.2005 9:05:30   
anadejka
Ejjjj Bibaaa!!! Uspelo mi je poglej!!!!Kok lepooo!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Dobro jutro!
26.1.2005 9:05:34   
wawa
Jaz bi tudi dala slikico gor, sam me tudi mal anonimnost skrbi, nebi rada izkušnje kot jo je imela baguska, mogoče bi pa lahko namesto svoje muce:muca: dala gor slikico sosedove........;):);):)?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Dobro jutro!
26.1.2005 9:07:56   
Anonimen
Ja saj pravim ljudje so od:hudicek:vedno vtikajo nos tam kjer ni potrebno.Nihče se še ni naučil pometat pred svojim pragom in tudi nikoli ne bo:grrr:

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Dobro jutro!
26.1.2005 9:13:38   
biba77
Hmmm,
jaz svoje slikice sicer tudi ne dam, ampak, ko pomislim, koliko psov in mack in... je samo v moji blizini, mislim, da me nekako ne bodo prepoznali, ceprav je Slovenija mala.
Tisti, ki pa bi me po slikici spoznali, pa bi me tudi po odgovorih, saj obicajno napisem kaj mislim in resnico in, ce nekdo spremlja, tocno ve, kaj se dogaja.
Jaz se ne sekiram.
Tak je se lazje: ce me kdo spozna, potem me ne bo butasto spraseval "Zakaj pa vidva se nimata otrok?", ker si bo lahko prebral.
:miska:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Dobro jutro!
26.1.2005 9:14:34   
žlička
u andrejka.....super zgleda, upam da bos lahko kmalu spremenila, my baby is ......old:bravo:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Dobro jutro!
26.1.2005 9:22:32   
anadejka
Waaaaauuuu žlička,to si pa full lepo povedala!!!;)
Jest tut upam:love::love::love:,pa za vse nas:bravo::bravo::bravo:!!!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Dobro jutro!
26.1.2005 9:23:38   
kofetek2010
jutro :zaspan::zaspan::zaspan:

a lahko samo nekaj vprašam - kar tako ...

6.1. sem imela M in ker je moja O bolj pozno (te dni - 18 do 21 dan v ciklusu), novo M naj (ne)bi dobila 6.2. ali 7.2., pri G sem naročena 14.2. - torej, zanima me, če bi mi CB (ali kak drug test)kaj pokazal, če bi ga delala (zdaj čez vikend) ali naj raje počakam do G, če do takrat ne bo M?
Uf, sem nakomplicirala :ups::ups::ups:

tnx&lp

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Dobro jutro!
26.1.2005 9:26:25   
wawa
Pa saj to maš pa tudi prav, bitudi mene verjetno znal kdo po odgovorih spoznat. Bojo saj vedel....
Sam ej sva se lih zadnič z Žužu pogovarjali, da je v našem kraju tok ampak res tok takih o katerih je govorila neva6:grrr:da ne morš verjet, mislim da močno presegamo Slovensko povprečje:grrr:. Še posebej pa si zanimiv če si priseljen kakor jaz....pol pol pa vse zanima kdo, zakaj , kako,....ej saj včasih so prav hudo zabavni;);)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Dobro jutro!
26.1.2005 9:34:25   
Udb
Jutro!

Poročam, da je tudi današnji test negativen, tako da.... :((:((:((:(( Sicer pa - saj sem vedela!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Dobro jutro!
26.1.2005 9:35:45   
biba77
Jana, pozdravljena, :rozica:!
Jaz mislim, da bi ti test lahko pokazal pozitvno en teden pred G pregledom, samo, ker pa ni nijno, da bi imela dovolj nos. hormona (v primeru zanositve), sama tega ne bi naredila. Pa se denar za en test prisparas.
Kdaj pa si delala test v prvi nosecnosti? Koliko dni zamude M je bilo ( ali celo pred pricakovano M?)?
:miska:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Dobro jutro!
26.1.2005 9:38:08   
Anonimen
wawa..ni samo na tvojem koncu...:grrr:
Mi smo se pred devetimi leti preselili iz mesta na podeželje.Groza najbližja soseda več ve o nas kot mi sami:zmeden2:
Nekega dne me je v njeni pogosti alkoholni omami(toliko se zanimam za sosede da sem šele te dni izvedela,da pije)napadla,da bi njen zet bolje skrbel za hišo v kateri mi stanujemo(so jo pred leti hoteli kupit)da moj oče preveč časa sedi na balkonu,kako imam in kolikokrat imam obešeno perilo:zmeden2:Da ji naša greznica smrdi pod nos:zmeden2:Njena hiša je tristo metrov od nas,da so naši psički v hiši itd...:grrr::grrr:

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   Dobro jutro!
26.1.2005 9:44:28   
žlička
o udb.......:(:grrr::hudicek:, kaj naj ti recem tudi pri meni je bilo tako ta mesec in kot sem danes ze enkrat napisala, pri meni je potrebnih par dni da prebolim :hudicek:, potem pa je bolje in sem pripravljena za nove zmage in na :roza::modri:

drzi se, drzimo skupaj!!!!

neva6.....take ljudi imas povsod, predvsem so to taki, ki imajo mnogo prevec casa in meddrugim daje tudi fovsarija - znacilnost slovecev, sam nimas kaj, kar pa je bistvo, najprej bi morali pri sebi porihtati zadeve, pred svojim pragom:grrr:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Dobro jutro!
26.1.2005 9:47:09   
wawa
Ej saj ne moreš verjet.....:grrr::grrr::grrr: ne vem kaj majo ljudje od tega. Kosem se jaz preselil in sem hodila tečt, kar poleti počnem vsak dan, je vse začelo fullll zanimat kdo sem, pa(kakor se reče tukaj) čigava sem.....no in so poizvedovali in poizvedovali, v zadnji fazi so šli k fantovi mami in jo vprašali, če sem njihova,pa od kod sem prišla......pol pa kako sem čudna, da sem itak full suha pol pa še tečem vsak dan, pa hujšam....no tok o tem:grrr::grrr::grrr:.
Smo lih zadnič rekel da bi bilo dobro poizkus narest pa merit, kako dolgo traja....krog informacij, sprožiš govorice-seveda o sebi in pol čakaš kaj se bo izcimilo....:zmeden::);):)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Dobro jutro!
26.1.2005 9:51:07   
kofetek2010
biba živjo!
V prvi nosečnosti sem delala teste pol leta non-stop. Zadnje 3 mesece pred zanositvijo sem si beležila BT in takrat je G ugotovil kdaj imam O - pri G sem bila naročena 1 dan preden bi naj dobila M, poslal me je dat urin in naredil mi UZ. Na UZ sem videla, da sem eno majhno pikico noseča, urin je to tudi potrdil in ker sem imela neko cisto rumenega telesa, me je naročil čez 14 dni ponovno na pregled. Cista je izginila, pikica je pa postala pika.
Sedaj mi je spet odkril neko :hudicek: cisto 3x3cm in 14.2. bomo videli kako in kaj. Upam, da bo :hudicek: izginil in da bom :nosecka: ker bom drugače zgubila ves pogum, ki ga zbiram že 8 let.
Če bi test pokazal + potem itak ni CB noben strošek.
Mož mi je pa že včeraj rekel, da sem :nosecka: ker sem že tečna :)-:)-:)-
Kateri test pa je najbolj občutljiv?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Dobro jutro!
26.1.2005 9:52:27   
Anonimen
Ja žalostno...jaz pa nič ne vem o njih:((:((Hudiča zakaj še mene ne zanima kaj imajo doma:((:)-:)-:)-:)-:)-Zdej bom pa jaz opravljala...hihi sem šele včeraj izvedela da je omenjena gospa na zdravljenju od alkohola(že mesec dni)...na pa sem izblebetala:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   Dobro jutro!
26.1.2005 9:56:26   
Vera*
Ti ti neva ti.:)-:)-

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Dobro jutro!
26.1.2005 10:03:52   
wawa
Haha:)-:)-:)-:)- vse se vrača vse se plača...tale tvoja soseda je očitno mela ogromno svojih problemov, pa se je zato ukvarjala, z problemi drugih......saj tako je ponavadi...:zmeden:

Jaz pa bom počas dobila žični zlom, zaradi druge stvari, vse lepo in prav razumem, da te jajčniki bolijo v času O ampak mene so žačel prejšen teden, kar bi bilo kar logično saj je bil 12 dan cikla, ampak me dons še kar špikajo,kot da bom dobila teto :hudicek:prezgodaj, O pa tudi ne traja en teden (#$%"%#&$)&$)$)/):grrr:, še kakšno unetje sem fasala....sreča da mam 2.2 redni servis :)pri G, mi bo on kaj o tem povedal, ja do takrat bom pa trpela....pa si lajšala težave z branjem RR.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Dobro jutro!
26.1.2005 10:06:33   
žužu
wawa, nikar se ne jezi. sej bo. potem ko bo, bodo pa itak meli spet ful za povedat:)-

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Dobro jutro!
26.1.2005 10:12:36   
wawa
Ma saj se niti ne jezim, mene niti ne gane prov hudo, fant se pa na račun tega po pravici povedano hudoooo zabava, pa pol še zanalašč kaj zine ali pa naredi. Bolj se sikira zarada govoric fantova mami, ker precaj da na ugled družine, tko da :)-:)-:)-

Pa saj si videla kako je bilo pri nevi6....

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Dobro jutro!
26.1.2005 10:33:27   
emaa
Punce ne se sekirat zarad drugih. Moja tašča je stara 46 pa se še zmeraj sekira kaj bojo drugi rekel. Mene lahko vsi iz nicka spoznajo, so me že, pa je bla reakcija pozitivna. Kar se pa žlahte tiče (moževe, jaz je v Slo skoraj nimam), če bo njihov firbec potolažen pa naj bo. jaz živim svoje življenje po svoje in ga bom še naprej, za nekatere sosede še zdej ne vem imena, pa smo že kar nekaj let sosedi. Iz slikce živalc te pa res ne morejo spoznat, saj je živalc tolk po slo, da ni panike.
LP

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Dobro jutro!
26.1.2005 10:40:40   
wawa
No maš čisto prav:bravo:....bom nujno dala slikico svojega mucija gor,je takkkkoooo luuuušššštkan, upam pa da bomo kmalu lahko dale gor kako drugo slikico:duda: namesto slikic naših živali:miska::miska:.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

pogreb
Lelly28 RR

Ali so vaši otroci šli na pogreb bližnjega sorodnika (babice,dedki,strici,...)?

da (86%)

ne (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!