|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menjava službe?
12.2.2008 22:04:44   
natasarobi
Zanima me ali bi ve človeka proglasile za norega, če bi se odločil, da pusti trenutno službo in si išče drugo, ker enostavno v njej ne more funkcionirati normalno (slaba plača, slabi odnossi,....)?

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 13.2.2008 6:14:01 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOR/A?
12.2.2008 22:09:56   
anča banča
ne...
če ne slediš svojim željam, sanjam enostavno ne boš srečna!
le pogumno naprej!

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2008 22:10:37   
Maleal
Ne.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu anča banča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nor/a?
12.2.2008 22:11:45   
Anonimen
Joj, pa ne tako hitro ljudi za nore proglasat....user posted image .

Bo prehitro zmanjkalo normalnih...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2008 22:12:02   
Slončica
Kaj te briga če mislijo, da si nora??
Bodi srečna in se ne oziraj na slabiče, ki pa si tega mogoče ne upajo storiti..

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2008 22:12:53   
BlackyMouse
ne.zakaj bi bil nor.pač sledi svojim sanjam.js tut ne bi ostala v službi,kjer bi bla slaba plača,slaba komunikacija.raje sem zadovoljna,kot zadirčna.

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu anča banča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2008 22:26:19   
janca
Nora ravno ne. Si pa veliko upaš. No ja, ne razumem te čisto najbolj. Nevem kaj si točno mislila. V današnjem času pustiti službo in ostati brez nje, ja to je pa res pogum. Seveda, če ima človek še drugi vir zaslužka, zakaj pa ne. Če pa je to edini vir, pol pa res nevem kaj naj si mislim. Brez denarja ne gre.  Je treba jesti, pa plačevati račune itd. No ja, stvar posameznika.

Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2008 22:51:51   
natasarobi
janca - mislila sem nekako tako (govorim v trenutnem stanju, ki vlada v Sloveniji): ker je službauser posted image , zjutraj komaj vstajaš, si nezadovoljen z življenjem na sploh in sam s seboj - se pravi, da se to odraža tudi v privat življenju, zdravje se ti slabša, ne privoščiš si ničesar, kar koli kupuješ kupuješ po najnižjih cenah,..... se odločiš, da daš odpoved. Službo pa si iščeš.

Kaj je to? Pogum, norost, zrelost za psihiatra ali kaj drugega?

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2008 23:00:56   
lelaval
janca - mislila sem nekako tako (govorim v trenutnem stanju, ki vlada v Sloveniji): ker je služba , zjutraj komaj vstajaš, si nezadovoljen z življenjem na sploh in sam s seboj - se pravi, da se to odraža tudi v privat življenju, zdravje se ti slabša, ne privoščiš si ničesar, kar koli kupuješ kupuješ po najnižjih cenah,..... se odločiš, da daš odpoved. Službo pa si iščeš.

To pomeni konec uničevanja sebe in bližnjih ter začetek novega - lepšega, boljšega  - predvsem pa srečnejšega življenja.
Bo dobra popotnica? user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2008 23:01:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi

Pogum, optimizem in... eurokapitalizem.

Neposredna povezava do sporočila: 10
12.2.2008 23:47:02   
babylove
Kaj pa če bi poskusila vzeti leto dni neplačanega dopusta? Mislim, da to obstaja v slovenski delovni zakonodaji. tako imaš leto dni časa, da se obrneš naokrog, poskusiš kaj boljšega najti, če ti pa slučajno ne uspe (ni razloga, da ne bi), pa imaš še zmeraj službo zagotovljeno in se lahko vrneš nazaj. Se mi zdi manj tvegano.

Neposredna povezava do sporočila: 11
13.2.2008 1:19:22   
piščanc
odvisno, kakšne imaš obveznosti (otroci, družina, krediti). če teh problemov ni, potem je to super pot, da najdeš dobro službo. seveda se da drugo službo najti tudi med službovanjem (da nisi ravno brez dohodkov). meni najboljša varianta je pa itak porodniška user posted image . zanosiš, greš na 1 leto porodniške in potem z novim elanom v novo službo.

ne, to sploh ni za nore ljudi. nor bi se mi zdel tisti, ki bi vztrajal v neproduktivni službi, brez iskanja drugih opcij

iz malega zraste veliko

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.2.2008 1:26:18   
rija
nor ne, pač pa mogoče malce neodgovoren.

ne vem, zakaj se da iskati službe ob drugi službi?
poznam ful ljudi, ki enostavno prešaltajo.....

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 13
13.2.2008 6:08:11   
čaki
to bi mogla tud jaz naredit, kajti tu v tej službi....tudi besede ne smeš rečt s sodelavko, te že prestavijo na drugo mesto...user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.2.2008 6:09:33   
čaki
ker je služba , zjutraj komaj vstajaš, si nezadovoljen z življenjem na sploh in sam s seboj - se pravi, da se to odraža tudi v privat življenju, zdravje se ti slabša, ne privoščiš si ničesar, kar koli kupuješ kupuješ po najnižjih cenah,..... se odločiš, da daš odpoved. Službo pa si iščeš.

ja tud ta sindrom imam

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.2.2008 6:33:28   
Lunca1
Jaz bi na tvojem mestu poiskala novo službo in potem dala odpoved. Po prvi porodniški sem službo iskala 8 mesecev, po tej me bo pa iskanje spet čakalo. Glede na to, da je službo težko najti, jaz na tvojem mestu tega ne bi tako rigorozno naredila. Poznam eno ki je to 2x naredila, samo pravi zdaj, ko ima otroka, da tega ne bi več storila. takrat ji je bilo pa v redu.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.2.2008 8:04:18   
mojsoncek
Zakaj pa le? Ravno nasprotno... za norega bi imela taksno osebo, ki bi kljub slabim pogojem/razmeram vztrajal v taksni sluzbi.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.2.2008 8:31:27   
natasarobi
ker je služba , zjutraj komaj vstajaš, si nezadovoljen z življenjem na sploh in sam s seboj - se pravi, da se to odraža tudi v privat življenju, zdravje se ti slabša, ne privoščiš si ničesar, kar koli kupuješ kupuješ po najnižjih cenah,..... se odločiš, da daš odpoved. Službo pa si iščeš

Zgoraj navedeno, so recimo eni najbolj takšnih razlogov, da bi človek takoj dal odpoved, zdravje je pa na prvem mestu in pa zadovoljstvo v osebnem življenju. Drugih odgovornosti ni (otroci, kredit,....), nekako pa čutiš, da če bi to naredil, bi se počutil enkratno, z občutkom, da si nekaj naredil tako kot čutiš in se prav nič ne oziral na 'zakon'družbe, da bi zmagala čustva nad razumom, imaš podporo nekaterih ljudi,.....

Itak je lahko vedno še slabše kot je in seveda lahko je boljše - ne veš pa kako bo, če ne probašuser posted image

babylove - ideja o neplačanem dopustu je tudi varianta
piščanc - porodniška sama se mi ne zdi nekako prava rešitev oz. namen se mi zdi napačen

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.2.2008 20:18:30   
janca
Tkole ti bom rekla. Osebno jst, če bi bila nezadovoljna s službo, bi jo pustila. Ampak mam srečo, da mož dobro zasluži. Če bi pa moja plača veliko prispevala k družinskemu proračunu, bi pač malo še potrpela in si našla boljšo službo. Najprej si jo poiši pol jo pa pusti. Če boš brez dnarja je še veliko hujše kot če imaš slabo službo.
Kar se pa kupovanja tiče, te naj pa potolažim, da sem hvala bogu dobro situirana pa si ravno tako kupujem cunje po najnižjih cenah. Imam troje kavbojke in dve trenerke in to je to. Meni pač to nič ne pomeni. Si raje privoščim izlete na morje, toplice, tujino itd.

Pa še dober nasvet. Nikoli se ne primerjaj z boljšimi. Poglej okoli pa boš videla, da je še veliko slabše situiranih in s slabšimi službami kot ti. Boš videla, da tudi to pomaga. Pa pot pod noge za boljšo službo, čeprav "dobrih" služb brez dobrih vez mislim da ni.

Neposredna povezava do sporočila: 19
14.2.2008 9:37:12   
natasarobi
janca - redko kdaj se primerjam s kom - ne s slabšimi in ne z boljšimi od mene, čeprav vem, da je ogromno enih in drugih.

Nekdo bi mogoče za mojo službo rekel, da sem lahko srečna, da imam tako.
Glede na to, da je v ozadju še nekaj, kar nisem omenjala, je ravno to tisto, da čustva premagujejo razum (drugače sem zelo razumen/racionalen/skrben človek in vsako stvar pregledam in z večih zornih kotov) in da mi gre na user posted image , ko moram v službo.

Ker sem ravno razumen človek še vedno hodim v to službo, iščem novo, ampak me je začelo ubijat in iz dneva v dan je hujše. In to je to - ali dati odpoved ali ne?

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.2.2008 16:48:56   
janjja
Ne.

Tudi sama razmišljam o tem...
Čeprav z veseljem grem v službo, plača bi lahk bila boljša samo ko druge poslušam je še kar...
S sodelavci se super razumemo...
Ampak enostavno me žene naprej... rada bi stopila stopničko višje, saj delam za manj kot imam izobrazbo...

Neposredna povezava do sporočila: 21
22.2.2008 11:09:02   
natasarobi
Samo v vednost: odločitev je padla - rekla bom ADIJO!

Moje zdravje in moje zadovoljstvo mi pomeni ta trenutek mnogo več kot pa usran denar in pa da me en user posted image .

Kamor gre bik naj gre še štrik!!!

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.